Zanemuahh @ 04.11.2024 19:39
Man gan bija vairāk šoks par viņas attieksmi. To, ka maza, var redzēt pēc pasākumu foto uz citu fona. To, ka tik nekomunikabla un attālināta no visiem, gan nedomāju. Likās būs sirsnīgāka par visiem pārējiem, spriežot pēc viņas reels utt., bet nekā. Vēsa, atturīga un ka tik kaut ko ietirgot. Citus influencerus gan sagaidīja ar plašu smaidu ? Šrit var just, ka tikai piķis ir mērķis, nevis klients.
Domāju precīzi to pašu ko Laura Valuts storijos šodien teica, gan par Andžas, gan Denisa stendiem.
Spīķe ar Evelīnu vienmēr pie saviem stendiem sagaida ar smaidu un visiem atbild pat uz stulbākajiem jautājumiem skaidro kaut vai pa 10x, ja prasa. Redzēju arī, ka Spīķei nāca klāt bildēties un viņa vēl samīļoja to meiteni.
Agrāk man likās, ka viņa jau toč būs iedomīgāka, bet dzīve parāda pretējo. Par abām viedoklis mainījās. Par vienu uz slikto, par otru uz labo pusi.
Melleņkūka @ 18.04.2025 22:25
Izcili ???? Spīķe nāk forumā un noliek Anžu ?
Kirbitis @ 18.04.2025 22:23Meirane ielikusi, ka skiroties pazaudejusi finanses, radus un draugus… interesanti.. kas tur noticis tads, ka radinieki un draugi noversas..
Mi mi @ 18.04.2025 17:28kas ar šo ir jāsaprot? ??
Mashka Kakashka @ 18.04.2025 22:43
Kas? Kas? Tas, ka zem segvārda "Zanemuahh" ir pati Anete Spīķe. ????? Šitā izgāzties. Kauns. Jau kuro reizi, kārtējā ietekmele šitā te izblamējas. Ieliek Tiktok linku, no kura nolasās Anetes Spīķes profils, kurš nošērojis šo linku šeit. Rēcīgākais, ka visas šitās ietekmeles nodirš šeit esošās komentētājas, bet pašas aktīvi sēž un komentē pašas par sevi! Es nevaru, RĒCU BALSĪ! Tāds kauns Anetei Spīķei! It sevišķi, ja foruma vēsturē paskatās ko viņa rakstījusi. ???? Pati par sevi raksta, ka pati sev seko un ir maksas kanālā! Anete - NOKAUNIES! ?????
EmilijaArm @ 18.04.2025 22:54
Sanāk, ka pati Spīķe rakstījusi tekstu "cienu šo cilvēku vēl vairāk" par sevi pašu??? Omg, cik fifīgi un ņirdzīgi :D
Kirbitis @ 18.04.2025 22:23Meirane ielikusi, ka skiroties pazaudejusi finanses, radus un draugus… interesanti.. kas tur noticis tads, ka radinieki un draugi noversas..
Villanelle @ 18.04.2025 23:28Es tik ļoti nesaprotu Maijas Rozītes ģērbšanās stilu. Kur var tādas drēbes vispār dabūt/kā var tādas kombinācijās uzvilkt ?
Ariete @ 18.04.2025 14:33Lai kā man nepatiktu Sedakova, bet man viņas acīs redzamas skumjas.
Ambulance @ 18.04.2025 23:41
pie Dubaijas šeihiem , tieši tāda ,,etiķete,, paredzēta visām eskortniecēm
Labākais, ka frāzi “rēcu balsī” ļoti daudz izmanto viena cita influencere 😆 Tāpēc Tu arī sevi nedaudz nodod 😆Mashka Kakashka @ 18.04.2025 22:43
Kas? Kas? Tas, ka zem segvārda "Zanemuahh" ir pati Anete Spīķe. ????? Šitā izgāzties. Kauns. Jau kuro reizi, kārtējā ietekmele šitā te izblamējas. Ieliek Tiktok linku, no kura nolasās Anetes Spīķes profils, kurš nošērojis šo linku šeit. Rēcīgākais, ka visas šitās ietekmeles nodirš šeit esošās komentētājas, bet pašas aktīvi sēž un komentē pašas par sevi! Es nevaru, RĒCU BALSĪ! Tāds kauns Anetei Spīķei! It sevišķi, ja foruma vēsturē paskatās ko viņa rakstījusi. ???? Pati par sevi raksta, ka pati sev seko un ir maksas kanālā! Anete - NOKAUNIES! ?????
akul12 @ 19.04.2025 10:40
Saki aizbrauca pēc 50tk ? Summu neizīdu no pirksta, forumieces pačukstēja, ja šeihi katrai džusei tādu summu izsniedz.
Inelle @ 18.04.2025 23:26
Bondari bija draugi. Viņi novērsušies?
Lizavay @ 19.04.2025 10:57Labākais, ka frāzi “rēcu balsī” ļoti daudz izmanto viena cita influencere ? Tāpēc Tu arī sevi nedaudz nodod ?