blakus galdiņš ir arī viņu kompānijaShayk @ 18.07.2021 23:19Cilveki no blakus galdina skatas uz Saulieti- wtf taka mezoni nekad restorana nebutu bijusi. Jablaustas un viss jafilme.
Amber @ 19.07.2021 00:05Saulietes ceļojumu Instagram stāstiņi atgādina lauķus no Beverlīhilzas. Uzvedās tā it kā pirmo reizi mūžā lidotu lidmašīnā, nakšņotu viesnīcā un vakariņotu itāļu ēstūzī. Ož pēc diezgan spēcīgas sādžas mentalitātes.
Shayk @ 18.07.2021 23:19Cilveki no blakus galdina skatas uz Saulieti- wtf taka mezoni nekad restorana nebutu bijusi. Jablaustas un viss jafilme.
Vibe @ 19.07.2021 06:43
Es arī neticu, ka Pēteris būdams prom neguļ ar citām sievietēm.
Viņs taču ir Peķka... ? Pietam pilots. Es zinu kādi ir piloti. ? Īpaši peķka, viņam noteikti visās malās ir citas dubult atteicibas ar arzemniecem. Viņam ir piķis un vis var daudz ko.
Man Sauliete un Pēteris kā pāris patīk, bet pēdējos storijos viņš tāds savādāks šķiet - tāds kā dusmīgs, nesmaida un tā....Vot nez kas noticis.
Nav_vispar @ 19.07.2021 10:46Man Sauliete un Pēteris kā pāris patīk, bet pēdējos storijos viņš tāds savādāks šķiet - tāds kā dusmīgs, nesmaida un tā....Vot nez kas noticis.
Sisenis @ 19.07.2021 11:54
Cilvēki mēdz arī nogurt, nebūt garastāvoklī, būt ar veselības problēmām, kas ietekmē pašsajūtu. Ir tik daudz lietu, kas mums ir apkārt, bet loģiski, kad brīdī, ja bāž kameru sejā jāsmaida, lai forumnieces nepadomā, ka nelaimīgs un krāpj. ?
Nav_vispar @ 19.07.2021 13:24
Nu es savu tuvinieku nefilmētu, ja viņš justos noguris, nomākts, utt.
Sisenis @ 19.07.2021 13:42
Mēs labi zinam, ka Saulietei tas neinteresē. Storiji ir jātaisa. Princese un punkts.
chiepinja @ 19.07.2021 14:51
Acīredzami, Kerija pārdzīvo, ka sev neko nav nopirkusi, sēž sarāvusies uz soliņa. Tikmēr Sauliete:”NU KORTNI RĀDI
CIK TU DAUDZ NOPIRKI!” ?♀️
TeaPot @ 19.07.2021 15:45oo, Vucēna atkal savu bēbi kkur nogrūdīs
C00L Dzipsy @ 19.07.2021 23:13Ļoti aktīvi sekoju līdzi Paulas Freimanes ceļojumam Itālijā, Francijā, Spānijā. Tik forši un iedvesmojoši, baigais prieks skatīties. Nevaru sagaidīt kad viņi būs manā mīļajā Portugālē. Viens no visforšākajiem profiliem, kuriem pēdējā laikā sekoju. Baigie malači abi divi. Patīk, ka sunīšus nav atstājuši kādam Latvijā, bet ceļo visi kopā. ❤