KrūzīteDūzīte @ 15.07.2025 22:05
Izcili? Apvemties var pēc tik izcila “mātes” komentāra.
Tikai tāpēc, ka pieaugušie nespēj normāli komunicēt, nav jācieš bērniem. Vecāku attiecības ir vecāku problēma. Savukārt bērni ir jāaudzina abiem, ar iespējami mazāk traumām. Es nenoliedzu, ka viss tas Kivi farss bija drausmīgs, bet no tā nav jācieš bērniem. Nu Tu nevari aiziet ir pateikt savam bērnam- meitiņ, Tavs tētis aizgāja pie maukas. Nu Jūs ar galvu domājat? Lai kāds būtu naids starp pieaugušajiem, bērniem nav jābūt pa vidu. Un naida dēļ manipulēt ar bērnu psihi ir, kā minimums, SLIMI
Džinga @ 16.07.2025 10:22
Super, ceļamies visi un aplaudējam. :D Tēviem latiņa tiešām ir tik zema, ka kaut kur uz zemes mētājas
Ireeen @ 15.07.2025 22:42Arī Latvijā Gobzis veda mazos bērnus pie ārsta un bija tiešām rūpīgs.
starp citu, tieši Madara ir tā, kas adekvāti rīkojas. Sākumā abas meitenes Tika vestas gan pie Andra, gan Lienes. Tikai pēc tam, ņemot vērā visas izdarības, saskarsme tika ierobežota. Un meitenes taču aug, redz, kas tajā mājā notiek.KrūzīteDūzīte @ 15.07.2025 22:05
Izcili? Apvemties var pēc tik izcila “mātes” komentāra.
Tikai tāpēc, ka pieaugušie nespēj normāli komunicēt, nav jācieš bērniem. Vecāku attiecības ir vecāku problēma. Savukārt bērni ir jāaudzina abiem, ar iespējami mazāk traumām. Es nenoliedzu, ka viss tas Kivi farss bija drausmīgs, bet no tā nav jācieš bērniem. Nu Tu nevari aiziet ir pateikt savam bērnam- meitiņ, Tavs tētis aizgāja pie maukas. Nu Jūs ar galvu domājat? Lai kāds būtu naids starp pieaugušajiem, bērniem nav jābūt pa vidu. Un naida dēļ manipulēt ar bērnu psihi ir, kā minimums, SLIMI
Ireeen @ 15.07.2025 22:42Arī Latvijā Gobzis veda mazos bērnus pie ārsta un bija tiešām rūpīgs.
Arī Latvijā Gobzis veda mazos bērnus pie ārsta un bija tiešām rūpīgs.hanney @ 15.07.2025 22:23Gobzems no vienas puses nesaka neko nepareizi. Bet es to Nikas meitiņas ignorēšanu sapratu tā, ka bērns piecēlies netipiski agri, un tad, tāpēc, ka reizēm bērni iemieg no jauna, neiet pie viņas, jo tiešām reizēm mazi bērni mēdz pamosties un no jauna iemigt. Bet redzu, ka viņš šo storiju izmanto jau miljono reizi tāpēc, lai paspodrinātu savas single tēva spalvas. Bet ir milzīga atšķirība audzināt mazu mazuli ap 1g vecu, kuram vajag Tevi visu laiku, un jau palielus 5 vai 6 gadus vecus bērnus (vai cik Gobzema bērniem gadu), kuri jau ir daudz patstāvīgāki. Es kā single 2 bērnu mamma, kurai ir gan 1g bērns, gan 5g bērns, zinu, ka kad esmu ar 5g bērnu, tas principā ir nekas, salīdzinot ar 1g bērniņu, kurš ir visu laiku pieskatāms un kuram vajag mammu nepārtraukti.. viņam tik mazi bērni vienam pašam īsti nekad nav bijuši, bet izsakās tā, it kā pašam tagad būtu 2 mazi zīdaiņi uz rokām..
krixis3 @ 13.07.2025 23:07Kivičš aizgāja pie blondas maukas, kurai Patika precēti veči. Abi kopā tusēja, dzēra, nodarbojas ar seksu bērnu klātbūtnē, apsaukāja Madaru Un pa kluso līda viņas un Jāņa mājās. Un vēl 1001 Riebeklība. Un Sākumā taču vēl nojājies apkārt, līda atpakaļ pie Madaras.
Es Madaras vietā, ne tikai manipulācijas uztaisītu, bet vispār lodi pietaupītu.
CallMeAnnika @ 15.07.2025 15:43Man viņa ļoti patika, līdz nesāka pīties ar Didrihsoni. Pēc Didrihsones ieteiktā, Nika sāka sevi vairāk rādīt kā personību, iekļaujot privāto dzīvi, ne tikai profesionālo, un man tas netraucē, ir pat interesanti. Patika skatīties, kā viņa samenedžē dzīvi ar sportu, 3 bērniem, saviem kursiem utt.. Gan jau daudzi ir skeptiski pret kārtējiem pašizaugsmes kursiem, bet viņa savos live dod vērtīgu informāciju, par ko aizdomāties (noteikti vērtīgāk nekā Uresinai).
Bet tas, ka arvien biežāk čupojas ar Didrihsoni, neko labu par viņu nepasaka. Ja vada savus live par mūžīgo tievēšanu kā sērgu, sevis nemīlēšanu, nenovērtēšanu, laika plānošanu, sportu, nespēju uzņemties atbildību, bēgšanu no sevis, melošanu utt., tad Didrihsone ir negatīvais piemērs šim visam uzskaitītajam.
Nika ir teikusi, ka redz cauri cilvēkam. Tad ar Didrihsoni ir eksperiments, uzmanības piesaistīšana sev vai kritums līdz Elīnas līmenim?
PS. Kāpēc Gobzems neraksta par Didrihsonu bērna audzināšanu? :D
CallMeAnnika @ 15.07.2025 15:43Man viņa ļoti patika, līdz nesāka pīties ar Didrihsoni. Pēc Didrihsones ieteiktā, Nika sāka sevi vairāk rādīt kā personību, iekļaujot privāto dzīvi, ne tikai profesionālo, un man tas netraucē, ir pat interesanti. Patika skatīties, kā viņa samenedžē dzīvi ar sportu, 3 bērniem, saviem kursiem utt.. Gan jau daudzi ir skeptiski pret kārtējiem pašizaugsmes kursiem, bet viņa savos live dod vērtīgu informāciju, par ko aizdomāties (noteikti vērtīgāk nekā Uresinai).
Bet tas, ka arvien biežāk čupojas ar Didrihsoni, neko labu par viņu nepasaka. Ja vada savus live par mūžīgo tievēšanu kā sērgu, sevis nemīlēšanu, nenovērtēšanu, laika plānošanu, sportu, nespēju uzņemties atbildību, bēgšanu no sevis, melošanu utt., tad Didrihsone ir negatīvais piemērs šim visam uzskaitītajam.
Nika ir teikusi, ka redz cauri cilvēkam. Tad ar Didrihsoni ir eksperiments, uzmanības piesaistīšana sev vai kritums līdz Elīnas līmenim?
PS. Kāpēc Gobzems neraksta par Didrihsonu bērna audzināšanu? :D
Man viņa ļoti patika, līdz nesāka pīties ar Didrihsoni. Pēc Didrihsones ieteiktā, Nika sāka sevi vairāk rādīt kā personību, iekļaujot privāto dzīvi, ne tikai profesionālo, un man tas netraucē, ir pat interesanti. Patika skatīties, kā viņa samenedžē dzīvi ar sportu, 3 bērniem, saviem kursiem utt.. Gan jau daudzi ir skeptiski pret kārtējiem pašizaugsmes kursiem, bet viņa savos live dod vērtīgu informāciju, par ko aizdomāties (noteikti vērtīgāk nekā Uresinai).SSaulespuķe @ 15.07.2025 10:23Maza atkāpe, ko domājat par Nikas "iedvesmo" burbuli? Vispār šī situācija tik ļoti pamācoša, no visām pusēm. Man patika viņas kontents, tēmas, bet nav uzrunājusi kā personība, nevarēju saprast kāpēc, tagad izcelts gaismā acīmredzamais it kā šķietami neredzamais. Ir par ko aizdomāties. ?
Valdet @ 15.07.2025 08:51Adazhos ireja dzivokli. Es atceros, ka Edgars sen bija Saskanas PR cilveks. Varbut par to pashu jomu strada attalinati. Bet nu tad japelna prieks visiem 4 cilvekiem. Kristine ka influencere Spanija neko nenopelna, neesmu nekadas sadarbibas vairs redzejusi.
Iespejams tiesam Edgara vecaki materiali palidz. Jo ir vel viena nianse, parasti, ja virs viens pelna, tad strada daudz un nav tik daudz briva laika. Bet Edgars no ritiem ved, pusdienas pakal berniem, pa baseiniem, biezi taisa est, vakaros ara un vel remontam laiks ? tapec jau ta interese kas par jomu un kur nauda ? lai vienkarsi saprastu virzienu, bet par sho temu nekad nav runajusi ar ko Edgars nodarbojas, mistika ?
Man Gobzis šinī dzeltenajā ampluā tomēr patīk! Kā politiķis klauns, bet viņš ir tik daudz netīrības izcēlis ārā ko citi ir zinājuši, bet klusējuši! Daudzus pedofīlus arī pakratījis. Tagad pēdējais tas vecais NormundsVolujevs bijušais policists🙈 kurš gadiem esot ņēmies ar nepilngadīgajām un mazgadīgajām. Tagad slēpjās uz darbu arī neiet. Daudziem paziņām šoks, bet daudzi izrādās to pat ir zinājuši😳 Nostāja viņam briesmīga ja Tev 16 tad var izmantot, ja 15 tad drusku noraustās par atbildību likuma priekšā, bet neatteicās tāpat. Par to vien Gobzis medaļu pelnījis.SSaulespuķe @ 15.07.2025 12:41
Piekritīšu Tevis daudz kam teiktajam, tomēr Gobzems,kaut pašai neiet pie sirds viņa šāda nodarbošanās, ir taisnība. Pilnībā piekrītu par narcisismu, atzinības meklēšanu citos cilvēkos, dzīšanos pēc varas, naudas, līdzināšanås. Kā piemērs, laiku atpakaļ neglaimojoši izteicās par vienu satura veidotāju un hopaaa, pēc laika iet pasākumos pie viņas, tāda liekuļošanas piegarša palika.Bet tas mans novērojums. Ir citi uzskatāmi piemēri,tāpēc radies ne visai glaimojošs priekštats kā par cilvēku,nevis satura veidotāju.Visu var saprast, visiem mums ir kādas bērnībās gūtas traumas. Ir tomēr lietas,ja tās skar citus cilvēkus,publiskā vidē likt ar aprunāšanos tomēr. Nezinu, viss kaut kur pa vidu, balansā?
Vispār man radās jautājums,kāpēc visi daudzie guru neiet strādāt parastu darbu???? Nebūs laika muļķībām.
Domā, ka Simonai Kubasovai var būt kādas problēmas ar naudu? Ja viņa ir oficiāli precējusies USA un Indietis ir pilsonis un kopīgs bērns. Ja viņam tiešām ir tas masku bizness pelnošais, protams tik daudz nepelnīs kā kovidā, bet kad precējās tad jau arī kovida nebija. Protams var jau būt, ka viss ir tēvam un pats pliks kā žurka🤔 īsti tomēr neticās. Noteikti bija laulību līgums, bet tad vēl bērna nebija. Usa tomēr grūti ar pliku dirsu palikt!Hermiine89 @ 13.07.2025 21:08Es tā skatos, ka pēdējā laikā abas reklamē visādus produktus. Nav pārāk izvēlīgas. Vai varētu būt, ka piķis tomēr ir kļuvusi problēma?