un ko darīs nerocīgie ārzemēs? Ne € hotelim, ne taxim, ne restorāniem, ne muzejiem. Aizbraukt un paelpot gaisu lidostā? 😀CallMeAnnika @ 23.05.2026 14:43Daudz efektīvāka reklāma būtu, ja šādu ceļojumu uzdāvinātu kādai jaukai ģimenei, kurai rocība neļauj aizbraukt ceļojumā ar bērniem.
Pat ja tādām ģimenēm nav soc.tīklu konti, AB to pats var atspoguļot savos sociālajos tīklos.
Uzsaukšana influenceriem ceļojumus mani nekādīgi nerod vēlmi iegādāties un lidot tieši ar AirBaltic. Zinot visas problēmas, vēl uzsauc lidojumus maksātspējīgiem klientiem-influenceriem?
Man šķiet, ka influenceru mārketings vairs nav tik efektīvs. Cilvēki uzzina par lietām, pakalpojumiem, tomēr kritiski izvērtē, kurš to reklamē - vai tiešām to reklamē, jo patīk, ir cenas vērts (arī katram atšķirīgi šis būs), vai reklamē, jo saņem produktu/pakalpojumu bez maksas, bez jebkādas pievienotās vērtības.
Mathilde @ 23.05.2026 16:20
paga, te bija tās kuras pašas visu var- gan pelnīt, gan uz Parīzi večus vest, jo tām otrajām, kuras vīrs ved, ir pakaļa plika. Un tagad pēkšņi viņām AirBaltic ekonom ir dārgs! 😂
Džinga @ 23.05.2026 18:09Nu man liekas pilnīgi normāla prakse influenceriem dot lietas, pieredzes, ceļojumus. Ja airbaltic lidojumu nevar reklamēt, tad ko vispār var? Jogurtu? :D
Viņiem mārketingā nestrādā idioti, tak skatās atdevi pēc tām reklāmas kampaņām + viņai uzdevums noteikti ir arī ceļojuma galamērķī radīt saturu, ko airblatics izmantos.
Galvenais, ka par viņiem runā.
Maijaputni @ 23.05.2026 00:54Kaut kur redzēju Laviņa interviju, neliekas kopā ar Janu, izskatās pēc tāda lauku dzērāja nevis leģendāra hokejista, žēl, jaunībā ļoti simpatizēja, tagad iespaids ka ļoti nolaidies… vai nodzēries, vai abi kopā..
Maijaputni @ 23.05.2026 00:54Kaut kur redzēju Laviņa interviju, neliekas kopā ar Janu, izskatās pēc tāda lauku dzērāja nevis leģendāra hokejista, žēl, jaunībā ļoti simpatizēja, tagad iespaids ka ļoti nolaidies… vai nodzēries, vai abi kopā..
nespiedien unlike. Pēc tam būs jadziedz ka pat Miglāni. Me vienu reizi vien te bijusi pamatota info, ka Andersonei ir problēmas ar alko. Un viņa šobrīd atrodas Ķekava viena ar 3 bērniem un viens no tiem ir zīdainis.SodaPOP @ 23.05.2026 20:45Tikai īsts alkoholiķis kā Andersone uzvelkas uz tādu jautajumi
Priecājos, ka manis kāds to beidzot pamana. Vakar viņas puķu video jau bija manāma tukša vīna fona.
Annar @ 23.05.2026 07:11
Tā bija viņas izvēle - ražot vienu pēc otra😂
Annar @ 23.05.2026 07:10Ja godīgi - es vispār nesaprotu, kādēļ un ar kādu mērķi šiem flunceriem dod tās sadarbības🫡
Man pie kājas, ar ko lido Dvinska, Beitika vai Dzenīte - es izvēlos to, kas lētāks - un AirB tad noteikti nav😀
Iesmiesiet, bet praktiski vnm izvèlos Ryanair😀 - nav komforts, bet arī nav jāpiebļauj pilns FB ar regulāri atceltiem/pārceltiem lidojumiem🤭
CallMeAnnika @ 23.05.2026 14:43Daudz efektīvāka reklāma būtu, ja šādu ceļojumu uzdāvinātu kādai jaukai ģimenei, kurai rocība neļauj aizbraukt ceļojumā ar bērniem.
Pat ja tādām ģimenēm nav soc.tīklu konti, AB to pats var atspoguļot savos sociālajos tīklos.
Uzsaukšana influenceriem ceļojumus mani nekādīgi nerod vēlmi iegādāties un lidot tieši ar AirBaltic. Zinot visas problēmas, vēl uzsauc lidojumus maksātspējīgiem klientiem-influenceriem?
Man šķiet, ka influenceru mārketings vairs nav tik efektīvs. Cilvēki uzzina par lietām, pakalpojumiem, tomēr kritiski izvērtē, kurš to reklamē - vai tiešām to reklamē, jo patīk, ir cenas vērts (arī katram atšķirīgi šis būs), vai reklamē, jo saņem produktu/pakalpojumu bez maksas, bez jebkādas pievienotās vērtības.
Nastja32 @ 23.05.2026 12:22
Tur noteikti pie vainas ļaunie heiteri, kas noskauda.🤣 Tik nepieaudzis tas Liepiņš.
Es tāpat. Vienmēr izvēlēšos Ryanair, jo lidojumi ir precīzi laikā un atcelšanas ir super retas. Par ietaupīto naudu labāk paņemu dārgāku viesnīcu.
Džinga @ 23.05.2026 18:09Nu man liekas pilnīgi normāla prakse influenceriem dot lietas, pieredzes, ceļojumus. Ja airbaltic lidojumu nevar reklamēt, tad ko vispār var? Jogurtu? :D
Viņiem mārketingā nestrādā idioti, tak skatās atdevi pēc tām reklāmas kampaņām + viņai uzdevums noteikti ir arī ceļojuma galamērķī radīt saturu, ko airblatics izmantos.
Galvenais, ka par viņiem runā.
Mathilde @ 23.05.2026 22:29
nu ja, ja kādi latvieši ģimenē audzina 4 bērnus, tad sieva pati vainīga un tāda saucam par ražotāju, pie tam ar pliku dirsu, bet, ja kāda knapi vienu izspiež un ved savu veci uz Parīzi, tad tā ir malacīte.
Drīz indusi būs jums kaimiņos ar 6 sīčiem😂
Annar @ 24.05.2026 03:54
Protams, ka pati vainīga! Bez kràna starp kājàm - lai kā gribētu, bet pie bērna netiksi!
Neviens nesaka, ka tas ir slikti - meitenes izaugušas - dzîvo tàlāk, bet nav ko te tagad kaukt - dzemdēt katru iesprausto sēklu bija viņas izvēle un punkts.
Simpisons ne tur varēja ko aizliegt, ne ietekmēt / tā ir tikai un vienīgi sievietes atbildība
Ne jau nu viņš tos bērnus spēja iznēsāt un ar pupu izbarot
sandrute @ 23.05.2026 19:14
Laviņš ir docētājs Stradiņa Universitātē, līdz lauku dzērājam tur kā līdz Mēnesim. Papildus trenera un citi darbi.
Apple of my eye @ 24.05.2026 04:23
Šis ir skarbi, bet piekrītu. Sievietēm bieži patīk gausties, ka vecis tāds un šitāds, iejusties upura lomā, bet dzemdēt ir izvēle, īpaši, ja skaits ir 4, tad tā nav nejaušība.
Vai gadījumā tagad šī tēma nav pacēlusies Pete Davidson sakarā? Kur viņa bijusī (modele) ir atskārtusi, ka tagad būs vienai jāaudzina sīkais. Hello, beidzot arī viņa pieslēdzās, lai gan daudzmaz VISIEM bija jau sen skaidrs, kas viņš ir par putnu