Silla @ 07.12.2021 21:26Ģimene burkā, Agrita zvana savam pieludzejam ? tas bez zobiem un izskatās tāds pats dzerajs ka Jānis
C00L Dzipsy @ 07.12.2021 21:35
Ooo jā.. noskatījos to īso video https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/gimene-burka-1/agrita_video_zvana_parada_savu_pieludzeju_kurs_dzivo_zviedrija-369584/
Čalis pa rubli! ? Būtu labāk bērniem pievērsusies nevis kārtējam dzērājam.
Mc.Queen @ 07.12.2021 19:33Man, piemēram, Freimane un Juta liekas iedomīgas, jo nekad IG neatbild uz ziņām. Vai esmu kaut ko pajautājusi vai vnk komentējusi.
Savukārt, Ķuze un Kubasova vienmēr ir jauki atbildējušas.
Kā Jums šajā sakarā? :D
Scandinavian @ 07.12.2021 12:18
Man šķiet, ka viņa arī pirms tam viņu pliķē. Ar to mešanu, nav jau teikts, ka viņam trāpīja.
Nu ja, pēc tam vēl plus arī pilsētas sastrēgumos. Kad cilvēki šādi saka, man vienmēr šķiet, ka viņiem darba vieta ir pie Rīgas uzraksta.
rizha_anna @ 07.12.2021 22:34
Vucēna nesen tak kkad storijos ņirdza,ka tadd,kad bija Ibizā pie Rafas (tb ar visu Vitu bija aiztesusies) tad šim esit bijis bail iziet ārpus vārtiem ar viņu runāt. Tad jau nav brínums,ka viņa arī kādu reizi šo pati ir fiziski ietekmējusi
rizha_anna @ 07.12.2021 22:30
Freimane man vienmēr ir atbildējusi un păršērojusi storijusv?
Viņai nav vīrs, bet draugs. 😂😂😂😂
man Freimane nav atbildējusi.Mc.Queen @ 07.12.2021 19:33Man, piemēram, Freimane un Juta liekas iedomīgas, jo nekad IG neatbild uz ziņām. Vai esmu kaut ko pajautājusi vai vnk komentējusi.
Savukārt, Ķuze un Kubasova vienmēr ir jauki atbildējušas.
Kā Jums šajā sakarā? :D
vivii @ 07.12.2021 23:11
Jā, par Freimani varu teikt to labāko, vienmēr pāršēro manus story vai izkopē tekstu no pm, ieliek ❤️ vai atbild.
Es pat pabrīnījos, ka man atbildēja utt.
Kairi @ 07.12.2021 23:43
Daudzas sievietes ir čūskas. Tu noteikti viena no tām. Agrāk teica, ka sievietei nav viegli dzīvot vīriešu pasaulē, bet tagad man gribētos teikt- nē, sievietei nav viegli citu sieviešu pasaulē. Linda ar Daini ir kopā ap 10 gadiem, ja ne vairāk, audzina divus bērnus, suns, kopīgi biznesi, bet tad atradīsies kāda, kas nievājoši izteiksies ''viņai jau tikai draugs ne vīrs''. Tieši tādu kā Tu dēļ, daudzas sievietes iedzen sevi kompleksos un sāk zāģēt savu vīru, ja nesagaida bildinājumu pēc gada. Ja diviem cilvēkiem ir kopā labi tā pat vien, Tev tiešām traucē, ka viņa savu otru pusīti sauc par vīru arī bez dokumenta? Sieviešu solidaritāte...tāda nepastāv, labāk iedzelt otrai sievietei! Lai jau Tev tas dokuments ir laimīgas laulības atslēga!
Sisenis @ 08.12.2021 06:30
Es varu sevi saukt par veikala direktoru, ja strādāju kasē?