Sintijauzava @ 10.01.2022 15:50Meitenes,bērns dziedāja,nevis ārdijās.Pašas jūs neaudzinātas,ja par mežoni varat nosaukt dziedošu trīsgadnieku!
Sintijauzava @ 10.01.2022 15:47Nē,mani bērni ir mierīgi un ne manas audzināšanas,bet tempermenta dēļ,bet es ar lielu prieku skatos uz aktīviem bērniem,JO Tu viegli vari savu bērnu salauzt,lai viņš būtu ērts sabiedrībai no 3!! gadiem,vai arī ļaut viņam dziedāt un varbūt tur izaugs nākošā Laima Vaikule.Es esmu pieaugušais.Par savu labklajību padomāju 5 soļus uz priekšu pati.Austiņas,audiogrāmata,žurnāls-viss.Kad redzu jaunus cilvēkus dusmīgi skatāmies uz bērniem,smaidu!!!!Jūs visu laiku sēžat telefonos,bet nevarat ielikt austiņas?Tad kā jūs atsķiraties no 3gadīga bērna,ja pat lidmašīnā,kurā vienmēr kāds raud,vemj vai smejās,jo tie nav apstākļi kuros esam katru dienu,jūs naivi paļauties uz citiem?Par kādu intelektu jūs varat runāt??
vaukšķim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Vibe @ 10.01.2022 16:27Dangbergsone sacepas par to ka kāds viņai aizrādīja, pieklusinat savu bērnu lidmašīna.
Pilnīgi piekrītu, savam vaukšķim tomēr iemācīt paturēt muti ciet vai darit to klusāk, kas tā par visatļautību.
Iedomājies no sevis karalieni. Aita pati vien ir un savus bērnus audzina kā aita, aitu bara, meee meee aita Krisitne.
Makroo @ 10.01.2022 16:34vaukšķim??♀️??♀️??♀️
isanalapsa @ 10.01.2022 16:48Jūtos kā no citas planētas. Man nekad nav bijis skaidrs, kādēļ cilvēki nevar izteikties mierīgi? Vai tiešām mūsdienās tikai retais prot komunicēt normāli pat tad,ja viedokļi nesakrīt? Bērnu nedrīkst saukt par vaukšķi, nu johaidī. Jūs mājās arī tā runājat savā starpā? Ar jums citi arī tā runā ģimenē? No kurienes cilvēki ir iemācījušies būt tik bravūrīgi?
isanalapsa @ 10.01.2022 16:48Jūtos kā no citas planētas. Man nekad nav bijis skaidrs, kādēļ cilvēki nevar izteikties mierīgi? Vai tiešām mūsdienās tikai retais prot komunicēt normāli pat tad,ja viedokļi nesakrīt? Bērnu nedrīkst saukt par vaukšķi, nu johaidī. Jūs mājās arī tā runājat savā starpā? Ar jums citi arī tā runā ģimenē? No kurienes cilvēki ir iemācījušies būt tik bravūrīgi?
Vibe @ 10.01.2022 16:41
Viņa tur vaukšķ. ? Visu laiku viņa bijusi izlaista, Patrīcija atkal tāda gudrāka! Tas gan jau viņai no dabas jo māte galīgi neaudzina. ?
Bērnu nedrīkst saukt par vaukšķi, nu johaidī
Nu zini, ja manu bērnu nosauktu par vaukšķi, bez zobiem paliktu momentāli.
jā, cilvēkam nedrīkst sist pa zobiem, tieši tāpat kā saukt par vaukšķi,kur nu vel bērnu.ganeša @ 10.01.2022 17:05
Cilvēkam NEDRĪKST sist pa zobiem.
Tāpat kā NEDRĪKST saukt bērnu par vaukšķi?
Dubultie standarti..
ganeša @ 10.01.2022 17:05
Cilvēkam NEDRĪKST sist pa zobiem.
Tāpat kā NEDRĪKST saukt bērnu par vaukšķi?
Dubultie standarti..
Lula @ 10.01.2022 16:53
Arī tie, kas itkā aizstāv aprunātos tāpat kaut kā ļoti nievājoši izsakās. Tā pati Sintijauzava, viss jauki, aizstāvam bērnus un viņu vecākus, bet te pēkšņi - tu dirs, es diršu pretī. Nu sorii, man liekas, šī saruna līdz tam bija diezgan kulturāla, izņemot dažus asākus viedokļus.
Tas par to vaukšķi vispār ārpus rāmjiem, cilvēks galīgi nevietā izliek citur uzrkātās dusmas
Es domaju, ka daudzam vnk nepatika Kristines atbilde uz to hate komentaru. Es neteiktu, ka tas hate komentars bija jauks, aizvainojosh tomer bija, bet ta Kristines atbilde bija ne par keksi. Nu tur tiesam kada vel skaudiba utt, vnk cilveks norada, ka berns nedrikst dziedat lidmasina. Es gan uzskatu, ka nekas traks nebija, miligi - lai tik dzied. Bet vnk ta Kristines atbilde bija ta, kas nepatika un tapec te apruna ka vina ta vareja atbildet.
tas bērns dziedāja ar telefonu rokās. Pilnīgi piekrītu, ka ekrānus nevajag. Bet tas attiecas arī uz vecākiem. Un lai bērns dzied no rīta līdz vakaram, bet ne lidmašīnā, restorānā vai kino utt. Ir taču jāmāca robežas, kas ir kas nav pieņemami, respektēt citus cilvēkus apkārt.Sintijauzava @ 10.01.2022 15:17Applaudēšana par piezemēšanos ir ienākusi no citām valstīm.Tās,kas lidoja 90mitajos, 2000 gadā atceras,ka 100% visi plaudēja pasakot paldies pilotam un paši uzkurinot sev un citiem pozitīvas emocijas,pirms izkāpšanas jaunā valstī.Pārsteidzoši tas varbūt liekas jauniešiem.Un par meiteņu dziedāšanu.Ir cilvēki kuriem vienkārši kaitina bērni kuri ir dzīvi.Jo pašiem vājāka psihe jo vairāk pukst.Man prieks redzēt bērnus baudot bērnību,nevis sēžot kā zombijiem telefonos,lai tikai aizverās.Kas par to,ka bērni padziedāja?Ja kādam gribas mieru un klusumu,var lidot naktī vai A klasē.Labāk lai dzied,nekā raud.Es arī jūs pasūtītu dirst,ja jūs man Ig aizrādītu.Cita lieta,ja pienāk lidmašīnās un paskaidro,ka galva sāp vai hz kas,bet IG...Nu točna ejiet dirst.Bērni nav mazi pieaugušie un paldies Dievam,ka tā! Kam vieglāk sevi savaldīt,Tev vai 3gadniekam?
man vienmēr arī tā ir licies. Lai arī, protams, netraucē, ka citi plaudē.Lula @ 10.01.2022 14:28
Man tas liekas muļķīgi, jo pilots dara savu darbu un tam nebūtu jābūt kaut kādam ārkārtīgi īpašam veikumam, nosēdināt lidmašīnu. Protams vienmēr novērtēju vieksmīgu, gludu lidojumu, bet nu come on ? Tad jau jāiet visiem aplaudēt arī veikalu pārdevējām, ārstiem, celtniekiem. (kas nebūtu slikti, bet cilvēki vienkārši dara savu darbu, tāpat kā pilots)