Zilais Valis @ 06.05.2025 14:53
Bet ir taču bērni arī ar pus gada starpību. Respektīvi, otrais ieņemts, kad pirmais bija vēl vērerā ar 6 mēnešiem. Neaizmirsti, ka bērns ir jāiznēsā 9 mēnešus, un + tavi pieminētie 4 mēneši, tur JAU ir gads un mēnesis vecuma starpība.
tiešām pazudusi!! Nesen pat lika storijus, ka pirkšot māju Dubaijā, vēl šo to.. bet tagad vairākas dienas čuššCaalis @ 06.05.2025 20:19Kur Kubasova pazudusi? Diāna?
Simona laikam tiešām izšķīrusies. Tusē apkārt, liek storijus, bet vīrs nekur nav redzams.
Zilais Valis @ 06.05.2025 14:31
Jums neienāca prātā ka viņa JAU gaida otro? Nezinu, kā tas iespējams, bet ir taču bērni ar ļoti mazu vecuma starpību, tikai dažus mēnešus kāds no bērniem ir vecāks par otru. Nu es nedomāju taču, ka viņa ir tik stulba, lai pirktu divvietīgos ratus, kad par otro pat vēl i runas nevar būt?! Man nez kāpēc liekas, ka tur jau viss ir noticis. Iespējams, vēl ir par agru, lai sabiedrībai to teiktu, bet nu jau laicīgi iepērk visu x2, zinot, ka būs nepieciešams. Tāpēc arī varbūt tik droši skandina par otru bērnu, jo jau zina, ka gaida.
Tur būs kā Dvinskai, uz visa gatava, tikai dzemdē!Caalis @ 06.05.2025 20:18Es arī skatījos Gobas storiju un nodomāju- nu nu, piedzemdē no sākuma pirmo… Bet viņiem varbūt daudz palīgi būs, tad jau arī pavisam cits skats uz vecākošanu.
KrūzīteDūzīte @ 07.05.2025 00:08
Tev viss labi?????? man sāksies smieklu konvulsijas šo lasot????? Tu tiešām domā, ka sievietei ir vairākas dzemdes, un viņa var dzemdēt vienu pēc otra? Nu tā kā vienlaicīgi būs stāvoklī ar dažāda vecuma bērniņiem? ??? tiešām?
Nature @ 07.05.2025 13:20
Kad esi izsmējusies, tad aizej izglītoties un palasi, kas ir superfetācija.
Izlasīju. Dalītas jūtas. Tā arī nesapratu, kāpēc sieviete no labas ģimenes, turīga un bija kopā ar dzērāju, narkomānu un kausli.GlorijaGrevcova @ 07.05.2025 14:53https://www.la.lv/oskara-zeizas-piekautas-sievietes-stasts-es-kliedzu-un-cereju-ka-kaimini-sadzirdes
Lasāmviela
Pilgrim @ 07.05.2025 16:24Izlasīju. Dalītas jūtas. Tā arī nesapratu, kāpēc sieviete no labas ģimenes, turīga un bija kopā ar dzērāju, narkomānu un kausli.
domā, ka no skata labās ģimenēs nav vardarbība? Tas ir mīts. Tāds pats pritons kā Balvu viensētā, tikai ar krutāku apdariPilgrim @ 07.05.2025 16:24Izlasīju. Dalītas jūtas. Tā arī nesapratu, kāpēc sieviete no labas ģimenes, turīga un bija kopā ar dzērāju, narkomānu un kausli.
šausmas!!!! Intimo spelu laika guti ievainojumi??? Galvaskausa pamatnes luzums???? Nav saubu piekukuloti visiGlorijaGrevcova @ 07.05.2025 14:53https://www.la.lv/oskara-zeizas-piekautas-sievietes-stasts-es-kliedzu-un-cereju-ka-kaimini-sadzirdes
Lasāmviela
Vārdotāja @ 06.05.2025 23:15Zinājāt, ka Glorija Grevceva vai kā tur bij uzvārds, ir partikā Jaunlatvieši???? es gandrīz no krēsla nokritu… daudzi nav to pamanījuši
Ariete @ 07.05.2025 22:47Miglāne salikusi storijus ar špricēšanos. Es nesaprotu, kā nav bail visām kas sevī laiž to ķīmiju? Kur ir garantija ka tas neatstās sekas nākotnē? Vai blaknes. Brrr.
Ariete @ 07.05.2025 22:47Miglāne salikusi storijus ar špricēšanos. Es nesaprotu, kā nav bail visām kas sevī laiž to ķīmiju? Kur ir garantija ka tas neatstās sekas nākotnē? Vai blaknes. Brrr.