Man tieši otrādi liekas, ka viņa nesaprot situācijas nopietnību. Un ko slimnīcā? Tagad var palīdzēt tikai zāles + regulāra spiediena kontrole, ko neizskatās, ka baigi darītu, tik smīkņā.Bordo @ 05.03.2021 13:28Preeklamsijas gadījumā nieres slikti strādā, tāpēc labāk būtu parastu udeni labāk dzērusi :D Un izskatās viņa drausmīgi, lai neteiktu vairāk. Un kas viņai tas želejas gabalu pieres vidū?
Ceru, ka bērniņš piedzims vesels, un viss būs labi! Varbūt viņa pārspīlē, lai dabūtu lielāku drāmu. Ja viss būtu tik slikti, gan jau gulētu slimnīcā pati
tieši šodien apskatījos, lai redzētu, vai Dzintara dāvanu dabūjusi un pamanīju arī, ka runā krieviski. Iespējams, mērķē uz Krievijas sekotājiemLizele @ 05.03.2021 15:18Esmu palaidusi garām, kāpēc Maija Armaņeva sākusi storijos runāt krieviski? Kaut kad iepriekš tak bija latviski. Krievu val maz saprotu, nākas vnk pārtīt
Lindaperla @ 05.03.2021 16:58Kur ir pazudusi Elīna Fūrmane? Gribēju palūrēt kā tajai iet, bet instagram nevaru atrast.
kur var redzef?Amii @ 05.03.2021 17:36Paskataties Virsnītes meitas zilos matus. Es paliku ar muti vaļā.
Kas būs tālāk? Tetovējums pa visu pieri?
"ar mammu, kad dzīvoju, viss vienmēr bija tīrs" jā, jo laikam mamma visu tīrīja 😂😂🤦♀️core @ 05.03.2021 18:22Tā Līva izklausās it kā būtu tādas atklāsmes atnākušas, laikam agrāk neko nedarīja :D
core @ 05.03.2021 18:22Tā Līva izklausās it kā būtu tādas atklāsmes atnākušas, laikam agrāk neko nedarīja :D