missfortune @ 04.03.2021 16:34
Viņas lūpas pievērš uzmanību zobiem un priekšējie zobi neizskatās glaimojoši. Man laikam tas vairāk uzreiz iekrīt acīs.
DaicyDaicy @ 04.03.2021 17:46Atsakos ticēt,ka tā ir viena un tā pati sieviete.. ?
viņai dabīgās lūpas daudz reiz labāk piestāv nekā tās piepūstās peļu pīzdiņas...Satori @ 04.03.2021 20:18
Ir tā pati, tikai ļoti sevi izķēmojusi.
Amii @ 04.03.2021 15:25Tā Karlīna Kramiņa nu gan visur braukā un atpūšas. Laikam naudas tiešām ir daudz. Visādi Baltic Beach hoteļi utt.
Man piemēram kad savam vīrietim pasaku, ka gribu kaut kur aizbraukt , viņš pasaka ka neies naudu tērēt. Pa laikam kautkur jau aizved. Bet nu ne katru dienu.
Bet Kramiņa un Danenbergsone katru dienu dienu braukā kautkur. Nesaprotu kur to naudu ņem. Ir taču berni un visādas vajadzības.
ak Dievs, tiešām tās lūpas briesmīgas, un ļoti lec acīs. Vai tad vismaz vīrs nevar pateikt, ka kaut kas ir ne tā?DaicyDaicy @ 04.03.2021 17:46Atsakos ticēt,ka tā ir viena un tā pati sieviete.. ?
Digimons @ 04.03.2021 22:30ak Dievs, tiešām tās lūpas briesmīgas, un ļoti lec acīs. Vai tad vismaz vīrs nevar pateikt, ka kaut kas ir ne tā?
Nu tas ir vienkārši piz*ets, es atvainojos!missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
missfortune @ 05.03.2021 06:48Vucēna šī rīta storiji.. Izklausās, ka viņai ir preeklemsija, jo augsts asinsspiediens, tūska, bet viņa to risinās ar Drain effect. Tas nav OK.?
la femmina @ 05.03.2021 08:20
Spiediena zāles aiztur ūdeni un sāļus organismā. Tā mazināšanai ir vajadzīga ārsta konsultācija nevis pašdarbība ar drain effect, kas nogalinās viņas sistēmu. Nemaz nerunāsim par vitamīniem un minerālvielām. Sāls patēriņš arī jāņem vērā. Viņa atstāj bezatbildīgas personas iespaidu.