viņa jau vēl speciāli sev to seju ietonē tā, ka pēc skeleta izskatās. FujAriete @ 11.02.2026 13:52Vika Kazanovska arī kļuvusi par ģindeni. Skaista, sulīga forma bija iepriekš. Kāpēc modē ir kauli? Mani galīgi neuzrunā, laikam esmu dīvaina. ? Vai arī kārtējā anoreksija?
Tas jā. Bet viņa arī ir novājusi pamatīgi.Vārdotāja @ 11.02.2026 14:05viņa jau vēl speciāli sev to seju ietonē tā, ka pēc skeleta izskatās. Fuj
noidea @ 11.02.2026 15:14Jelinska tiešām domā, ka ir neaizskarama. Joprojām izvairās atzīmēt reklāmas. Iesaku visām ziņot PTAC. Kāpēc likumi un noteikumi attiecas uz visiem, bet ne uz viņu? Uztaisiet screenshotus, un nosūtiet uz PTAC instagram @ptacgovlv
noidea @ 11.02.2026 15:14Jelinska tiešām domā, ka ir neaizskarama. Joprojām izvairās atzīmēt reklāmas. Iesaku visām ziņot PTAC. Kāpēc likumi un noteikumi attiecas uz visiem, bet ne uz viņu? Uztaisiet screenshotus, un nosūtiet uz PTAC instagram @ptacgovlv
te jau iepriekš rakstīja, ka IG ir ziņots. Varbūt ar to nepietiek un nepieciešams oficiāls iesniegums? Uz to vismaz PTAC būtu jāatbild un jāziņo par rezultātu…noidea @ 11.02.2026 15:14Jelinska tiešām domā, ka ir neaizskarama. Joprojām izvairās atzīmēt reklāmas. Iesaku visām ziņot PTAC. Kāpēc likumi un noteikumi attiecas uz visiem, bet ne uz viņu? Uztaisiet screenshotus, un nosūtiet uz PTAC instagram @ptacgovlv
Floren_ce @ 11.02.2026 15:43Interesanti, ar ko nodarbojas Elīnas Andersones vīrs? Skatos, ka tūlīt dzemdēs jau trešo bērnu, ceļ milzīgu māju, bet par strādāšanu pat nedomā. ?
Floren_ce @ 11.02.2026 15:43Interesanti, ar ko nodarbojas Elīnas Andersones vīrs? Skatos, ka tūlīt dzemdēs jau trešo bērnu, ceļ milzīgu māju, bet par strādāšanu pat nedomā. ?
sandrute @ 10.02.2026 22:22
Kāda vēl terapija, ja viņa pati ir ļoti gudra un var būt par garīgo skolotāju. Viņa taču studē Indijas garīgās lietas, dzied mantras utt. Tiecas uz šo garīgo mācību izzināšanu.
Ilgstoša sauļošanās, smēķēšana, ģenētikaAriete @ 11.02.2026 13:59Jā, Kalniņai sanāk 32 gadi... Tikko vēl TV3 ziņās fragmentu redzēju par jauno filmu. No kā rodas tādi maisi zem acīm? Atvainojos, ja tā ir kāda slimība, bet es tiešam nesaprotu kā tādi var būt 32 gados?
tā marta nav arī nav nekāda super skaistule…. Parasti, kas tā pompozi precas, ātri vien izšķiras…Jekunee @ 11.02.2026 18:02Marta domā ka pietiks ilgtermiņā ar skaistiem nagiem, matiem un uzmanību ronaldam. Bet tas viņa biznesiņš var arī nejiet tik labi vairs un tad naudiņa būs ierobežotāka. Un viņiem kā virspusējiem vajag radīt lielo bagātību, ka viņi staigā
pa kafejnicām, maksā uzcenojumus lielus, plāno kāzas ar organizatoriem , lai būtu lielāka grandiozuma sajūta pašiem un apkārtejiem. Tas viss ir lieki ,pompozi un izradišanās sabiedrībai. Var tak arī bez visas pompozitates priecāties un radīt saturu visu, bet viņi jūtas ar to visu ļoti svarīgi cilvēki, tāpec japalielielās ,ka ir bagātība un ka var atļauties dārgas un eskluzīvas lietas. Tas ceļ viņu vertību savās acīs. Sliecos vairāk domāt, ka abi ir narcisi. Ļoti tipiska uzvedība. Saturs ,ko viņi runā un apspriež ir ļoti virspusējs.
šodien gan atrādīja savu dzelteno kasti no Mytheresa. Laikam kotjiks ieskaitīja kko 😁Ariete @ 11.02.2026 11:37Bet profilā vēl cītīgi stāv uzraksts soul of Nurmuiža. ? Tas nekas ka jau sen izlidināta.
Laikam jaunais kotjiks galīgi skops ka jāsāk pulveri un viss pārējais izmisīgi reklamēt.
Viņa ir tik sekla un tukša. Viss grozās tikai par un ap naudu. Sevi nosauca par bežšķirnes suni, bet vismaz viņas suņi ir šķirnes. 😎😁He730 @ 12.02.2026 00:15šodien gan atrādīja savu dzelteno kasti no Mytheresa. Laikam kotjiks ieskaitīja kko ?
Monk @ 11.02.2026 13:25
Nerunājot par to vai Evija Fogele patīk/nepatīk es vairāk uz šo skatos tā, ka tas pilašu profils ir konkrēts darbs. Un otrs profils ir nu, personīgais? Un dzīvē jau Tu vari iet visādām problēmām cauri, bet uz darbu jau tāpat jāiet?
Pilnīgi iespējams, ka viņa totāli tagad muld, bet es to vairāk šādi saredzēju ?