IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 16674
Reģ: 15.03.2012
Mia6 @ 11.08.2026 15:29
visu laiku rādīja gultiņas un sevi un runāja, tagad pēkšņi vārdu nevar pateikt. Un tie desmit storiji atkal par neko.

"Kā žurnālam "Kas Jauns" skaidro dziedātāja, meitai doti divi vārdi. Viens no tiem aizgūts no vēdiskās filozofijas un sevī ietver dievišķo enerģiju..." draugs Gemini saka, ka tas varētu būt Sakti vai Prāna, nu tad, bungu rīboņa un gaidam 😄
11.08.2026 21:09 |

Reitings 1781
Reģ: 13.09.2024
qwe @ 11.08.2026 14:16
Cik tas jeļas koķiks nesimaptisks 😱rūķa augumā, līku degunu, tāds sievišķīgi mīksts .. pa jeļu īsāks . Nu kas tur var patikt ko?

Nu kā, kas patīk? Naudasmaks? Jelinska taču sevi nevarētu uzturēt nevienu dienu, vajag kur piezīsties!
11.08.2026 21:40 |

10 gadi
Reitings 6512
Reģ: 17.03.2010
qwe @ 11.08.2026 14:16
Cik tas jeļas koķiks nesimaptisks 😱rūķa augumā, līku degunu, tāds sievišķīgi mīksts .. pa jeļu īsāks . Nu kas tur var patikt ko?
Nu labi, pieņemsim, ka ir nesimpātisks. 😄 Bet ko tad praktiski darīt, lai kļūtu simpātisks? “Rūķa” augumu neizlabosi, garāks nepaliks. Degunu nogriezt? 😅 Ja cilvēkam daba nav iedevusi klasiskos “skaistuma parametrus”, tad atliek tikai raksturs, humors, harizma un kopts izskats. Bet par to jau laikam šajā diskusijā neiet runa. 😂
11.08.2026 21:43 |

Reitings 9441
Reģ: 20.08.2021
Mi mi @ 11.08.2026 21:43
Nu labi, pieņemsim, ka ir nesimpātisks. 😄 Bet ko tad praktiski darīt, lai kļūtu simpātisks? “Rūķa” augumu neizlabosi, garāks nepaliks. Degunu nogriezt? 😅 Ja cilvēkam daba nav iedevusi klasiskos “skaistuma parametrus”, tad atliek tikai raksturs, humors, harizma un kopts izskats. Bet par to jau laikam šajā diskusijā neiet runa. 😂

Drīzāk domāju, ka lielu lomu nospēlē tieši šarms un harizma! Oļegs ar nav nekāds Kens, bet viņam ir savs šarms.
11.08.2026 22:08 |

Reitings 339
Reģ: 01.08.2022
Krizdole @ 11.08.2026 21:09

"Kā žurnālam "Kas Jauns" skaidro dziedātāja, meitai doti divi vārdi. Viens no tiem aizgūts no vēdiskās filozofijas un sevī ietver dievišķo enerģiju..." draugs Gemini saka, ka tas varētu būt Sakti vai Prāna, nu tad, bungu rīboņa un gaidam 😄

Lieku uz Uma
11.08.2026 22:08 |

10 gadi
Reitings 16674
Reģ: 15.03.2012
McSara @ 11.08.2026 22:08

Drīzāk domāju, ka lielu lomu nospēlē tieši šarms un harizma! Oļegs ar nav nekāds Kens, bet viņam ir savs šarms.

Oļegam ir šarms, bet kur Koķikam? Dior šortos un Cartier rokassprādzēs? 🙈
11.08.2026 23:38 |

Reitings 9441
Reģ: 20.08.2021
Krizdole @ 11.08.2026 23:38

Oļegam ir šarms, bet kur Koķikam? Dior šortos un Cartier rokassprādzēs? 🙈

Nu man liekas, bet tas ir personīgs viedoklis, ka viņam nav ne harizmas, ne šarma😁 Tāds tukšītis, tikai brendu zīmoliņi sakarināti😁
12.08.2026 00:19 |

Reitings 2991
Reģ: 19.05.2022
Ak, Dies, visām te tādi garie, smukie, sportiskie latviesi vīri, kuri šujās pie al’a Dāvids vai iepērkās Rijā un ne zemāk par LPiana cai Cucinelli neko nepērk.
Noņemiet rozā brilles- realitāte ir daudz skarbāka, pat katastrofiska, palasiet AMF- katra otrā bēg prom no vardarbīgiem tipiem, kuri nekad mūžā nav dāmai torti nopirkuši uz svetkiem.
Neviens vīrietis neizmet lielas naudas, ja nemīl vai vismaz domā par to.
Pagaidām Koķiks ir supermens, bet deguns, augums utt ir vispār nekas. Vīrietim ir svarīgas 3 lietas- gudras smadzenes, laba sirds un stipra nervu sistēma.
Un, ja jums tāds būtu ( man piem.pašai tāds ir😜) tad nerakstītu tādas stulbības kā cilvēks apģērbts vai deguns nav ideālas formas.
Lv neviens nav izaudzis zilo asiņu un bāgātu ģimeņu dinastijā, tā, ka tiekot pie $, vairāk vai mazāk visi sāk šikot- apģērbs, autoparks, labdarība, utt kas nu kuram.
Neesmu galīgi Koķiku fane, bet tik lielas stulbības lasīt ?! acs raustās no jūsu skaudības.
12.08.2026 01:49 |

10 gadi
Reitings 1209
Reģ: 05.02.2011
Sen nebiju skatījusies dzenīti, johaidī, kas šai noticis? Tā aizpampusi kā tāds origo alkāns
12.08.2026 08:36 |

Reitings 107
Reģ: 19.11.2021
McSara @ 12.08.2026 00:19

Nu man liekas, bet tas ir personīgs viedoklis, ka viņam nav ne harizmas, ne šarma😁 Tāds tukšītis, tikai brendu zīmoliņi sakarināti😁

Oļegam šarms? Jezu, jezu.. viņš izskatās un uzvedās kā opis..kāds šarms👀
12.08.2026 09:33 |

Reitings 52
Reģ: 20.05.2026
Hermiine89 @ 11.08.2026 16:13
Jā, šaušalīgi nepatīkams tipāžs. Šauri pleci, liela galva. Kaut kāds neproporcionāls. Jeļai fetišs uz īsiem vīriešiem.

Es piekrītu, ka vizuāli viņš nav tas pievilcīgākais un ka šajā gadījumā lomu, iespējams, spēlē arī naudas maks. Bet, meitenes, es varu spriest arī pēc savas pieredzes. 😁 Ko līdz izskats, ja pats cilvēks ir mēsls? Esmu otro reizi precējusies. Mans pirmais vīrs bija ļoti pievilcīgs un izskatīgs vīrietis, bet kāds viņš bija kā cilvēks… Man vajadzēja vairākus gadus, lai atkoptos no tām attiecībām. Šobrīd esmu laimīgi precējusies otro reizi, un arī par manu vīru esmu dzirdējusi dažādas piebildes – “nesaprotu, ko viņa viņā ir atradusi”, “jūs taču esat vizuāli nesaderīgi” utt. Bet man viņš ir fantastisks cilvēks. Mēs esam uz viena viļņa, man ar viņu ir labi, un tieši tas man šķiet daudz svarīgāk par to, ko par mūsu vizuālo saderību domā citi. Kā mana omīte vienmēr teica: “Ja tu sūdu ietin konfekšu papīrītī, tas nemaina faktu, ka iekšā ir sūds.”
12.08.2026 09:35 |

Reitings 22539
Reģ: 21.09.2023
Mathilde @ 12.08.2026 01:49
Ak, Dies, visām te tādi garie, smukie, sportiskie latviesi vīri, kuri šujās pie al’a Dāvids vai iepērkās Rijā un ne zemāk par LPiana cai Cucinelli neko nepērk.
Noņemiet rozā brilles- realitāte ir daudz skarbāka, pat katastrofiska, palasiet AMF- katra otrā bēg prom no vardarbīgiem tipiem, kuri nekad mūžā nav dāmai torti nopirkuši uz svetkiem.
Neviens vīrietis neizmet lielas naudas, ja nemīl vai vismaz domā par to.
Pagaidām Koķiks ir supermens, bet deguns, augums utt ir vispār nekas. Vīrietim ir svarīgas 3 lietas- gudras smadzenes, laba sirds un stipra nervu sistēma.
Un, ja jums tāds būtu ( man piem.pašai tāds ir😜) tad nerakstītu tādas stulbības kā cilvēks apģērbts vai deguns nav ideālas formas.
Lv neviens nav izaudzis zilo asiņu un bāgātu ģimeņu dinastijā, tā, ka tiekot pie $, vairāk vai mazāk visi sāk šikot- apģērbs, autoparks, labdarība, utt kas nu kuram.
Neesmu galīgi Koķiku fane, bet tik lielas stulbības lasīt ?! acs raustās no jūsu skaudības.
Skaudības?! Jeļas dzīve, jo īpaši tagad, kad pat darba nav, nešķiet apskaušanas vērta. Ar ko tā sieviete augām dienām nodarbojas? Sporta zāle, procedūras un vakarā buhā restorānos. Tiešām ir par ko apskaust. Un Koķiks ir viņai tiešām ļoti piemērots partneris. Abiem patīk tupa zīmēties. Apsveicam! Rūgts!
12.08.2026 09:36 |

Reitings 22539
Eloidija @ 12.08.2026 09:35

Es piekrītu, ka vizuāli viņš nav tas pievilcīgākais un ka šajā gadījumā lomu, iespējams, spēlē arī naudas maks. Bet, meitenes, es varu spriest arī pēc savas pieredzes. 😁 Ko līdz izskats, ja pats cilvēks ir mēsls? Esmu otro reizi precējusies. Mans pirmais vīrs bija ļoti pievilcīgs un izskatīgs vīrietis, bet kāds viņš bija kā cilvēks… Man vajadzēja vairākus gadus, lai atkoptos no tām attiecībām. Šobrīd esmu laimīgi precējusies otro reizi, un arī par manu vīru esmu dzirdējusi dažādas piebildes – “nesaprotu, ko viņa viņā ir atradusi”, “jūs taču esat vizuāli nesaderīgi” utt. Bet man viņš ir fantastisks cilvēks. Mēs esam uz viena viļņa, man ar viņu ir labi, un tieši tas man šķiet daudz svarīgāk par to, ko par mūsu vizuālo saderību domā citi. Kā mana omīte vienmēr teica: “Ja tu sūdu ietin konfekšu papīrītī, tas nemaina faktu, ka iekšā ir sūds.”

Un jums tiešām šķiet, ka Koķiks būtu tas jaukais, sirdssiltais cilvēks? Laiks rādīs.
12.08.2026 09:38 |

Reitings 22539
Paulīne88 @ 12.08.2026 09:33

Paulīne88 @ 12.08.2026 09:33

Oļegs izskatījās vecumam atbilstoši. Parasts krievu vīrietis pēc skata. Bet OF nestaigāja Dior zīda pidžamā, apkāries ar LV un Cartier rokassprādzēm. Par to cieņa un respekts.
12.08.2026 09:42 |

Reitings 52
Reģ: 20.05.2026
Hermiine89 @ 12.08.2026 09:38
Un jums tiešām šķiet, ka Koķiks būtu tas jaukais, sirdssiltais cilvēks? Laiks rādīs.

Droši vien, ka viņš tāds nav. Es vairāk runāju par to, ka smuks-nesmuks taču neko neliecina par to, kāds vīrietis ir kā cilvēks! Visiem jau nav paveicies piedzimt par Apolloniem. :D
12.08.2026 09:44 |

10 gadi
Reitings 6292
Reģ: 29.01.2009
Hermiine89 @ 12.08.2026 09:36
Skaudības?! Jeļas dzīve, jo īpaši tagad, kad pat darba nav, nešķiet apskaušanas vērta. Ar ko tā sieviete augām dienām nodarbojas? Sporta zāle, procedūras un vakarā buhā restorānos. Tiešām ir par ko apskaust. Un Koķiks ir viņai tiešām ļoti piemērots partneris. Abiem patīk tupa zīmēties. Apsveicam! Rūgts!

Sanāk, ka dzīvi var apskaust tikai tad, kad sievietei ir darbs? :D
Būt mājsaimniecei, manuprāt, ir pats foršākais, tāds ir sievietes uzdevums (izņemot tām trakajām, neatkarīgajām karjeristēm, kam vīrieti nevajag).
Taču, nedomāju, ka Jeļa ir baigā mājas pavarda turētāja :D Bet lai dzīvo tik nost, ja ir iespēja nestresot par karjeru - uz priekšu.
Vnk kaitina tie komenāri, ka sievietei obligāti jāstrādā, it kā tas būtu kkāds rādītājs. Ja visi striķi plīsīs, gan jau kko izdomās.
12.08.2026 10:05 |

10 gadi
Reitings 3628
Reģ: 20.06.2013

piekrītu, ka vīrietim izskats ir savā ziņā otršķirīgs, bet tad ir jābūt īstam vīrietim raksturā. nu redz, bet šeit koķikam nav ne izskata, ne labs raksturs cik var spriest pēc pamestajiem bērniem un attieksmi pret ex. Ja būtu laba sirds, tad jau kompensētos viss tas izskats, a tā vnk riebīgs vīrelis
12.08.2026 10:12 |

Reitings 405
Reģ: 06.09.2024
Hmm, nezinu vai tas manā burbulī vai kā, bet nu ir ļoti daudz izskatigi + forši, gudri, uzticami utt vīrieši vienā personā 😅 nav jāizvēlas viens labums. Tapat kā sievietēs - nav jaizvelas smuka vai gudra, ir gana daudz, kurām visas kvalitātes ir kopā.
Bet par izskatu, līkiem deguniem utt, nu atceramies, ka tas viss ir gaumes jautājums un patiesībā tiešām nav ko baigi piesieties. Nu ja patīk vecāki vīrieši ar vēderiņiem un kas ģerbjas brendotās drēbēs, tad ko viņai darit? Meklēt staltu un garu jo to pieprasa sabiedrība? Kaut kā ņe aļo.
Un nē neesmu Jelinska, tikai mēģinu domāt objektīvi arī par nemīlamiem sabiedrības tēliem.
12.08.2026 11:07 |

Reitings 405
Reģ: 06.09.2024
qwe @ 12.08.2026 10:12
piekrītu, ka vīrietim izskats ir savā ziņā otršķirīgs, bet tad ir jābūt īstam vīrietim raksturā. nu redz, bet šeit koķikam nav ne izskata, ne labs raksturs cik var spriest pēc pamestajiem bērniem un attieksmi pret ex. Ja būtu laba sirds, tad jau kompensētos viss tas izskats, a tā vnk riebīgs vīrelis

A kā var zināt ka pamesti bērni? Tieši pamesti? Izškirties no bērnu mātes ne vienmēr nozīmē pamest bērnus.
12.08.2026 11:08 |

Patīk
Reitings 12176
Reģ: 18.09.2021
gii_star @ 12.08.2026 10:05

Sanāk, ka dzīvi var apskaust tikai tad, kad sievietei ir darbs? :D
Būt mājsaimniecei, manuprāt, ir pats foršākais, tāds ir sievietes uzdevums (izņemot tām trakajām, neatkarīgajām karjeristēm, kam vīrieti nevajag).
Taču, nedomāju, ka Jeļa ir baigā mājas pavarda turētāja :D Bet lai dzīvo tik nost, ja ir iespēja nestresot par karjeru - uz priekšu.
Vnk kaitina tie komenāri, ka sievietei obligāti jāstrādā, it kā tas būtu kkāds rādītājs. Ja visi striķi plīsīs, gan jau kko izdomās.

Jā, tas gan - te dominē nievājoša attieksme par nestrādājošām sievietēm. Es uzskatu, ja tā var un grib (un rēķinās ar sekām, ja dzīve mainās), tad viss ok. Tas ne par KJ, bet vispārīgi
12.08.2026 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits