Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
Kā tieši Lelde attīsta sevi? Vadot visus pasākumus, reklamējot visu, nevienam neatsakot?Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
Happyminka @ 09.11.2025 19:29Jūs zinājāt, ka Elīna Andersones vizīte ir blondie mati, un viņa esot vienīgā Latvijā ar tik gariem matiem? ? gandrīz uz d* paliku ?
man uzreiz atmiņā nāk viņas video no TikTok, “kāpēc es mīlu savu vīru”.Queenyy199 @ 10.11.2025 16:39Vai Elīna Zute tiešām pieņemj, ka vīrs viņu visu laiku krāpj vai vnk samierinās?
Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
bet tur nav ko atklāt. Viss jau sen ir zināms un izsecināts tepat Forumā.Mangosaldejums @ 10.11.2025 16:59Gobzis nereti dirš! Neaizmirstam, ka solīja lielo taisnību par Didrihsoniem publicēt, ja savāks noteiktus sekotājus. Un, ko viņš atklāja?? Neko! Ka Naurim sakars ar Karību fondiem? Viens, mazs teikums, kur pierādījumi? Sacēla haipu un neko jaunu nepateica. Fui Gobzim par šo.
Rietumusawle @ 10.11.2025 17:17
Bet abam ir kompleksi par savu izskatu un apsestiba ar tievumu.
Nurmuižu tagad menedžē tak tā jaunā Madara…Džinga @ 10.11.2025 16:02
Nu beidz, viņa tomēr menedžē Nurmuižu, un tur viss ir ļoti labā līmenī.
Viņa var nepatikt, bet nevajag kko izgudrot.
PS. Man nav nekas pret Leldi, šķiet forša sieviete ar daudz sasniegumiem
Bumblebee123 @ 10.11.2025 22:09Nu man žēl Fiļa, tik nobriedis un cienījams kungs, bet tagad likt selfiju kopā ar savu "mīļoto" dāmu, kuru tikko kāds cits Dubaijā vālējis.
vai ne, un ja arī vins būtu saticies ar kādu citu, kas nav viņa mīļākā, tad jau to story nebūtu izdzēsis un ielicis citu bildi…MinkaMurrrrr @ 10.11.2025 22:38
Bet vinai nav sarkani nagi ?
MinkaMurrrrr @ 10.11.2025 22:38
Bet vinai nav sarkani nagi ?
un nodarbojas ar mello maģiju un izliek kārtiņas. Veci gjau ar piebūra.Mathilde @ 10.11.2025 19:11Bet man patīk Zuzāna sieva. Nevis kārtējā anorektiķe ar tendenci visu dzīvi izlikt IG, bet normāla sieviete. Protams, naudai un varai ir harizma, uz to pavelkās lielākā daļa, bet izskatās, ka OF kāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem ik pa pāris gadiem.