Beciņa @ 30.05.2021 22:45Bērns kā bērns, nevar saukt par neglītu, toties pati Liene salikusi tās pēdējās bildes ? Diezgan nepatikami skatīties. Šis jāatstāj gultai, nevis instagramam
Beciņa @ 30.05.2021 22:45Bērns kā bērns, nevar saukt par neglītu, toties pati Liene salikusi tās pēdējās bildes ? Diezgan nepatikami skatīties. Šis jāatstāj gultai, nevis instagramam
keegan @ 30.05.2021 23:54
Vistraĝiskākais ir story bilde, kur izlocījusies savā vulgārajā veļā, fonā bebis un pierakstījusi "mother and daughter". Nu jomajo kopbilde. Es saprotu, ka gadījās fonā sīkais, un ja patīk pašai, ka baigā seksere tai bildē, nu tad paturi sev privātajam arhīvam. Vaitad tik ļoti gribas savu miesu izrādīt, ka jau vienalga kādu bildi publicēt. Ja šādi tas notiek, tad mazajam labāk bija, kad viņu nepostoja.
nez, sitiet mani kaut nost, bet nekad - NEKAD - neesmu redzējusi nevienu cilvēku, kuru varētu nosaukt par neglītu. Rakstura ziņā jā, tepat forumā te pilns ar tādiem 😂 bet pēc izskata - nē. Cita lieta, protams, ja cilvēks par sevi nerūpējas, briesmīgi sevi pasniedz vai neprot normāli savilkt divus apģērba gabalus kopā, tas atstāj nesimpātiska cilvēka iespaidu, bet tas noteikti nav tas pats, kas neglīts.Miaa @ 30.05.2021 22:51"Visi cilvēki ir skaisti" ir lielākie meli kādi vien var būt. Nebūsim naivi. :)
+++ tās bildes pašā profilā tīri ok, ja vien neskaita to, ka viņai tās sejas izteiksmes tādas savādas, bet nu varbūt viņai tas skaitās seksīgi, ko es tur zinu, bet nu tā bilde ar bērnu gan cringe 😂keegan @ 30.05.2021 23:54
Vistraĝiskākais ir story bilde, kur izlocījusies savā vulgārajā veļā, fonā bebis un pierakstījusi "mother and daughter". Nu jomajo kopbilde. Es saprotu, ka gadījās fonā sīkais, un ja patīk pašai, ka baigā seksere tai bildē, nu tad paturi sev privātajam arhīvam. Vaitad tik ļoti gribas savu miesu izrādīt, ka jau vienalga kādu bildi publicēt. Ja šādi tas notiek, tad mazajam labāk bija, kad viņu nepostoja.
Kaķpēdiņa @ 29.05.2021 21:31
Fui viņš tik tups, kopē jokus,atstāsta, nav oriģināls
Izkatās pēc miskastnieka netīra, redzēju tik toka kur viņš sēž vanna un ķipa piemin Kiviču. Sanāk arī parazitē uz citu rēķina.
Te runā tikai par sievietēm, ir vēl kādi veči par ko vērts parunāt vai kas jums nepatīk? Izņemot gejus utt.
Man dzenitees vīrs liekas tik pat sapuvis kā viņa sieva.
Tad Zeltiņš šad tad krīt uz nerva. Ir vēl kādi?
Miaa @ 30.05.2021 22:51"Visi cilvēki ir skaisti" ir lielākie meli kādi vien var būt. Nebūsim naivi. :)
Miaa @ 30.05.2021 22:51"Visi cilvēki ir skaisti" ir lielākie meli kādi vien var būt. Nebūsim naivi. :)
vivii @ 31.05.2021 11:37Manuprāt, tas ir tāds “standarts”, kas visiem sēž galvā par to, kurš bērns ir skaists un kurš nē. Jo cilvēki galvā veido asociācijas, ņemot par piemēru “pampers bēbju reklāmas” utt.
Man atkal liekas, ka tam bērnam ir veselības problēmas (tālāk necilāšu šo jautājumu, jo tās ir tikai manas domas)
Bet tā bērns izskatās kopts, aprūpēts un priecīgs, omulīgs, kas liecina, ka vecāki rūpējas un tādā ziņa tur viss ir ok.
SaltedCaramel @ 31.05.2021 14:13Mičulis ir tik neglīts vīrietis... Reāli kā bomzis izskatās.
Elina9 @ 31.05.2021 11:00
Es gribēšu redzet Tavus bērnus,bet izklausās pēc Tava brieduma pakāpes,ka Tev tie nekad nebūs.
Kārtējais fui sievietēm,kuras var tā runāt par citu bērniem!