TeaPot @ 27.06.2021 22:25zini, vienīgā sakarīgā tur laikam ir Ērmane, kura arī cītīgi studē visus produktu sastāvus un tiešām zinoša. Protams, tas viss ir daļa no mārketinga, bet tomēr, ja man obligāti būtu jāpērk kkas no NL, pirktu no viņas, jo zina, kas un kā. Gan jau daļa produktu tur ir ja ne labi, tad vismaz pieņemami un ne sliktāki par tiem, kas drogās nopērkami (nerunāju tagad par to absurdo "tievēšanu"". Viņai arī vienīgajai to zināmajām ir izaugsme - gan izskata ziņā (daļēji), gan ieguva zināšanas biznesa pamatos. Man viņa patīk, jo nav stulba un, ja nebūtu tie miljons briesmīgie piemēri apkārt Agritu un Sandru izskatā, tad gan jau būtu parāvusies līdzi viņai :D
Kaķpēdiņa @ 26.06.2021 21:47
Zara smaržas ir OK?
Aureksi @ 27.06.2021 21:55
Precīzi! Parādiet KAUT VIENU inteliģentu sivieti, kura nodarbojas ar NL. Tādas tur nav manītas un tas jau daudz ko izsaka.
Aureksi @ 27.06.2021 21:55
Precīzi! Parādiet KAUT VIENU inteliģentu sivieti, kura nodarbojas ar NL. Tādas tur nav manītas un tas jau daudz ko izsaka.
Patie @ 27.06.2021 23:38Nu, ja sūdz tiesā, tad gudra, kurš katrs muļķis to neprastu
vārdus man no mutes izrāvi :D es arī par to viņas mūžīgo "citi neliek un viņiem nekas nav" ierēcuthemoon @ 27.06.2021 23:54
O nē, tiesā iesūdzēšana par gudrību neliecina, turklāt ņemot vērā viņas komunikāciju ar PTAC un galvenos argumentus "citi neliek hashtagus, kāpēc tikai man sods" - tiesas spriedums izskatās vienos vārtos, ja vispār lietu ierosinās.
tāpēc, ka domāja, ka tas viss no gaisa krīt. Tipiska "blondīne", ne tāpēc, ka blonda matukrāsa, bet gan tāpēc, ka tupa kā zābaks.Meija @ 28.06.2021 07:28Adriana ir tāda tukšpaure. Sūdzas ka ar tiem 125eur mēnesi var tikai pamperus nopirkt. Nu tad ko negāja strādāt pirms tam???