Aldo @ 02.09.2026 06:41
Lai tiktu Rīdzes pamatskolā deklarācijai jabut teju no dzimšanas. Ceriņiene dzīvoja kaut kur netālu no Bērnu pasaules/Ziedoņdārza ar Aivi līdz izškiras (meitas 4(?) gadi) un tagad dzīvo klusajā centrā, netālu no Antonijas ielas. Neviens no rajoniem nav Rīdzes deklarācijas rajons. Lai nemuld.
Par pupiem piekrītu - apskatot 1.sep bildes visas, kas sabliezušas implantus steidz to atrādīt kāreiz uz zinību dienu, pizğets. 🤣
Skandalalert @ 02.09.2026 21:33Kada perk sendijas un Danutes maksas kanālu? Man it ka diezgan interese, bet nesaprotu vai ir jega, jo tiesi tadas pašas intereses pēc abonēju jushkas kanālu un nu boooring, vispar nekadi noslēpumi un nekas interesants :D
akul12 @ 02.09.2026 19:28100 punkti nevienam vecākam nekrata pedagoģiskie sasniegumi prestižajās skolās, bet gan iespējamo nākotnes sakaru nodrošināšana bērnam...
Jo ir atšķirība iestāties augstskolā un iet pa biliotekāru pa 1200eiro uz papīra, jeb caur sakariem tikt kādam par padomienu, locekli u.c un pelnīt 10 pakas... + šie visi darbiņi apvienojami ar vēl 101 padomnieka darbu...
Cik ilgi cilvēki turpinās sevi apkaunot?
Bet, tā jau ir - kā prātiņā nav, to veikalā nenopirkt!
MTY @ 03.09.2026 09:45
Izvēlēties narkomānu, cietumnieku Endziņu pret ģimeni!! Nu tur tiešām ar galvu nedraudzējas.
es ceru, ka ar Sindiju viss ir kārtībā, viņai ir pazudis profils.MTY @ 03.09.2026 09:45
Izvēlēties narkomānu, cietumnieku Endziņu pret ģimeni!! Nu tur tiešām ar galvu nedraudzējas.
Vārdotāja @ 03.09.2026 09:52es ceru, ka ar Sindiju viss ir kārtībā, viņai ir pazudis profils.
Man lielas, ka viņa ir/bija tik naiva un vakar tikai to saprata. Endziņš viņai visu būs sabojājis tā ka pzg
Interesanti, kādus nākotes sakarus vecāks var nodrošināt bērnam, teiksim, Zālīšos, kas ir lidz 6.kl😁vai tai pašā Rīdzē 😁?akul12 @ 02.09.2026 19:28100 punkti nevienam vecākam nekrata pedagoģiskie sasniegumi prestižajās skolās, bet gan iespējamo nākotnes sakaru nodrošināšana bērnam...
Jo ir atšķirība iestāties augstskolā un iet pa biliotekāru pa 1200eiro uz papīra, jeb caur sakariem tikt kādam par padomienu, locekli u.c un pelnīt 10 pakas... + šie visi darbiņi apvienojami ar vēl 101 padomnieka darbu...
Jēziņ, nu neesiet taču aitas. Lēts haips, jo šovā taču kaut kas jārāda, bet viņu dzīvēs nekas nenotiek, nu tā ka vispār nekas!Vārdotāja @ 03.09.2026 09:52es ceru, ka ar Sindiju viss ir kārtībā, viņai ir pazudis profils.
Man lielas, ka viņa ir/bija tik naiva un vakar tikai to saprata. Endziņš viņai visu būs sabojājis tā ka pzg
Naiva?? 😁 . Tikai, cik tālu cilvēks var iet un sevi pazemot haipa dèļ, izrādās lēta, prasta, zemu pašvērtējumu bezsmadzeņu būtne. Tur nevienam nav visi mājās.Vārdotāja @ 03.09.2026 09:52es ceru, ka ar Sindiju viss ir kārtībā, viņai ir pazudis profils.
JessicaR @ 02.09.2026 22:27Dzīvoju 3min attālumā Brasā un mums vienīgo skolu pēc mikrorajona piedāvāja Hanzas. Cik tad maziņš ir tas mikrorajons - Mēness iela?
Paldies par info. Tagad zināšu. Bet zinot apkārtni un kāda izmēra mājas tur ir, sanāk 95% no skolas ir "ārpus rajona" iedzīvotāji.Zaļā Dille @ 03.09.2026 13:13
Es arī dzīvoju Brasā, un tā pati skola, kura Tev. Franču licejam ir kaut kāds gabals no Miera ielas, Mēness iela, man šķiet, ka Cēsu iela arī bija. Var apskatīties sadalījumu pa rajoniem, kuram kura skola.
Tik “ārpus rajona”, ka mācās gan no Mārupes, gan Ķekavas 😁JessicaR @ 03.09.2026 15:00Paldies par info. Tagad zināšu. Bet zinot apkārtni un kāda izmēra mājas tur ir, sanāk 95% no skolas ir "ārpus rajona" iedzīvotāji.
Tutta @ 03.09.2026 11:13Jēziņ, nu neesiet taču aitas. Lēts haips, jo šovā taču kaut kas jārāda, bet viņu dzīvēs nekas nenotiek, nu tā ka vispār nekas!
Rumblerx @ 03.09.2026 11:11Interesanti, kādus nākotes sakarus vecāks var nodrošināt bērnam, teiksim, Zālīšos, kas ir lidz 6.kl😁vai tai pašā Rīdzē 😁?