lottinja @ 08.08.2026 22:12kā lai es to zinu, kā? Fakts, ka vīra māte piedalījās tievēšanas maratonā, un fakts, ka šī rij sviestu 🤔
lottinja @ 08.08.2026 22:12kā lai es to zinu, kā? Fakts, ka vīra māte piedalījās tievēšanas maratonā, un fakts, ka šī rij sviestu 🤔
msni tas viss neskar, man ideāls svars. Un māku chat gpt izmantot. Runa bija par slepeno sastāvdaļu. Ne ko citu.Annar @ 08.08.2026 22:58
Un ja nu nezini, cik dienā vari uzņemt kcal - to arī vari pajautāt - uzrakstot savu svaru, garumu, dienas aktivitātes..Iespējams, kļūdīsies kkur pa kādiem gramiem, metriem, centimetriem, bet tāpat kā Lasmane, Grauduma, Pastuhova un citas, kas strādā ar MI, jo tās tak ar neviena dzīvē ne Jūs mērijusi, ne redzējusi, ne satikusi😅🫣😅
Nesaprotu Pashtukovas fenomenu. Tad badošanās nedēļa, tad tievēšanas projekts. Atbildes uz cilvēku komentāriem ir briesmīgas un arogantas.VissIrSlikti @ 07.08.2026 12:26Nesaprotu, kā var būt tādas aitas, lai maksātu naudu par tievēšanas kursiem un iegādātos tos no personas, kura pati izskatās tik neveselīgi un slikti. Seja ir šausmas
Cik tai Pastukhovai ir gadi? Ņemot vērā, ka tik daudz plastiskās taisījuši, roku āda izskatās šausmīgi. Kas ar plakstiņiem?Hha363 @ 09.08.2026 12:50Everita tagad piedāvās badošanās kursu. Nekādā gadījumā to nevajadzētu darīt cilvēkam bez medicīniskās izglītības. Viena lieta ir ka tu pats to dari,bet ne jau citiem. Cerams,ka cilvēki neuzķersies.
Un tiešām tas slepenais ir sviests? Tā ēst ar karoti 😵
diemžēl uzķersies un kā vēl. Viņa stāsta to, ko cilvēki grib dzirdēt - ēdīsiet visu, nekas nav aizliegts, sportot nevajag. Tāpēc jau viņa kamerā štopē kūkas un visādus citus našķus. Tikai ir redzams, ka tas nestradā ,tapēc jau atklāja ka badošanās palīdz nomest svar vai viņas gadijumā - nepieņemties. Ir jāsaprot, kā skaists augums rodas uztura un sporta rezultātā. Pilnibā piekrītu komentāriem, kā tievs, ne vienmēr izskatās skaisti. Nu nav viņai skaists augums, tikai tievs bez muskuļu masas.CallMeAnnika @ 09.08.2026 11:24Nesaprotu Pashtukovas fenomenu. Tad badošanās nedēļa, tad tievēšanas projekts. Atbildes uz cilvēku komentāriem ir briesmīgas un arogantas.
Vai cilvēki mūsdienās vēl joprojām ir tik ļoti neizglītoti? Lai nomestu svaru = patērē vairāk nekā uzņem, papildus piedomājot pie tauku, olbaltumvielu, škiedrvielu un ogļhidrātu proporcijām.
Rodas iespaids, ka no viņas projektiem var dabūt neveselīgu attieksmi pret ēdienu un sportu, nevis saņemt vajadzīgo palīdzību ilgtermiņā.
Viņa ir pierādījums, ka ne vienmēr tievs nozīmē skaisti un veselīgi.
Es nesaprotu kā var ar tām lūpām skūpstīties? Nav tā ka tās lielās lūpas iesūc iekšā vīrieša smalkās lūpas? 😂😂😂😂😂 Es reāli nesaprotu, atvainojos par stulbiem jautājumiem😂Ariete @ 09.08.2026 22:04Es tiešām nesaprotu jeļu. Kas viņai kaiš?? 😂 Joprojām nespēj nomierināties ar Nurmuižu. Viņai taču ir tik mīlošs, bagāts koķiks, ko var ņemties? Bio pierakstījusi ka viņas pils ir sirdī un pie pēdējā reels atbildē uz santa.armani komentāru salikusi savu ģībienu bildes dzenoties uz muižu 😂😂😆😅😭🤡 Kāpēc viņa vispār sēž kā apsēsta savā Instā ja viņai tik bagāts koķiks kas piepilda visas viņas vēlēšanās? 😁 Es tiešām nesaprotu 😁
P.S. Tas selfijs ar to milzīgo augšlūpu, reāli izskatās kā uzsista. Viņa akla laikam arī, ne tikai stulba.
man šķiet, ka tādas lūpas ir noderīgas, ja daudz jās...kāAriete @ 09.08.2026 22:07Es nesaprotu kā var ar tām lūpām skūpstīties? Nav tā ka tās lielās lūpas iesūc iekšā vīrieša smalkās lūpas? 😂😂😂😂😂 Es reāli nesaprotu, atvainojos par stulbiem jautājumiem😂
Ariete @ 09.08.2026 22:04Es tiešām nesaprotu jeļu. Kas viņai kaiš?? 😂 Joprojām nespēj nomierināties ar Nurmuižu. Viņai taču ir tik mīlošs, bagāts koķiks, ko var ņemties? Bio pierakstījusi ka viņas pils ir sirdī un pie pēdējā reels atbildē uz santa.armani komentāru salikusi savu ģībienu bildes dzenoties uz muižu 😂😂😆😅😭🤡 Kāpēc viņa vispār sēž kā apsēsta savā Instā ja viņai tik bagāts koķiks kas piepilda visas viņas vēlēšanās? 😁 Es tiešām nesaprotu 😁
P.S. Tas selfijs ar to milzīgo augšlūpu, reāli izskatās kā uzsista. Viņa akla laikam arī, ne tikai stulba.
Sviestaciba @ 09.08.2026 18:50diemžēl uzķersies un kā vēl. Viņa stāsta to, ko cilvēki grib dzirdēt - ēdīsiet visu, nekas nav aizliegts, sportot nevajag. Tāpēc jau viņa kamerā štopē kūkas un visādus citus našķus. Tikai ir redzams, ka tas nestradā ,tapēc jau atklāja ka badošanās palīdz nomest svar vai viņas gadijumā - nepieņemties. Ir jāsaprot, kā skaists augums rodas uztura un sporta rezultātā. Pilnibā piekrītu komentāriem, kā tievs, ne vienmēr izskatās skaisti. Nu nav viņai skaists augums, tikai tievs bez muskuļu masas.
Lellīte18 @ 09.08.2026 22:51Olu Modris kopā ar “Svetku”? 😀
Ances866 @ 10.08.2026 06:43
Alma gan nav tik zināma sabiedrībā, taču tā kā vakardien Modra Olās uzpeldēja, apskatīju viņas profilu un sapratu, ka no jaunā vīra izšķīrusies(?)
Hha363 @ 09.08.2026 12:50Everita tagad piedāvās badošanās kursu. Nekādā gadījumā to nevajadzētu darīt cilvēkam bez medicīniskās izglītības. Viena lieta ir ka tu pats to dari,bet ne jau citiem. Cerams,ka cilvēki neuzķersies.
Un tiešām tas slepenais ir sviests? Tā ēst ar karoti 😵
sviests nosedz dienas uznemto tauku normu.Avokādo,ellas ,riekstu vietā.Maltā gaļa @ 08.08.2026 22:00
Sviests palīdz tievēt? 😂 Tieši kā? Te viena zināma sviesta rijēja jau nobarojusies līdz gandrīz 100 kg, tad jau šai tieši otrādi vajadzēja smagi tievai būt.