viņi tur visi tādi bišķ nestabili. Tā viņa draudzene Alma tagad ceļo pa ameriku un jūsmo par visām tām jeņķu izklaidēm teksasā. Rojs devies pasaules apceļošanā. Skaidrs ka Modris ar savām govīm ziemā tur viens pats jūk prātā. Viņš jau pirms suņu zaudējuma regulāri raudāja kamerā par visu ko.Mangosaldejums @ 19.01.2026 17:49mans minējums - ne tikai suņu nāve, bet visa tā situācija ar policiju, dumjajiem kaimiņiem, visu to publisko drāmu un pārējo paņem no cilvēka emocionālus spēkus un, iespējams, tas viss vienkārši kopumā sakrājies cilvēkam un ir par daudz.
kas tur notiek?Vārdotāja @ 20.01.2026 10:51Ne par LV ietekmeļiem, bet Bekhemiem! Kāds lasīja Bruklina storijus? Āprāts… nesen noskatījāmies filmu par Bekhemiem un pašu Viktoriju un tagad šie storiji. Zeme atveries
Vārdotāja @ 20.01.2026 10:51Ne par LV ietekmeļiem, bet Bekhemiem! Kāds lasīja Bruklina storijus? Āprāts… nesen noskatījāmies filmu par Bekhemiem un pašu Viktoriju un tagad šie storiji. Zeme atveries
GlorijaGrevcova @ 20.01.2026 10:54Jeļa publiski neskaitāmas reizes izņirgājās par Fiļu, un viņai likās, ka šis viņu turēs Nurmuižā un maksās katru mēnesi n-tos tūkstošus? Lai taču tagad kotjiks iesēdina kā kaut kādu “kaut kā vadītāju” savā biznesā ? Bet kotjiks laikam piesardzīgs, darbu nedod, ar poršu atļauts tikai pavizināties, uz Dubaju dzīvot arī neaicina ?
Bet kāpēc Fiļs meklē jaunu vadītāju? Vai tad tā Madara tur nepaliks? Cerams, ka pavāru neizmetīs, jo pavārs jau tikai pakļāvās Jeļas manipulācijām ar to visu dejošanas un mīcīšanās cirku, par ko Fiļs klusēja, bet kas viņu noteikti tracināja.
Viņam jau vieplī viss rakstīts. Vienmēr esmu brīnījusies, kur viņiem tas puika tik nepatīkams pēc ģīmja sanācis.LabaDabaDa @ 20.01.2026 11:02
Bruklinam beidzamais laiks pieaugt, dabūt īstu darbu un pelnīt īstu naudu ar to, nevis ar slaveno vecāku publisku nomelnošanu. Izlaistais nepo bēbis domā, ka visa pasaule ir viņam parādā.
Man nav nekādu silto jūtu pret Viktoriju vai Deividu, bet viņu dēls gan ir pirmklasīgs draņķis un parazīts.
njā, ja jau viņa to visu būtu darījusi, tad Oļegs šo neizmestu. Vins ir slīpēts un gudrs.. bet 100% no Jeļas tur nebij nekādas jēgas…akul12 @ 20.01.2026 08:54Ko tad cerēja, ka mākslīgi radītā darba vieta ar nesamērīgi lielu atalgojumu tikai sagadīšanās, nevis dēļ draudzenes statusa.
Draudzība beidzas, darba nav... viss tik vienkārši!
Nu nezinu, šim es gan nepiekrītu. Pēc sejas ļoti mātei līdzīgs un nav neglīts.Hermiine89 @ 20.01.2026 11:44Viņam jau vieplī viss rakstīts. Vienmēr esmu brīnījusies, kur viņiem tas puika tik nepatīkams pēc ģīmja sanācis.
Maltā gaļa @ 20.01.2026 12:10Redz kā Puriņai tomēr bija taisniba un Spriņģei jāņem laukā tie recepšu zāļu reklāmas teksti. Bet diez vai Spriņģe atvainosies Puriņai.
Recepšu zāles, protams, ka reklamēt nedrīkst, bet, manuprāt, tas kašķis tomēr bija par ko citu.Maltā gaļa @ 20.01.2026 12:10Redz kā Puriņai tomēr bija taisniba un Spriņģei jāņem laukā tie recepšu zāļu reklāmas teksti. Bet diez vai Spriņģe atvainosies Puriņai.
Maltā gaļa @ 20.01.2026 12:10Redz kā Puriņai tomēr bija taisniba un Spriņģei jāņem laukā tie recepšu zāļu reklāmas teksti. Bet diez vai Spriņģe atvainosies Puriņai.