jau pāris dienas atpakaļ viņa nomainīja uzvārdu.BabyDoll @ 26.04.2021 18:22Juta tikko fb nomainīja uzvārdu, tagad var atrast kā Juta Jemeljanova. Un arī statusu, ka ir attiecībās tikko ielikusi. Un storiji jau viennozīmīgi uz Gintu vērsti. ?
Derisa @ 25.04.2021 23:26Sudraba kaijai atkal uzmanības trūkums-Didrihsone esot dalēji vainīga par naida kurināšanu un ka aizdedzināts cilvēks (wtf). Vinai derētu padomāt un izglītoties, ko raksta, jo šis jau ir too much. Ceru, ka neizrāda savu uzmanības trūkumu tikai storijos, bet cietušajam arī ko noziedoja, nevis tikai cenšas iegūt lētu slavu uz cietušā un Didrihsones rēkina. DRAUSMAS
LieneKat @ 26.04.2021 00:37Šovakar Kivičs atkal veidoja tiešraidi par geju tematu. Tātad viņš saka, ka gejiem ir vairāk sievišķo hormonu, tajā pašā laikā viņi nespētu audzināt bērnu, jo pārāk daudz domā par sava izskata pucēšanu. Pēc šīs loģikas sanāk, ka jebkura sieviete, kas apmeklē skaistumkopšanas salonus, nevar audzināt bērnus, jo viņa taču piedomā par savām skropstām, nagiem utt. Tāda nepareiza loģika, man šķiet.
themoon @ 26.04.2021 15:55Nezinu, kāpēc, bet katru reizi, kad Danenbergsone lūdz kaut ko ieteikt, tas izklausās pēc sadarbību izmisuma sauciena "atsūtiet man otas, atsūtiet man siltumnīcu." Laikam tā "lūguma" pasniegšanas maniere rada tādu iespaidu, vai arī ietekmējos no te sen, sen atpakaļ apspriestā, ka arī katru reizi pirms svētkiem laicīgi un bieži par to paziņo, lai sponsori neaizmirstu par dāvanām. ?
Apathy @ 26.04.2021 18:55Nesapratu to Jutas storiju ar toksiskā cilvēka aprakstu un 1 gadu svētkiem..
Pilniba tev piekritu. Video ari neskatos,jo man vinja balss un purns uzdzen fizisku nelabumu. Reali velshanas refleksu izraisa. Par to heitu...Vinsh zinaja,ka tads bus pec shova. Daudz kas tur noteikti bija parslipets,bet speciali. Vinsh gribeja to heitu,jo tikai tada veida par vinju vispar atcerejas un runaja. Vinsh jau sen ka nav muzikjis,bet tikai liels klauns. Un ta Liene... Izliek visai Latvijai Bulja apaksbikses un aiziet uz tv(neatceros kas par raidijumiem bija) runat par attiecibam,krapshanu utt. Un pasaka “es neljaushu pa savu dzimtu bradat “ . Bez vardiem vienkarshi. Pati ielida svesta vita gulta. Reals degjeneratu paris.Miaa @ 26.04.2021 23:41Ieskatījos Kiviča profilā. Video gan neskatījos, zinu, ka nervi neizturēs. Bet tas teksts - "Par to, ka tādu heitu, kādu mēs ar Lieni kā hetero pāris esam izgājuši, tāds gejiem, kuriem patīk izrādīties, Latvijā pagaidām pat sapņos nav rādījies." Wow, nopietni? Divi plānprātiņi, kuriem savas ģimenes un bērni pie vienas vietas, satikās un visai Latvijai diendienā rādīja savas jēlības - alkoholismu, kautiņus, kašķus un kailu locekli vannā. Un šie paši cilvēki tagad runās par naidu, kuram viņi, nabadziņi, ir gājuši cauri? Tiešām? Man gan liekas tikai likumsakarīgi, ka, ja visai valstij rādi savus pautus un pārdzēris jēgu šļupstēdams un nokritis uz ceļiem nošļukušās biksēs taisi bildinājumu, cilvēki tevi heitos, īpaši, ja esi aizmirsis par savu bērnu eksistenci un nocopējis tādu pašu kazu, kura bērnu vietā izvēlas veci. Un kā tam ķēmam vispār nav kauna vēl salīdzināt? Viņam pat nav ne mazākās sajēgas par to naidu, kādu jāpiedzīvo homoseksuāliem cilvēkiem, kuri dzīvo homofobiskās valstīs. Krievijā vispār tādus vajā, tiešajā ēterā aplej ar čurām, video izsūta visiem draugiem, ģimenei un darba biedriem, pēc tam nogalina. Un Kivičs, mērkaķis, atļausies teikt, ka viņš ar savu Lienīti ir izgājis cauri heitam? Atvainojos, bet uzvilkos. Par to komentāru sadaļu vispār neizteikšos. Pilna ar garīgi slimiem indivīdiem, ja tādi var piekrist visam tam, ko tas idiots stāsta.
La Volpe @ 27.04.2021 00:36Pilniba tev piekritu. Video ari neskatos,jo man vinja balss un purns uzdzen fizisku nelabumu. Reali velshanas refleksu izraisa. Par to heitu...Vinsh zinaja,ka tads bus pec shova. Daudz kas tur noteikti bija parslipets,bet speciali. Vinsh gribeja to heitu,jo tikai tada veida par vinju vispar atcerejas un runaja. Vinsh jau sen ka nav muzikjis,bet tikai liels klauns. Un ta Liene... Izliek visai Latvijai Bulja apaksbikses un aiziet uz tv(neatceros kas par raidijumiem bija) runat par attiecibam,krapshanu utt. Un pasaka “es neljaushu pa savu dzimtu bradat “ . Bez vardiem vienkarshi. Pati ielida svesta vita gulta. Reals degjeneratu paris.
Nemierīgā @ 26.04.2021 19:57
Es domāju tas ir konkrēti uz Gintu, acīm redzot Gints ir bijis toksisks vīrs, kritizējis Jutu un tamlīdzīgi. Kas to vēl zin, kas beigās atklāsies, ja Juta sāks runāt... izšķīrās viņi tieši pirms gada, taka tas noteikti ir vērsts uz Gintu.
Beciņa @ 27.04.2021 00:33Endziņam cietumsods piespriests. Un izskatās, ka ar sievu vairs nav kopā. “Ilgi” gan tas bija