Jauninjaaa @ 06.03.2021 10:23man šitā nu jau laiciņu atpakaļ bija ar Kubasovu arī.
un vispār, Juta ar savu jauno bf izskatās ļoti skaisti kopā, tāpat kā Freimane ar savu draugu. Vispār, ja tā padomā tad arī Gints ar savu jauno draudzeni izskatās kā radīti viens otram ? Liekas, ka nu visi ir atraduši savu īsto otro pusīti ?
C00L Dzipsy @ 06.03.2021 15:14Skaists vīrietis tas Jutas Juris, gan ārēji, gan iekšēji. Daudz dalās ar savu dzīvi publiski, daudz stāstus raksta zem bildēm. Nav bijusi viegla bērnība, audzis nabadzībā. Tētis ar mammu izšķīrušies, mamma ar māsu pārcēlušās dzīvot uz citu ASV štatu, Juris palicis ar tēti. Tētim bija problēmas ar alkoholu, tētis miris. Jurim dzīve nav bijis rožu dārzs. Ļoti patīkams IG profils, patīk viņa dzīvesveids. ?
core @ 06.03.2021 16:09Kāpēc šeit nelikt savu viedokli un bildes? Katram tiesības uz to :D loģiski, ka citiem patīk, citiem nē. Un daudziem ir slinkums speciali meklēt, be te ieliktas bildes un uzreiz rodas priekšstats
C00L Dzipsy @ 06.03.2021 16:15
Grenardas komentārus laižu gar ausi, te jau ir izpaudusies ar savām rupjībām un cita viedokļa nepieņemšanu. ?
Grenarda @ 06.03.2021 16:19
A kāpēc man būtu jāpieņems svešs viedoklis? Man ir savs viedoklis. Priekš kam tu citiem uzspied savu viedokli?
Un par tām bildēm man ir taisnība. Nebija jēgas tās šeit likt, jo tāpat visi redzējuši Juri dzīvē (Jutaas story), kāds diemžēl viņš ir. Parasts kaimiņu Jurčiks, ir pat dubultzodiņš.
Bet filtrus bildēm liek arī vīrieši,atklāšu tev noslēpumu. Un tas, ka no interneta izrautas kaut kādas filtrētas bildes,nenozīmē, ka tavs Jurčiks ir tāds dzīvē. Atkārtošos, ka Jutas story nu prasts par prastāku.