aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenimMi mi @ 22.03.2026 13:34moška vavilova?
SodaPOP @ 22.03.2026 16:12aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenim
Maltā gaļa @ 22.03.2026 15:04
Vavilova 100%! Stockmann, Korejas kosmētika un anoreksija.
Tutta @ 22.03.2026 16:29Olga ir prasta un vulgāra bāba, neskatoties uz piķi. Ja 50gados sievietei baigais joks un prikols visur būt atplestām kājām, nu ok... un nevajag irst par laipno dabu, jo aptiekā neuzmeta lūpu 😁😁😁 pastāstiet labāk par kaškiem un kautiņiem ar Nurmuižas kaimiņu tantēm.
SodaPOP @ 22.03.2026 16:12aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenim
Tas ir riktīgi labs!👌 Kristinka noteikti redzēja! Iespējams vemj zaļu žulti. Tā kāja ar šampi bomba! Dziesma ielikta Olgai perfekta. Lai nu ko, bet viņa Fiļam piestāv! Nobriedusi, dzelteno presi līdzi nevazā kā Mūrniece un Kristinka. Ļoti seksapīla sieviete ar temperamentu. Es šorīt minūtes 20 tranējos Olgas šampim līdzi, mums gan bija plastmas šampja glāze un ūdens, man tik veikli nesanāca bija daudz mēģinājumu un reāli sanāca tikai tad kad glāze uz kreisās kājas un noceļ ar labo. Vislielākais prieks bija kaķim par šovu. Bija jautri. Secinājums man kāja par garu vai roka par īsu😂 rokas man ir garas manam augumam kājas ar nav īsas. Kamēr mēs izboksterējām, ka Olgai kāja tomēr arī nedaudz ieliekta. Man vismaz būs ik rīta vingrošana😉Krizdole @ 22.03.2026 13:35
Un tas storojs ar atvērto logu, divām šampanieša glāzēm un mūziku fonā ar vārdiem "welcome home" 🙈
Man jau ir pilnīgi vienalga tas Labo Kristinkai vai runcim. Nemaz neskauž, man sava pietiek. Te Dievietes apsprieda, ka nopirka es izteicu savu subjektīvo viedokli, es izteicu savu! Iespējams tikai testa brauciens. Tieši tāpat kā bija video ar poršu un beigās brauc ar sabiedriso transportu vai Bolta taksi kur viņai prasa autogrāfu😅KatyB @ 22.03.2026 13:24
Un ja arī brauca testa braucienu kas tur tāds?? Nekur taču nebija teikts ka nopirka 🤷♀️
Dažām šeit parak daudz brīva laika, sāk pārvērsties gobzemveidīgajos ka tik paklačoties un pabaumot.
Par Gobzemu runājot smieklīgi liekas ka ieliek storiju pa to bēguļošo džeku un prasa cik tad ilgi izdzīvos uz ziedojumiem bet pats ubago katru dienu 😂😂😂
Tieši tā Santa jāredz dzīvē un nav nekāds zirga ģīmis. Kā rakstīju iepriekš sieviete rokenrols! Tādēļ arī Oļegu sanāca nošarmēt. Viņas ar Olgu katra pa savam laba. Kristīne uz viņu fona pilnīgi nekāda. Šampja glāzēs fočējās atdarinot Santu, sporta klubā svīda lai tiktu līdzi Olgai, bet, bet, bet ja nav dots to iegūt nevar. Vista par gulbi izaugt nevar. No paša sākta gala viņa visu nošāva greizi ar dzelteno presi ar TV intervijām utt. Raka sev bedri ar savu stulbumu meliem īpaši katrā intervijā nodiršot Kasparu daudzu gadu garumā. Pašai knābis sūdos bija aplipis, noniecinot Kadparu viņa savu degunu nomazgāt tāpat nevarēja.loija @ 22.03.2026 14:08
Zāmuele Oļegam piestāvēja vislabāk. Nesmuka nav, fotogēniska nevisai, bet ļoti harizmātiska dzīvē un īpaša. Tikai tie kuri dzīvē redzējuši viņu sapratīs. Pārējie nodirš par zirga ģimi. Tāpēc jau jeļai tā skauda. Pati jeļa vispār bez harizmas, prasta sieviete ar pārpumpētu mākslīgo skaistumu. Pirms tam arī prasta simpātiska sieviete, nekas īpašs. Tikai izveicīga darbībās.
Ooo mož vēl būs drāma ar dzelteno presi😅 tieši tas ir kādēļ Kača aizvilka Pēču uz romantisko randiņu🤔 es visu laiku domāju kas tam bija par iemeslu. Dievietes zina visu.Aurora22 @ 22.03.2026 14:28
Starp citu, izskatās, ka Pētera bijusī līgava ir laukā no cituma. Vakar māsa Zane Rēvalde ielikusi storiju, kur arī Ilze ir.
Lai izdodas Ilzei nostāties uz ceļa.
Tu to kaimiņieni zini vispār? To dullo bābu zina visi kaimiņi. Man ir lauku māja padsmit kilometru attālumā arī te ir dzirdēts par viņu. Babka gribēja piķi izspiest, tāpat kā Kristinka.Tutta @ 22.03.2026 16:29Olga ir prasta un vulgāra bāba, neskatoties uz piķi. Ja 50gados sievietei baigais joks un prikols visur būt atplestām kājām, nu ok... un nevajag irst par laipno dabu, jo aptiekā neuzmeta lūpu 😁😁😁 pastāstiet labāk par kaškiem un kautiņiem ar Nurmuižas kaimiņu tantēm.
Tieši tā Kurzemnieki ir īpaša šķira! Ja pats neesi Kurzemnieks vai nedzīvo kurzemē to nesapratīs. Svešam iedzīvoties Kurzemē ir pa galam sarežģīti, es par to varētu grāmatas uzrakstīt vairākos sējumis. Kam tik mēs neesam gājuši cauri un tas ir daudzu gadu darbs! Es esmu sapratusi Kurzemnieku spīti, no kurienes ir radusies. Zeme ir akmeņaina un neauglīga, viņi cīnās par to lai kaut ko ieaudzētu tā cīņa un spīts ir dzelžaina.Mrs.True @ 22.03.2026 17:37
Tikai nevajag. Nurmuižas kaimiņi arī nav nekādi eņģeļi. Ir bijusi darīšana - tādi paši šerpi kurzemnieki, kā visi tajā galā. Tur daudz nevajag, lai sakašķētos, jo kurzemnieki ir viskašķīgākie no visiem latviešiem. Ja vēl pretī cilvēks no Maskavas, kas prot sadot, tad kārtīga klope garantēta.
Turklāt Nurmuiža pati savulaik cēla traci, kad kāds gribēja tās tuvumā uzcelt benzīntanku - sabojāšot skatu uz muižu!
Olgai tiešām ir grezns vēsturisks īpašums, bet pa krievu gaumei. Oļegam ir krietni piezemētāks. Gan jau Kristīnei arī uz to bija cemme, ja viņa bija redzējusi.LabaDabaDa @ 22.03.2026 17:49Fiļs joprojām nav izlabojis savu wikipediju. Vēl vairāk, tur ir ierakstīts, ka "Kopš 2018. gada Fiļs ir attiecībās ar Kristīni Jelinski, kura vada Nurmuižas pils operācijas".
Pirmkārt, "Jelinsku", nevis "Jelinski". Otrkārt - "pils operācijas"? Jelinska tagad ir arī ķirurģe? :D
Vispār tā lapa ir tik smieklīga. Var izlasīt, ka Olga, piemēram, pēc šķiršanās ir dabūjusi "pilij līdzīgu vēsturisku savrupnamu ar kupolu un kolonnām". Ļoti nozīmīga informācija, sevišķi par kupolu un kolonnām! :D Pilnai ainai varēja arī visus vēsturiskos podus tai īpašumā saskaitīt. :D
Dovana @ 22.03.2026 19:00Tieši tā Kurzemnieki ir īpaša šķira! Ja pats neesi Kurzemnieks vai nedzīvo kurzemē to nesapratīs. Svešam iedzīvoties Kurzemē ir pa galam sarežģīti, es par to varētu grāmatas uzrakstīt vairākos sējumis. Kam tik mēs neesam gājuši cauri un tas ir daudzu gadu darbs! Es esmu sapratusi Kurzemnieku spīti, no kurienes ir radusies. Zeme ir akmeņaina un neauglīga, viņi cīnās par to lai kaut ko ieaudzētu tā cīņa un spīts ir dzelžaina.
Paldies mīļā par uzaicinājumu, esmu klāt Kurzemnieku/ienācēju klubiņā!☝️💕 Iedomājies man vīrs Rīdzinieks, es Jūrmalniece un lauku māja Kurzemē. Pirmos gadus varēja vienkārši nošauties! Man vēl kungs atvēzējās, nopirka vecu, bet dārgu īpašumu praktiski muižu. Kurzemniekiem kā dadzis acīs māja 380 kvm, 🙈 pilnīgi jūtu to naidu un necieņu kādreiz, esam drusku iedraudzējušies ar tālākiem kaimiņiem. Nav viegli, iedomājos kā Fiļam tur gāja. Mums ja vajag kaut ko salabot piebūvēt vienkārši vedam cilvēku/cilvēkus no Rīgas vai Jūrmalas. Mums bija kā Spānijā jā labi samaksā, izdarīšu un tā darīšana velkās mēnešiem! Tikai dēļ tā, ka nav Kurzemnieks. Ir jau beidzot atzīts un lietas notiek savādāk. Kurzemniekus nevar nopirkt ar naudu, ja Tu esi ienācējs!Mrs.True @ 22.03.2026 19:51
Welcome to the club. Ieprecējos kurzemnieku ģimenē, bet jau ar labu rūdījumu, mani nesalauza. Kaimiņus - kurzemniekus arī noliku pie vietas, ne uzreiz, bet spēcīgi. Tagad man uz galvas neviens nekāpj. Bet nervi nodedzināti, tas ir fakts. Tas kurzemnieku spīts ikdienišķās situācijās ir ēzeļa un stulbuma spīts, nekas vairāk. Sevišķi tiem, kuri ārpus savas provinces neko nav redzējuši un piedzīvojuši. Strādāšana Rīgā neskaitās kurzemnieka redzesloka uzlabošana 😀😀😀😀😀
Viņam nav 50?! Man likās, ka 45-50, bet ne jau zem 30!Dovana @ 22.03.2026 08:58Ne tikai sievietes! Paskaties uz fitnesa kanāla Mičuli! Zeme atveries viņš jau savos 28-29 izskatījās uz 55-60 gadiem! Viņš tiešām rijot tos savus sūdus ir palicis 30 gadus vecāks. Man bija briesmīgs šoks kad dažus gadus atpakaļ uzzināju, ka viņam nebija pat 30. Es toreiz domāju cik jādzer lētais alko un kā jānarkojās lai tā izskatītos🙈 tad kad tà dāma parādījās tad sapratu, ka iespējams pietiek ar pulverīšiem. Viņa tak arī izskatās nu tāda ļoti lietota. Man viņa piemēram pēc sejas izskatās kā dzērāja un pīpmane. Viņiem abiem nekad nepateiks, ka sporto! Nu bet rij viņi arī sūdus enerģijas drinkus litriem dzer un burgerus rij.
Jā neticami viņš ir jauns puisis, bet ar visu botoksu izskatās pēc veca veča! Domāju tagad maksimums 32! Būsim godīgas viņš izskatās krietni sūdīgāk pa Fiļu ar visiem botoksa litriem!🙈 cik atceros viņš 29 bez botaksa izskatījās uz vismaz 55. Viņa dāma ja nemaldos ir pāris gadi vecāka, bet paskats pēc labi palietotas dzīvi pieredzējušas bābas.Natali @ 22.03.2026 21:09Viņam nav 50?! Man likās, ka 45-50, bet ne jau zem 30!
nu cerams, ka sanāks! Tik daudz gadu pazaudēts un Zane ir papuča sekotāja biznesā. Kas tiks māsai?Aurora22 @ 22.03.2026 14:28
Starp citu, izskatās, ka Pētera bijusī līgava ir laukā no cituma. Vakar māsa Zane Rēvalde ielikusi storiju, kur arī Ilze ir.
Lai izdodas Ilzei nostāties uz ceļa.