KruelllA @ 02.06.2025 16:11Es parasti neskatos kas kam seko, bet tā kā Dzenītei bija tāds kliedzošs paziņojums par to , ka ir atpakaļ Karlīna . Paskatījos , ka Santa un Karlīna viena otrai vairs neseko. Interesanti , jo vairākus gadus taču kopā par jaunos gadus svinēja utt. Un beidzās. Vēl kas interesanti , ka influenceri Sev meklē citus influencerus . Un reāli liek storijus tikai ar influenceriem citiem, itka draugu parasto nebūtu
Mc.Queen @ 02.06.2025 15:55Kādas 2 nedēļas atpakaļ rakstīju, ka Deniss galīgi neizskatās pēc sevis. Tāds kā neizgulējies.
Vai nu kaut kas nav labi ar veselību, vai arī ko sācis lietot.
easywithaces @ 02.06.2025 18:00Vienmēr esmu prātojusi ar ko nodarbojas Linda Sukure, vai arī viņas vīrs, kāda zina? Storijos nododās tāds vaibs, ka neviens nestrādā un viņi tikai ceļo. Viss jau forši, varētu teikt pat apsveicami ?
Helita @ 02.06.2025 18:26
Kas viņa tāda?
mazaaduuda @ 02.06.2025 12:13Interesanta izvēle - blakus Guess un Gucci nopirkt kaut ko no Elyndi. Tas, ka pārcenoti dārga prece, nozīmē, ka uzreiz jāpērk?
Kā tur bija tas teiciens - meiteni no laukiem var izvilkt, bet laukus no meitenes nē?
KruelllA @ 02.06.2025 16:11Es parasti neskatos kas kam seko, bet tā kā Dzenītei bija tāds kliedzošs paziņojums par to , ka ir atpakaļ Karlīna . Paskatījos , ka Santa un Karlīna viena otrai vairs neseko. Interesanti , jo vairākus gadus taču kopā par jaunos gadus svinēja utt. Un beidzās. Vēl kas interesanti , ka influenceri Sev meklē citus influencerus . Un reāli liek storijus tikai ar influenceriem citiem, itka draugu parasto nebūtu
Japānas princese @ 03.06.2025 04:39
Man šita draudzėjos nedraudzėjos, atgādina bērnudārzu. Šodien draudzējamies, rīt nė, pēc tam atkal draugi. Te turklāt publiski. Dzīvē viskautkas var gadīties, protams. Bet ko nevar sadalīt 2 pieaugušas sievietes, nesaprotu, kuras draudzējās ğimenēm.
easywithaces @ 02.06.2025 18:00Vienmēr esmu prātojusi ar ko nodarbojas Linda Sukure, vai arī viņas vīrs, kāda zina? Storijos nododās tāds vaibs, ka neviens nestrādā un viņi tikai ceļo. Viss jau forši, varētu teikt pat apsveicami ?
Klachinjaaaa @ 03.06.2025 11:05
Tas interesanti. Linda ir bijusī Cosmo forumniece. Viņa neko pelnošu nedarīja, apprecējās ar policistu, kas nepelnīja daudz, bet viņi daudz tērēja. Vīram Linkedin rakstīts, ka pēdējos gados mācījies biznesu un nesen sāka strādāt par vadītāju.
Helita @ 02.06.2025 18:26
Kas viņa tāda?
Melleņkūka @ 03.06.2025 12:32
Ex cosmiete, starp citu ? Tepat pirmajās lapās vēl pat var lasīt viņas komentārus ??
tik simpātiska🤗Melleņkūka @ 03.06.2025 13:34Jā, Linda ir ļoti vienkāršs (patiešām - vislabākajā nozīmē) un sirsnīgs cilvēks. Nevajag spriest tik pēc izskatiem ? Ja vīrs iemācījies izkruķīties, good for him! Apceļot pasauli, krāt pieredzi ir labs veids, kā izmantot naudu, ja tāda ir. Un nešķiet, ka Linda pati tēmē kļūt par baigo influenceri. Vienkārši smuka sieviete liek smukas bildes ?