Santalill @ 09.05.2021 17:56
Nezinu..
Maija Rozīte, Armaņeva, Virsnīte arī ir šaja vecumā un viņas patiesi izskatās labi, koptas un valdzinošas, ko nevarētu teikt par saulieti
Palikusi resna/apvēlusies
apšulapa @ 09.05.2021 18:34
nopietni? :D :D nu kā var nosaukt viņu par resnu, wtf :D
Piekritishu jusu komentariem,ka Sauliete neizskatas labi. Nekad neesmu vinju uzskatijusi par skaistuli. Vinjai paveicas ar glitu augumu un piemiligu seju. Pievilciga,bet ne vairak. Un pievilciga vinja liekas,kamer neatver muti. Pirms gada izskatijas daudz labak. Vidukli un gurnos ir ljoti apvelusies. Tieshi tur ari nogulsnejas alkohols. Vinjai steidzigi ar sportu jasak nodarboties. Es biju domajusi,ka vinjai ir 39,jo Kaut kur tika minets,ka vinjai gandriz 40. Iedomaties nevareju,ka vinjai ir tikai 36. Smiekligi bija skatities,kad vinja no rita uz balkona ar izgazushos vederu lika pachus zem acim un dzera savu drainu. Vinja ari kljust par staigajosho NL antireklamu. Ja grib turpmak ta est un dzert,tad steidzigi sportot jasak.C00L Dzipsy @ 09.05.2021 18:09
+++ Saulietei alkohols, NL un ēdiens nav nācis par labu. Es nesaku, ka viņa izskatās galīgi sūdīgi, bet viņā var redzēt alkohola atstātās pēdas. Ja kādam liekas, ka šampis un vīns nenodara lielu kaitējumu, pamēģiniet nelietot šo alkoholu pāris mēnešus, redzēsiet kā uzlabojas ķermeņa āda, par desmit gadiem jaunāka uzreiz.
C00L Dzipsy @ 09.05.2021 18:09
+++ Saulietei alkohols, NL un ēdiens nav nācis par labu. Es nesaku, ka viņa izskatās galīgi sūdīgi, bet viņā var redzēt alkohola atstātās pēdas. Ja kādam liekas, ka šampis un vīns nenodara lielu kaitējumu, pamēģiniet nelietot šo alkoholu pāris mēnešus, redzēsiet kā uzlabojas ķermeņa āda, par desmit gadiem jaunāka uzreiz.
Undiya @ 09.05.2021 18:46Es teiktu, ka Sauliete savam vecumam izskatās ļoti pat labi, BET pirms Pētera izskatījās vēl LABĀK!
Redrose @ 09.05.2021 18:52Ak jel. Jūs kuras saka, ka var redzēt alkohola pēdas. Augums tur nav tik labs u.t.t,ok krūtis kaut kā neiet klāt ar viņas augumu, ka ne kā pedejais bērns tika barots, bet nu neredzu viņā neko tādu lai varētu pateikt, ka alkohols iespaidojis izskatu. Ar katru gadu cilvēks izmainās, nu neredzu ne viņas sejā , ne visā pārejā ķermenī kaut ko ārkārtēju. Tomēr 36 gadi, jauneklīga meiča, tiešām meiča ne sieviete. Augumā protams celulīts un punčuks, a kādēļ ne? Man savos gados arī ir tas pats. A ko tagad darīt? ?
core @ 09.05.2021 19:07Nu ņemiet vērā to, ka tāda Maija Rozīte u.c. nefilmē savu katru soli, kā tikko pamostas, kā dzer utt. Tāpēc arī citi liekas izskatīgāki utt. Sauliete arī varētu likt tikai "smukos " storijus nerādīt visu realitāti utt. Bet nu bišķiņ ir palaidusies vai arī vienkārši palicis vienalga ar to ko publicē :D
C00L Dzipsy @ 09.05.2021 19:29
+++ Pirms Pētera tā neaizrāvās ar alkoholu.
Redrose @ 09.05.2021 19:57
Bet ja man tā pat ir labi? ? viņai sākt nodarboties ar sportu tikai lai foruma meičas beigtu pr viņu runāt? ?
Greyworld @ 09.05.2021 20:25
Pie posta par Saulieti ieraudzīju stulbus kometārus par viņas krūtīm. Apskatījos, kas to visu raksta -izrādās, ka dievietes slavenā rich rich Elīna ? Nu viņa būtu labāk paklusējusi.
Redrose @ 09.05.2021 20:37
Facebook? Kas tas par postu?
Greyworld @ 09.05.2021 20:25
Pie posta par Saulieti ieraudzīju stulbus kometārus par viņas krūtīm. Apskatījos, kas to visu raksta -izrādās, ka dievietes slavenā rich rich Elīna ? Nu viņa būtu labāk paklusējusi.