Merlija @ 22.04.2021 13:24Atceros Renāti no draugiem. lv laikiem. Jau tad bija tāda vulgāra, nošpaktalēta.
Tad piedzima bērns, un pazuda no portāla. Nu, nevis tā pazuda, bet ilgi neko nepostoja.
Interesanti , vai viņa ir kopā ar bērnu tēvu. Un kurš ir tas tēvs.
vivii @ 22.04.2021 18:31Apskatījos to Renāti, ilgi domāju, kur viņa redzēta, bet kad ieraudzīju “jaunības” bildes , kur viņai blondie matie- arī atpazinu ?????
Īstenībā, daudzas to laiku (manu tīņu gadu) , solārij čikses, lielās tusētājas , šobrīd ir tieši tādas kā viņa. Reāli pat nav brīnums, ka tā jaunības tusēšana, vieglprātīgā dzīve un iedzeršana ir viņu padarijusi tādu, kāda viņa ir tagad.
gan jau vairs nevēlas vienu uzvārdu ar Valdmaņa topošo sievu :)Heiter.e @ 22.04.2021 18:32Jutai FB vecais uzvàrds?
Redrose @ 22.04.2021 21:03Tā Renāte nemaz tik slikti neizskatās, ņemot vērā to, cik daudz alkoholu lieto...vismaz pagaidām tas neatsaucas uz izskatu. Cik viņai ir gadu?
Man atliek pavairāk iedzert vienu dienu, otrā rītā uzreiz var pateikt.
teja2525 @ 22.04.2021 20:28
Viņa izkatās pēc tādas kas var reāli iedot pa muti vai tikai ar muti savu muld??
Man viņa caur tik tok ieinteresēja, nezinu kāpēc, lai gan tāpēc ka man nav saprotams tas ka sieviete kurai ir izkats, sevi gremdē un tā tur alkoholu, es nekad neesmu varējusi iedzert 2.dienā.
Viņa izkatās ka iedzer kopā ar kaut kādiem urlam cietumniekiem..
Traki! Traki.. Šitā izteikties publiski ka pirksti smird pēc dirsas dēļ čipsiem.. ?
core @ 22.04.2021 16:46https://failiem.lv/u/sqtpeb8h6
Nominācija dzīvesstils :D :D
Tieši kāds dzīvesstils Laurai Vizlai... Atrast bagātu basketbolistu un taisīt selfijus ar atšautu pakaļu pie spoguļa :D
Tad jau Alise daudz vairāk būtu pelnījusi.lai gan saprotu, ka tur skatās pēc instagram algoritmiem un indeksiem :D
IevaLapina @ 24.04.2021 12:05slimajai miljonei atkal aizlipis ar draudzeneem par didru ?????? kaada ir fashion police un padaliisies ar skriiniem? nemaaku te ielikt
core @ 24.04.2021 13:24Tie saulietes storiji....