IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 386
Reģ: 22.06.2023
selestine @ 30.07.2026 11:47
paskatijos to Marteli un kazas..neko par viniem nezinu,neesmu sekojusi..nu man bildes liekas smuki,neko neredzu briesmigu ka te raksta

Tad kad tā gatavojas, tā gatavojas, un seriālu speciālu sarīko, tad tev liekas, nu, tik būs... un ieraugi kaut ko TIK pliekanu... tas ir tāds wuuuiiii efekts. Kad ceri sagaidīt vienu, jo viņa pati vainīga, ka tik ļoti plātījās ar to organizēšanu, bet beigās saproti, ka nemaz nav tā efekta, ko tik ļoti tev gribēja pasniegt
30.07.2026 12:36 |

10 gadi
Reitings 2131
Reģ: 04.06.2012
Labāk pastāstiet kāpēc tik daudzas "sevi atradušas" sievietes sāk vilkt tik jocīgu apģērbu un reizēm nonāk pie jocīgām frizūrām? Saka - beidzot atļaujos būt es pati, atļaujos darīt kā gribu, nevis kā sabiedrība gaida. Jums arī dziļi sirdī gribas noskūt matus un vilkt tizlas drēbes? 😃 Piemēram Īrisa. Bet ne viņa vienīgā. Vai tas ir kaut kāds protests? Vai es vienkārši neesmu atradusi sevi pa īstam, tāpēc man patīk skaisti mati un skaistas kleitas?
30.07.2026 12:47 |

Reitings 1910
Reģ: 03.03.2020
Sigita11 @ 30.07.2026 12:47
Labāk pastāstiet kāpēc tik daudzas "sevi atradušas" sievietes sāk vilkt tik jocīgu apģērbu un reizēm nonāk pie jocīgām frizūrām? Saka - beidzot atļaujos būt es pati, atļaujos darīt kā gribu, nevis kā sabiedrība gaida. Jums arī dziļi sirdī gribas noskūt matus un vilkt tizlas drēbes? 😃 Piemēram Īrisa. Bet ne viņa vienīgā. Vai tas ir kaut kāds protests? Vai es vienkārši neesmu atradusi sevi pa īstam, tāpēc man patīk skaisti mati un skaistas kleitas?

Kāda tev darīšana gar citu sieviešu matiem un drēbēm?
30.07.2026 13:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits