Līva arī kkad storijos stāsta par to, ka dzīvoklī grīdu slauka, mazgā reizi 2 nedēļās un tad brīnās, no kurienes tie putekļi rodas 😂 atgādina man tādu izlaistu skuķeni, kura sagaida, ka viņai visu priekšā pienesīs un visu viņas vietā izdarīs, kamēr pati pareklamēs produktiņus instāhelio @ 30.06.2021 15:43es arī kaut kad iedomājos kā viņi pelna naudu- ja līva tikai 3 nedēlā strāda un tad jauč cīkst
dāvis tik kačājas- kkur viņš strādā tik nevarēja saprast kur.
līvas reklāmas gan galīgi neuzrunā, būs jāatseko
Alazani @ 30.06.2021 15:46
Jāsāk jau ar to, ka konservi vispār nav sevišķi veselīgi dzīvniekiem, jo uzturvērtības ziņā ir ļoti mazvērtīgi. Daudz sabalansētāku un veselīgāku barību kaķis uzņems ar sauso, bet konservus var atstāt kā retam kārumam. Depo ir laba izvēle kvalitatīvai barībai, un cenas lielajiem iepakojumiem ir ļoti ekonomiskas.
Papildus tam, konservu regulāra lietošana ļoti bojā zobu stāvokli, ja tos speciāli netīra. Es diemžēl šo visu arī uzzināju tikai pēc tam, kad bija jau par vēlu,- kaķītim sāpēja zobi un vairāki bija jārauj ārā. To var redzēt arī pēc tā, ka, ēdot sauso garību, kaķis daudz izspļauj ārā uz zemes- tas aiz sāpēm.
Kairi @ 30.06.2021 12:50
Tak jau sen izlidināts ārā?. Tu domā, ka sievietei, kura pameta 3 meitas, no kurām viena bija pavisam maziņa, kaut kāds taksis būs svēts? ?Paspēlējās kamēr mazs un pietika! Skumjā realitāte. Ļoti daudziem dzīvnieki ir kaut kāds priekšmets ko izmest ārā. Viņiem nav morāles.Un sievietei, kas locekļa dēļ atteicās no savām meitām, vēl jo vairak nerūp kaut kāds dzīvnieks.
Loreen @ 30.06.2021 15:54Es saviem kaķiem esmu pirkusi visādus profesionālos, dārgos konservus ar kvalitatīvu gaļu iekšā un beigās izbaroju vārnām dārzā, jo manējie kategoriski atsakās ēst. Turpretī whiskas ēd kā traki. Tos dodu kā kārumu retu reizi. Ikdienā baroju ar sauso barību un vistas fileju, aknām, zivīm.
Vispār labprāt vēlētos apgūt kaķu svaigbarošanu
Derisa @ 30.06.2021 15:03Ar ko nodarbojas Līvas Gobas vīrs Dāvids? plkst 12 darba dienā nesteidzīgi kačā muskułus. Līva kafejnīcā strādā dažas dienas nedēlā. No kurienes viņiem nauda, ja tik slinki uz strādāšanu. Vecāki uztur? Prieka vēsts?
Saprotams, ka abi tagad grib kļūt par influenceriem, lai vsipār nav jāstrādā, taču pašlaik viņiem ir pamaz sekotāju, tāpēc instagrams gan jau tas nenes lielas finanses.
No kurienes ir info, ka Katrīne diendienā baro kaķus ar Whiskas?
Es, piemēram, pati sunim un kaķim vāru tā saucamos "konservus", no tīras gaļas, nekā sarežģīta.
Mc.Queen @ 30.06.2021 16:52Varbūt kāda zina kāda ir produkcija, ko Kate Vegmane piedāvā? Kokosa eļļa no Ganas, kas nav tāda kā veikalā pirktā, bet superlabāka. Tāpat iedeguma eļļa ar superlabo sastāvu (šķiet,ka tādu eļļu redzēju Aliexpress). Atceroties Kates skandālu par suliņām,kas vēža šūnas iznīcina...baigā ticība viņas produktiem nav. :D
Varbūt kāda zina kāda ir produkcija, ko Kate Vegmane piedāvā? Kokosa eļļa no Ganas, kas nav tāda kā veikalā pirktā, bet superlabāka. Tāpat iedeguma eļļa ar superlabo sastāvu (šķiet,ka tādu eļļu redzēju Aliexpress)