Vārdotāja @ 13.05.2025 23:33aha, no 3 kokteiļiem atslēdzies tualetē tā ka neatceries ne rīta, ne vakara?
Fake profils, lai to melno čurku aizstāvētu..
Ja nepiesegtu tad diez vai te tādi čurkulēni vēl būtu pēc visiem šiem gājieniem.Kamillia @ 14.05.2025 07:05
Es pat nezinu, par kādu čurku ir runa. ? Es ticu, ka var sazāļot, bet neticu stāstiem, ka klubs un policija to piesedz.
Kārena @ 14.05.2025 04:36Tikko bija ieraksts Threads, kā kaimiņiene sauca policiju, jo dzirdēja, kā kaimiņieni dauza. Un? Atbrauca un aizbrauca, kaut ko sāka darīt pēc ieraksta soctīklos. Tādā pasaulē dzīvojam. Bet Gobzems manipulē, lai viņam ziedo par tām klačām. Tur noteikti viss jādala ar divi un jāsaprot, ka tas ir “viena tante teica”.
Mc.Queen @ 14.05.2025 09:14Deniss Jerjomins tāds uzņēmējs un jauno biznesmeņu mentors!
Vecais SIA ar parādiem. Iepriekš jau te viena minēja. Nu ir uzcepts jauns SIA un turpina darboties.
Var kāda paskaidrot šo te SIA lietu. Es varu sakrāt parādu, SIA nolikvidēt un tad taisīt augšā jaunu? Man tie parādi kā īpašniekam nav valstij jāatmaksā? ?
Biznesmeņi! Pats drausmīgākais, ka šādi cilvēki māca citiem. Par to pretī prasot naudu (cik tie kursi maksāja? 2000€?)
Vārdotāja @ 13.05.2025 23:51Simonai Kubasovai vienmēr ir bijusi tāda gaita? Tač bija modele, piedalījās skaistumkonkursos… O veida kājas gluži neizskatās, bet …
Kamillia @ 14.05.2025 07:05
Es pat nezinu, par kādu čurku ir runa. ? Es ticu, ka var sazāļot, bet neticu stāstiem, ka klubs un policija to piesedz.
fifinators @ 14.05.2025 09:59
Kāpēc lai nepiesegtu? Ja sazāļotāji ir kluba īpašnieki/īpašnieka drauģeļi, tad tikai loģiski, ka apsargi dara to, ko īpašnieks liek, vai arī vini tur vairs nestrādātu. ?
Nu, ir tādas skuķenes, kurām īsti ne darba, ne izglītības. Par visu piķi ieliek silikonus, liek IG pusplikas bildes, gorās tik tokā. Tieši tādas tur arī meklējas.akul12 @ 14.05.2025 11:22Kāds points iet uz klubiem, ja tur zāļo? Apmeklējam boulingu, kartingu, dabas takas.
Vīriešu uzmanību var iegūt arī uzinstalējot tinder, pie tam pa klubiem "vīra materiāli" parasti nestaigā.
Tā sieviete 1.reizē atteikusies rakstīt iesniegumu. Cik nav dzirdēts, kad kāds iejaucas no malas, izsauc mentus, bet beigās parītis paziņo, ka viņiem viss ok, tas pa jokam, un izsaucējs jūtas kā lohs.Kārena @ 14.05.2025 04:36Tikko bija ieraksts Threads, kā kaimiņiene sauca policiju, jo dzirdēja, kā kaimiņieni dauza. Un? Atbrauca un aizbrauca, kaut ko sāka darīt pēc ieraksta soctīklos. Tādā pasaulē dzīvojam. Bet Gobzems manipulē, lai viņam ziedo par tām klačām. Tur noteikti viss jādala ar divi un jāsaprot, ka tas ir “viena tante teica”.
Pilgrim @ 14.05.2025 11:43Nu, ir tādas skuķenes, kurām īsti ne darba, ne izglītības. Par visu piķi ieliek silikonus, liek IG pusplikas bildes, gorās tik tokā. Tieši tādas tur arī meklējas.
It kā policistus nevar piekukuļot. :D Nesaku, ka tas ir šis gadījums, bet vispārīgi.law7 @ 14.05.2025 10:12
Apsargi un policija ir ļoti dažādas lietas.
krmmm @ 14.05.2025 15:32Heh, Everita aizspērusies atkal uz Turciju ar saviem zobiem, it kā viss ok, profilaktiski pārbauda, ko paši tur sadarījuši, un izrauj vairākus zobus ? ārprāts, kā tas vispār ir iespējams, ka pirms pusgada it kā visa mute salabota un tagad pēkšņi ir tik slikti, ka jārauj vairāki ārā. Sāk parādīties turku zobu mīnusi. Ka tik viņi šādi nenodrošina sev pastāvīgos klientus, un tik brauc un labo un rauj atkal.