Dievieteee @ 21.02.2021 23:40Resnajai Emīlijai tas uzacis kaa ar kakam ieķēzītas, kaut ko runā par make up, fui man nekad nav paticis kaa viņa krāsojas un bez sertifikāta prasa naudu par make up uzkāpšanu 30 eur! Atņemot darbu tam kuras mācās un ir vismaz kaut kāds papīrs! Kamēr resnā Sama nemaksā nodokļus.
Vispār viņa ir baigās personības dalīšanās. Pirms kādi 2g ar draugiem apņirdzām viņas story, rakstīja puisis nu taa saudzīgi iemirdza par viņu, Emīlija pat sāka rakstīt pretī un flirtēt ar to mūsu džeku, tur izveidojās diskusija, beigās viņi tur viens otru apsaukāja, pirms viņa nobloķēja uzrakstīja garu tekstu, beigās pieminot.. Zini man tevis žēl.bet es par tevi esmu augstāka būtne utt, un zini man bija vēzis.
Domāju tā bija plika d...
Nav nekāds vēzis viņai bijis.
To tad varētu redzēt un viņa noteikti būtu taisījusi sotry time kā tika galā ar cancer.
Tāpēc uzkatu viņa ir melīga liekule.
Ļoti nogribējusies dāma, visi dzeki ir bijusi kretīni un blaaa, blaa, blaaa. Pati protams laimes daļa, zelta gabals.
Viņas ģērbšanās stils man ir vispār nesaprotams.. Ta lillā garā jaka.. ? Nu wtf
Tipiska vecmeita.. ? Domāju viņai veci nedabūt nekad, īpaši ar viņas histērijam un taa kosmētikas kalna un big fat feace. ?
Pama @ 21.02.2021 23:11
Cik atceros, tad kaut kādas problēmas ar Rafu bija vasarā arī, jo bija kaut kādi storiji no jahtas un tad kaut kas tur notika, tikai tos es vairs neredzēju, jo viņa izdzēsa. Tajā laikā tur bija arī tas viņas draugs Daņa (vai kā viņu tur sauc). Drīz pēc tam viņš no turienes pazuda, Marijai arī kādu laiku bija jocīgi storiji, ka viņa nesaprotot, kas ar viņas dzīvi notiek, bija tāda sagruzījusies utt. Vēl arī bija pazudis saderināšanās gredzens un Rafa nekur neparādījās. Storijus taisīja kaut kur ārpus mājas. Tad jau man likās, ka tur viss cauri. Tā ka gan jau viņa saprot, kas par lietu, nav tā, kā mēģina iestāstīt, ka bija paradīze un pēkšņi viss beidzās.
Tagad arī to bijušo vīru biežāk piesauc, iepriekš par viņu negatīvi izteicās, tagad mēģina pielabināties varbūt
TeaPot @ 21.02.2021 18:10Līva sasita mašīnu un pati tik priecājas ? nē, nu ja pašai par to nav jāmaksā, tad jau ko nepriecāties
vivii @ 22.02.2021 00:20
Es arī atceros, bijuši daudz visādi story
Arī, kur viņa sadzērusies skrien un smejās, tas vispār bija vāks!
Un , protams, ka zin iemeslu, viņas vecumā jau vajadzēja saprast, ka pagale nedeg viena un pati arī ir lējusi eļļu ugunī.
Tagad arī to bijušo vīru biežāk piesauc, iepriekš par viņu negatīvi izteicās, tagad mēģina pielabināties varbūt
man ar likās dīvaini un tik bērnišķīgi stulbi pateikt “piespamojiet tagad acc un jautājiet kapec pameta mani un dodiet man zināt” Labi , varbūt vienkārši pasmējās un uz prikolu, bet viņa tak kaut kas nav ok. 😂 man tas atgādina manus 15. Gadus pirmās attiecības un pirmo šķiršanos un , kad kāds prasa kapec pameta saku jautājiet pašam , piespamojiet viņa ig utt😁Shayk @ 22.02.2021 00:28Man liekas divaini, ka vina 'tago' Rafas profilu, lai prasa vinam, kapec vinu pameta. ?Pagale tiesam viena nedeg. Man liekas, ka tur pa vidu bija tas Danja. Vina 100% zin vairak neka saviem sekotajiem saka, bet nu ta ir privata padarisana, tapec respekteju vinu saja jautajuma.
Gints ar Jekaterinu tik labi izskatās kopā 😍 Juta ar Juri noteikti arī tik pat saderīgi izskatīsies kopā 😊
Amii @ 22.02.2021 17:35Un kā jūs zināt, ka tas Juris ir Jutas draudziņš?
Saulīte1997 @ 21.02.2021 11:12https://vm.tiktok.com/ZMeFUvvPw/