Sisenis @ 20.06.2021 23:52No sirds novēlu tām, kuras nodarbojas te ar bodyshamingu reiz dzīvē pašām kļūt resnām. Un neatkarīgi vai veselības dēļ, slinkuma vai bērnu. Un tad atnākt palasīt savus komentārus.
💯💯💯pride and prejudice @ 21.06.2021 07:43Ahh, mūžvecais kariņš starp resnajām un tievajām. ? Ticu, ka iemesli un gadījumi ir daudz un dažādi, bet ļoti bieži tiešām korpulentiem cilvēkiem ir ēšanas traucējumi. Un tajos gadījumos pateikt - vienkārši nerij! - ir tāpat kā pateikt alkoholiķim vai narkomānam - vienkārši nedzer vai nešņauc un viss! Nav jau viss mūsu psihes mehānismos tik primitīvs. Un tikai nevajag - bet es nometu tik un tik vai mana draudzene nometa 20 kg. Super, bet visi nav kā tu vai tava draudzene. Un vispār esmu audzināta tā, ka, ja vien nav ļoti tuvs cilvēks, katra resnums vai tievums ir tikai viņa paša darīšana. Paldies mammai, tā vieglāk dzīvot. ?
Chikitita @ 21.06.2021 09:27Kas callme... ar zobiem, viņa ir slavena influencere, daudz apģērbu, viss šiki, bet smaids ļoti saspīlēts ka sajūta ka slēpj zobus ka tur būtu tukša rinda. Tak daudzām influencerēm nav perfekts smaids, turklāt ja viss tik šiki, tad 5-6 tk un esi ar holivudas smaidu.
callme? Kā atrast igChikitita @ 21.06.2021 09:27Kas callme... ar zobiem, viņa ir slavena influencere, daudz apģērbu, viss šiki, bet smaids ļoti saspīlēts ka sajūta ka slēpj zobus ka tur būtu tukša rinda. Tak daudzām influencerēm nav perfekts smaids, turklāt ja viss tik šiki, tad 5-6 tk un esi ar holivudas smaidu.
Bordo @ 21.06.2021 07:53Tikko Dārta Danēviča normāli nolika to Alisi Mičuli. Man gan viņa ne pārāk patīk, bet nu taisnību vien saka.
Tikko Dārta Danēviča normāli nolika to Alisi Mičuli. Man gan viņa ne pārāk patīk, bet nu taisnību vien saka.