IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 6571
Reģ: 05.08.2013
KrūzīteDūzīte @ 15.07.2025 22:05

Izcili? Apvemties var pēc tik izcila “mātes” komentāra.
Tikai tāpēc, ka pieaugušie nespēj normāli komunicēt, nav jācieš bērniem. Vecāku attiecības ir vecāku problēma. Savukārt bērni ir jāaudzina abiem, ar iespējami mazāk traumām. Es nenoliedzu, ka viss tas Kivi farss bija drausmīgs, bet no tā nav jācieš bērniem. Nu Tu nevari aiziet ir pateikt savam bērnam- meitiņ, Tavs tētis aizgāja pie maukas. Nu Jūs ar galvu domājat? Lai kāds būtu naids starp pieaugušajiem, bērniem nav jābūt pa vidu. Un naida dēļ manipulēt ar bērnu psihi ir, kā minimums, SLIMI

pirms runā par to situāciju, atver blakus diskusiju un palasi.. vai atver andra profilu fb, palasi tās pērlītes.
Ātri mainīsi domas. Ja sāksi "uij man slinkums, blablabla, tad vnk nerunā par to.
16.07.2025 13:46 |

Reitings 25
Reģ: 13.03.2023
Atgriezīšos pie vecas tēmas, iespējams palaidu garām atbildi, bet ko tad Dzenīte operēja šoreiz?
16.07.2025 13:27 |

Reitings 2782
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 16.07.2025 10:22

Super, ceļamies visi un aplaudējam. :D Tēviem latiņa tiešām ir tik zema, ka kaut kur uz zemes mētājas

Arī sievietēm šeit zema latiņa, ooo izšķirās no padibenes, malacīte, cienījama sieviete 😁
Protams šo vīriešu jaunās sievietes stulbas, dzērājas vai vienkārši naivas 😁
Tas, ka šīs malacītes ntos gadus bija attiecībās ar padibenēm un priecājās par attiecībām ar padibenēm neko nepasaka par šīm malacītēm!
16.07.2025 10:40 |

Patīk
Reitings 2910
Reģ: 03.11.2023
Ireeen @ 15.07.2025 22:42
Arī Latvijā Gobzis veda mazos bērnus pie ārsta un bija tiešām rūpīgs.

Super, ceļamies visi un aplaudējam. :D Tēviem latiņa tiešām ir tik zema, ka kaut kur uz zemes mētājas
16.07.2025 10:22 |

10 gadi
Reitings 8796
Reģ: 17.09.2009
Neesmu Meirānes receptes lasījusi, bet gan jau tik sarežģītas ka neviens vienkāršs cilvēks negatavo tādas.
16.07.2025 09:05 |

Reitings 2633
Reģ: 10.09.2021
Nu, Signe Meirane ludz pre order samaksat. Ne gluzi ziedojumus, bet ieprieks samaksat par vel neiznakuso pavargramatu, ko velak sanemsi.
16.07.2025 08:49 |

Reitings 22132
Reģ: 08.01.2024
Signe Meirāne pieprasa no tautas ziedot 18,000€ naudu, lai izdotu 15.pavārgrāmatu.
Whaaat? Galīgi čau rasma! 😳
Es saprastu, ja 1.pavārgrāmatu, BET NE JAU PADSMITO. 🤣
16.07.2025 02:55 |

Reitings 5070
Reģ: 05.12.2021
KrūzīteDūzīte @ 15.07.2025 22:05

Izcili? Apvemties var pēc tik izcila “mātes” komentāra.
Tikai tāpēc, ka pieaugušie nespēj normāli komunicēt, nav jācieš bērniem. Vecāku attiecības ir vecāku problēma. Savukārt bērni ir jāaudzina abiem, ar iespējami mazāk traumām. Es nenoliedzu, ka viss tas Kivi farss bija drausmīgs, bet no tā nav jācieš bērniem. Nu Tu nevari aiziet ir pateikt savam bērnam- meitiņ, Tavs tētis aizgāja pie maukas. Nu Jūs ar galvu domājat? Lai kāds būtu naids starp pieaugušajiem, bērniem nav jābūt pa vidu. Un naida dēļ manipulēt ar bērnu psihi ir, kā minimums, SLIMI
starp citu, tieši Madara ir tā, kas adekvāti rīkojas. Sākumā abas meitenes Tika vestas gan pie Andra, gan Lienes. Tikai pēc tam, ņemot vērā visas izdarības, saskarsme tika ierobežota. Un meitenes taču aug, redz, kas tajā mājā notiek.
Un par mauku komentārs bija mans. Nevienā brīdī neteicu, ka to māte teikusi meitenēm. Tēvs gan mammu rupji apsaukāja.
Tās,kuras seko Kiviciem, arī blakus diskusijā, neļaus samelot, Ka ne jau Madara ir tā, kas neprot komunicēt un iet uz kompromisu. Tur tētiņš pats visu parāda.
16.07.2025 01:43 |

10 gadi
Reitings 1090
Reģ: 21.10.2009
Ireeen @ 15.07.2025 22:42

Oki, tiešām nezinu, agrāk vispār neko par viņu nezināju. Pie ārsta ved daudz tēvi, tas ir forši, bet arī nekas ārkārtējs. Tā jau šķiet ļoti ok tēvs, gudrs, domājošs, dod bērniem tikai to labāko, bet šobrīd tiešàm viņam ir pietiekoši lieli bērni, un, protams, arī tas NAV viegli un prasa ziedošanos, un tomēr tie nav arī vairs zīdaiņi, kuriem vajag praktiski visus vecāka emocionālos resursus. Kā bija, kad viņa bērni bija pavisam mazi, nezinu.
15.07.2025 23:07 |

Reitings 397
Reģ: 19.03.2023
hanney @ 15.07.2025 22:23
Gobzems no vienas puses nesaka neko nepareizi. Bet es to Nikas meitiņas ignorēšanu sapratu tā, ka bērns piecēlies netipiski agri, un tad, tāpēc, ka reizēm bērni iemieg no jauna, neiet pie viņas, jo tiešām reizēm mazi bērni mēdz pamosties un no jauna iemigt. Bet redzu, ka viņš šo storiju izmanto jau miljono reizi tāpēc, lai paspodrinātu savas single tēva spalvas. Bet ir milzīga atšķirība audzināt mazu mazuli ap 1g vecu, kuram vajag Tevi visu laiku, un jau palielus 5 vai 6 gadus vecus bērnus (vai cik Gobzema bērniem gadu), kuri jau ir daudz patstāvīgāki. Es kā single 2 bērnu mamma, kurai ir gan 1g bērns, gan 5g bērns, zinu, ka kad esmu ar 5g bērnu, tas principā ir nekas, salīdzinot ar 1g bērniņu, kurš ir visu laiku pieskatāms un kuram vajag mammu nepārtraukti.. viņam tik mazi bērni vienam pašam īsti nekad nav bijuši, bet izsakās tā, it kā pašam tagad būtu 2 mazi zīdaiņi uz rokām..
15.07.2025 22:42 |

10 gadi
Reitings 1090
Reģ: 21.10.2009
Gobzems no vienas puses nesaka neko nepareizi. Bet es to Nikas meitiņas ignorēšanu sapratu tā, ka bērns piecēlies netipiski agri, un tad, tāpēc, ka reizēm bērni iemieg no jauna, neiet pie viņas, jo tiešām reizēm mazi bērni mēdz pamosties un no jauna iemigt. Bet redzu, ka viņš šo storiju izmanto jau miljono reizi tāpēc, lai paspodrinātu savas single tēva spalvas. Bet ir milzīga atšķirība audzināt mazu mazuli ap 1g vecu, kuram vajag Tevi visu laiku, un jau palielus 5 vai 6 gadus vecus bērnus (vai cik Gobzema bērniem gadu), kuri jau ir daudz patstāvīgāki. Es kā single 2 bērnu mamma, kurai ir gan 1g bērns, gan 5g bērns, zinu, ka kad esmu ar 5g bērnu, tas principā ir nekas, salīdzinot ar 1g bērniņu, kurš ir visu laiku pieskatāms un kuram vajag mammu nepārtraukti.. viņam tik mazi bērni vienam pašam īsti nekad nav bijuši, bet izsakās tā, it kā pašam tagad būtu 2 mazi zīdaiņi uz rokām..
15.07.2025 22:23 |

Reitings 2441
Reģ: 27.04.2023
krixis3 @ 13.07.2025 23:07
Kivičš aizgāja pie blondas maukas, kurai Patika precēti veči. Abi kopā tusēja, dzēra, nodarbojas ar seksu bērnu klātbūtnē, apsaukāja Madaru Un pa kluso līda viņas un Jāņa mājās. Un vēl 1001 Riebeklība. Un Sākumā taču vēl nojājies apkārt, līda atpakaļ pie Madaras.
Es Madaras vietā, ne tikai manipulācijas uztaisītu, bet vispār lodi pietaupītu.

Izcili🤮 Apvemties var pēc tik izcila “mātes” komentāra.
15.07.2025 22:05 |

Reitings 2441
Reģ: 27.04.2023
CallMeAnnika @ 15.07.2025 15:43
Man viņa ļoti patika, līdz nesāka pīties ar Didrihsoni. Pēc Didrihsones ieteiktā, Nika sāka sevi vairāk rādīt kā personību, iekļaujot privāto dzīvi, ne tikai profesionālo, un man tas netraucē, ir pat interesanti. Patika skatīties, kā viņa samenedžē dzīvi ar sportu, 3 bērniem, saviem kursiem utt.. Gan jau daudzi ir skeptiski pret kārtējiem pašizaugsmes kursiem, bet viņa savos live dod vērtīgu informāciju, par ko aizdomāties (noteikti vērtīgāk nekā Uresinai).
Bet tas, ka arvien biežāk čupojas ar Didrihsoni, neko labu par viņu nepasaka. Ja vada savus live par mūžīgo tievēšanu kā sērgu, sevis nemīlēšanu, nenovērtēšanu, laika plānošanu, sportu, nespēju uzņemties atbildību, bēgšanu no sevis, melošanu utt., tad Didrihsone ir negatīvais piemērs šim visam uzskaitītajam.
Nika ir teikusi, ka redz cauri cilvēkam. Tad ar Didrihsoni ir eksperiments, uzmanības piesaistīšana sev vai kritums līdz Elīnas līmenim?
PS. Kāpēc Gobzems neraksta par Didrihsonu bērna audzināšanu? :D

Es domaju, ka Nika, vienkarsi sobrid, pec tiksanas ar Didri, loti liek uzsvaru uz “vetra udens glaze”. Izsauc uz sevi uguni, lai vinu vairak pamanitu. Didri tacu dara tiesi tapat. Jebkura slava, laba vai slikta, ir slava. Un it ipasi ja runa iet par berniem. Ta tas diemzel strada Didri, un izskatas, ka to iesaka ari Nikai. Un re- visi ir sacelti kajas un Nika ir izcelta saulite🤷‍♀️ pa lielam, merkis ir sasniegts
15.07.2025 21:54 |

Patīk
Reitings 578
Reģ: 02.05.2020
Paklausījos Gundegas Rozes podkāstu ar Indru Salceviču. Viņai nesekoju un neko daudz nezinu, bet par sevi neatstāja labu iespaidu. Tas, kā viņa runāja par savu bērnu tēvu, cik viņš pagātnē bijis nejēdzīgs... kā var šitā publiski nodirst bērnu tēvu? Un tik saka, nu jā viņš bija jauns, bet viņam nekas nebija, nebija darbs, nebija naudas. Viņš mācījās tajā laikā, bet nē, viņam nekas nebija... tajā pašā laikā pati saka, cik slikti anonīmie komentētāji. Nu laikam publiski, kā publiskai personai otru nodirst gan ir okey? Tad vēl runāja par to, ka Latvijā esot daudz foršu sieviešu, bet vīriešu gan neesot. (Nepiekrītu, Tevi vnk neizvēlas) Un ķirsītis uz deserta visam - viņai neesot žēl alkoholiķu, jo tā esot viņu izvēle, fui, paši izvēlējās būt bomži. (Nē alkohols ir slimība, Indra!!!), mēs katrs esam divu mēneŝalgu attālumā no bomža. Atstāja negatīva, nosodoša cilvēka iespaidu. Es nevēlētos būt viņas draudzene, sorry. Fui!! Iepriekš nesapratu, kāpēc viņa cilvēkiem nepatīk..
15.07.2025 17:18 |

Reitings 27
Reģ: 14.07.2023
CallMeAnnika @ 15.07.2025 15:43
Man viņa ļoti patika, līdz nesāka pīties ar Didrihsoni. Pēc Didrihsones ieteiktā, Nika sāka sevi vairāk rādīt kā personību, iekļaujot privāto dzīvi, ne tikai profesionālo, un man tas netraucē, ir pat interesanti. Patika skatīties, kā viņa samenedžē dzīvi ar sportu, 3 bērniem, saviem kursiem utt.. Gan jau daudzi ir skeptiski pret kārtējiem pašizaugsmes kursiem, bet viņa savos live dod vērtīgu informāciju, par ko aizdomāties (noteikti vērtīgāk nekā Uresinai).
Bet tas, ka arvien biežāk čupojas ar Didrihsoni, neko labu par viņu nepasaka. Ja vada savus live par mūžīgo tievēšanu kā sērgu, sevis nemīlēšanu, nenovērtēšanu, laika plānošanu, sportu, nespēju uzņemties atbildību, bēgšanu no sevis, melošanu utt., tad Didrihsone ir negatīvais piemērs šim visam uzskaitītajam.
Nika ir teikusi, ka redz cauri cilvēkam. Tad ar Didrihsoni ir eksperiments, uzmanības piesaistīšana sev vai kritums līdz Elīnas līmenim?

Protams,ka viņas kontā ir ļoti daudz vērtīgas informācijas un tas ir vajadzīgs, tikai jādomā kādā kontekstā to liek. Cilvēkam,kuram pašam ļoti daudz ar sevi ir jāstrādā, mācīt citus, grūti objektīvi uztvert. Varu ko paņemt sev,ieteikumu, padomu, skatījumu. Kad paliek uzspiedošs saturs, ko redzu ,ne visai. Tas tomēr ir liels talants SARUNĀTIES un ne visi to var.
Es domāju,ka viņa skatās uz citiem un vēro,kā sasniegt virsotnes, kā tie citi dara un arī viss šis paliek tāds bezpersonisks,naudas pelnīšana preperējot citu dzīves. Nesaku,ka tas nav vērtīgi,ir,pat ļoti,bet ja dara no sirds. Redz cauri cilvēkam, šis nedaudz smieklīgi, jo mēs katrs redzam tajā otrā kautko,kas rezonē vai tiesi nē, tātad visi esam guru😄 paši priekš sevis.
15.07.2025 16:36 |

10 gadi
Reitings 759
Reģ: 22.10.2009
drizak jau kapec neraksta par Kiviciem ka vini pret berniem izturas😀
15.07.2025 16:08 |

Patīk
Reitings 57907
Reģ: 12.10.2022
SSaulespuķe @ 15.07.2025 10:23
Maza atkāpe, ko domājat par Nikas "iedvesmo" burbuli? Vispār šī situācija tik ļoti pamācoša, no visām pusēm. Man patika viņas kontents, tēmas, bet nav uzrunājusi kā personība, nevarēju saprast kāpēc, tagad izcelts gaismā acīmredzamais it kā šķietami neredzamais. Ir par ko aizdomāties. ?
15.07.2025 15:43 |

10 gadi
Reitings 13051
Reģ: 15.03.2012
Valdet @ 15.07.2025 08:51
Adazhos ireja dzivokli. Es atceros, ka Edgars sen bija Saskanas PR cilveks. Varbut par to pashu jomu strada attalinati. Bet nu tad japelna prieks visiem 4 cilvekiem. Kristine ka influencere Spanija neko nenopelna, neesmu nekadas sadarbibas vairs redzejusi.
Iespejams tiesam Edgara vecaki materiali palidz. Jo ir vel viena nianse, parasti, ja virs viens pelna, tad strada daudz un nav tik daudz briva laika. Bet Edgars no ritiem ved, pusdienas pakal berniem, pa baseiniem, biezi taisa est, vakaros ara un vel remontam laiks ? tapec jau ta interese kas par jomu un kur nauda ? lai vienkarsi saprastu virzienu, bet par sho temu nekad nav runajusi ar ko Edgars nodarbojas, mistika ?

Piekrītu niansei par brīvo laiku, paziņu lokā ir vairāki ļoti turīgi cilvēki, tostarp darbojas jomās, kas veicamas attālināti un nevienam pašam nav tik daudz brīvā laika, kā it kā strādājošam Edgaram, par sievām cits stāsts, bet pelnošie vīri strādā reālas darba stundas, nevis zviln pludmalē
15.07.2025 15:20 |

Reitings 2555
Reģ: 09.06.2024
SSaulespuķe @ 15.07.2025 12:41

Piekritīšu Tevis daudz kam teiktajam, tomēr Gobzems,kaut pašai neiet pie sirds viņa šāda nodarbošanās, ir taisnība. Pilnībā piekrītu par narcisismu, atzinības meklēšanu citos cilvēkos, dzīšanos pēc varas, naudas, līdzināšanås. Kā piemērs, laiku atpakaļ neglaimojoši izteicās par vienu satura veidotāju un hopaaa, pēc laika iet pasākumos pie viņas, tāda liekuļošanas piegarša palika.Bet tas mans novērojums. Ir citi uzskatāmi piemēri,tāpēc radies ne visai glaimojošs priekštats kā par cilvēku,nevis satura veidotāju.Visu var saprast, visiem mums ir kādas bērnībās gūtas traumas. Ir tomēr lietas,ja tās skar citus cilvēkus,publiskā vidē likt ar aprunāšanos tomēr. Nezinu, viss kaut kur pa vidu, balansā?
Vispār man radās jautājums,kāpēc visi daudzie guru neiet strādāt parastu darbu???? Nebūs laika muļķībām.
Man Gobzis šinī dzeltenajā ampluā tomēr patīk! Kā politiķis klauns, bet viņš ir tik daudz netīrības izcēlis ārā ko citi ir zinājuši, bet klusējuši! Daudzus pedofīlus arī pakratījis. Tagad pēdējais tas vecais NormundsVolujevs bijušais policists🙈 kurš gadiem esot ņēmies ar nepilngadīgajām un mazgadīgajām. Tagad slēpjās uz darbu arī neiet. Daudziem paziņām šoks, bet daudzi izrādās to pat ir zinājuši😳 Nostāja viņam briesmīga ja Tev 16 tad var izmantot, ja 15 tad drusku noraustās par atbildību likuma priekšā, bet neatteicās tāpat. Par to vien Gobzis medaļu pelnījis.
15.07.2025 14:09 |

Reitings 2555
Reģ: 09.06.2024
Hermiine89 @ 13.07.2025 21:08
Es tā skatos, ka pēdējā laikā abas reklamē visādus produktus. Nav pārāk izvēlīgas. Vai varētu būt, ka piķis tomēr ir kļuvusi problēma?
Domā, ka Simonai Kubasovai var būt kādas problēmas ar naudu? Ja viņa ir oficiāli precējusies USA un Indietis ir pilsonis un kopīgs bērns. Ja viņam tiešām ir tas masku bizness pelnošais, protams tik daudz nepelnīs kā kovidā, bet kad precējās tad jau arī kovida nebija. Protams var jau būt, ka viss ir tēvam un pats pliks kā žurka🤔 īsti tomēr neticās. Noteikti bija laulību līgums, bet tad vēl bērna nebija. Usa tomēr grūti ar pliku dirsu palikt!
15.07.2025 13:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits