kas vispār ir domāts seksa ballītes? Ok, es saprotu vienu ka sieviete par naudu sevi tirgo , bet te ko nozīmē seksa ballīte? Kad visi kopojas?začeits @ 14.07.2021 15:01Ja tās seksa ballītes nav taisnība, tad tā jau ir konkrēta neslavas celšana.
Paši onlainā vannā dročī un vēl citiem kaut ko pārmet. Wtf.
Mia6 @ 14.07.2021 15:16kas vispār ir domāts seksa ballītes? Ok, es saprotu vienu ka sieviete par naudu sevi tirgo , bet te ko nozīmē seksa ballīte? Kad visi kopojas?
Nav_vispar @ 14.07.2021 15:23
Laikam domātas svingeru ballītes.
Par to nozušanu naktīs, seksa ballīti vai kas nu tur bija, nevarētu būt, ka tie ir teksti no topošās grāmatas?
Tik labi audzinata,ka regulari precetu virieshu gultas lec 😂sternum @ 14.07.2021 16:12tā liene ir pilnīgi debīla? ieliek tikko stories "var jau publicēt ziņas, bet tas ir zemiski, es to nedarītu. Esmu ļoti labi audzināta, nekad nevienu neapsaukāšu" HALOO, ko tad tu dariji tagad visu laiku? Kā var TIK ļoti neredzēt sevi??
Visu slikto, kas ir viņa, to projicē uz citiem. Tur tiešām tvaika iela gaida
PaulaMonro @ 14.07.2021 18:07Un tad vēl tā Adriana Miglāne paudusi pie tā psotu savu atbalstu. Gribētos redzēt, vai viņa to tāpat atbalstītu, ja būtu Madaras vietā. Vai viņa ar galvu vispār domā?
PaulaMonro @ 14.07.2021 18:07Un tad vēl tā Adriana Miglāne paudusi pie tā psotu savu atbalstu. Gribētos redzēt, vai viņa to tāpat atbalstītu, ja būtu Madaras vietā. Vai viņa ar galvu vispār domā?
Bjork @ 14.07.2021 18:49Liene: Andris ir vispieprasītākais mākslinieks Latvijā ????