Arīnai ir jauks puika, tur gan Jums nav taisnība
komentators @ 21.07.2025 07:46
nav vinja nemaz tik perfekta, pati pinaas ar vienu bagaatnieku lauliibas laikaa kad veel bija latvijaa, laikam alkatiigumam nav robezhu! toreiz nez kaapeec bērnus vareeja apvienot ar citu veci! nesaku ka guleeja, blakus nestāvēju, bet kursh taapat gribeetu sponsoreet preceetu sievieti..
SviestMaize @ 20.07.2025 23:15
Neaizstāvu Robertu, viņš rīkojās ļoti zemiski, ja tā vispar ir taisnība, ka viņš ir krāpis.
Mums ar Elīnu ir kopīgi draugi un viņa mūždien ieņem tādas cietējas pozīciju. Jā, es saprotu nav viegli ar bērniem būt kopā dien dienu, bet tas bija viņas apzināts lēmums šādi dzīvot, tad par ko tur gausties, ka ir tik mentāli grūti. Vajag iet pie terapeita, meklēt papildspēkus bērnu audzināšanā, pašai attīstīties, augt, mācīties, galu galā iet strādāt, mazāk būs laika pašai sevi mentāli "norakt". Lai viņai izdodas rast mieru, spēku un izrāpties no bedres, jo Roberts noteikti bērnus nepametīs un viņi būs nodrošināti, galvenais viņai pašai savākties.
Viņa ir viens no lielākajiem reklāmas stabiem. Noreklamēs jebko. :D Un radies iespaids, ka arī konfliktu no nekā, lai pievērstu sev uzmanību.Tonya @ 21.07.2025 15:30Ariinai nav pilns penālis, tas noteikti. Nesen tieši threados uzliku “mute”, lai tās nejēdzības nav jālasa. Pirms laika viņa tiktokā reklamēja botoksa injekcijas, kur meitenes komentāros rakstīja laikam sliktas atsauksmes par meistari utt, sačakarētas lūpas bija vai tml. Vienīgā viņas reakcija bija – “nu nevajag tak turēt ļaunu prātu”. ?Pēc tam visus sliktos komentārus dzēsa. Šis ļoti iespiedās atmiņā, jo man šermuļus uzdzen visu kaktu kantoru reklamētājas.
Tas ir šausmas... Nelabi paliek no tām influencerēm.Dita.D @ 21.07.2025 23:01Kamēr Didra rāda savu vemjošo vīru, tikmēr arī Līva Goba izliek bērna šidro kaku.
Ariete @ 21.07.2025 23:41Tas ir šausmas... Nelabi paliek no tām influencerēm.
Džinga @ 21.07.2025 13:09
Nu, krāpis ir, tas skaidrs, par to jau ļoti sen runā.
Viņa pati tiešām liekas, ka dzīvo vienā drāmā un ir jāsavācas, tur es piekrītu. Traks pārītis
Džinga @ 21.07.2025 13:09
Nu, krāpis ir, tas skaidrs, par to jau ļoti sen runā.
Viņa pati tiešām liekas, ka dzīvo vienā drāmā un ir jāsavācas, tur es piekrītu. Traks pārītis
Inelle @ 22.07.2025 00:29
Varbūt Elīnai beidzot jāsāk strādāt. Tad redzēs realitāti - bērni, darbs un izdzīvošana. Viņa nezin neko, ka jāskaita kapeika