Piekrītu! Lai arī raksti tiešām ir noderīgi, viņa pati par sevi liekas augstprātīga un tik visgudra.Elemelekaramele @ 17.09.2026 11:10Jā, man arī par Sapņu mednieci līdzīgi novērojumi, diezgan nepatīkams cilvēks.
Kalendy, taa Tu? :D tak saproti, ka tavs vecis iet un ies pa kreisi. Tas nekad nemainiisies. Nemainas taadi viirieshi. Rakstija miilaa dziesmas Laurai, kraapa, bija rmocionali vardarbiigs, tagad raksta tev un dara to pashu. Nu kaa var neredzet. Ieprieksh visu beerniem, bija taads family man. Tagad Kalendy tu naaci, tagad pa tavam intereseem mauc. Un par berniem nerupeejas, ka tik ieriebt bijushai sievai ar kaut kaadiem marzmiem. Tad naaks nakamaa peec tevis un tevi taapat pazemos. Atver tak savas mazaas actinasIetekmele122 @ 17.09.2026 08:20
Debīlas esat? Gluzonova apmata ar Miku kopš pamatskolas un pati visu Trača laiku viņam piepisās. Beidzās Tracis, tad nu turpina izplatīt savu marazmu, ka Mikam pēc 100 gadiem iepatikusies. Mēģināja pierunāt uz romantiskas dziesmas duetu, šis atteicās. Visu laiku mēģina iefīrēties
LoteLabuten @ 17.09.2026 11:28Kalendy, taa Tu? :D tak saproti, ka tavs vecis iet un ies pa kreisi. Tas nekad nemainiisies. Nemainas taadi viirieshi. Rakstija miilaa dziesmas Laurai, kraapa, bija rmocionali vardarbiigs, tagad raksta tev un dara to pashu. Nu kaa var neredzet. Ieprieksh visu beerniem, bija taads family man. Tagad Kalendy tu naaci, tagad pa tavam intereseem mauc. Un par berniem nerupeejas, ka tik ieriebt bijushai sievai ar kaut kaadiem marzmiem. Tad naaks nakamaa peec tevis un tevi taapat pazemos. Atver tak savas mazaas actinas
šito vajag Gobzemam aizsūtīt video 😅Daamite81 @ 17.09.2026 00:33Ja kādai bija jautājumi par to vai Dukurs krāpis cietēju Lauru. Mazliet lezbiešu vaibs
https://failiem.lv/u/7dxyvq7q33ycp3k5
Mazaa67 @ 17.09.2026 11:43šito vajag Gobzemam aizsūtīt video 😅