BellaCiao @ 31.07.2026 10:16
Man arī toreiz bija pārliecība, ka šis ir gejs. Nu, nekas jau nav mainījies, tikai statuss, geja vaibs nekur nav pazudis. Ar Amunu beidza tusēt uzreiz, kad Marta parādījās🤷🏻♀️
Džinga @ 31.07.2026 10:18
Var jau būt, ka kādu laiku tiešām vienkārši bija draugi ar Amunu. Un nebrīnos, ka tur viss pajuka, Dāvim tomēr smags raksturs.
Marta79 @ 31.07.2026 10:23
Bet visiem video ko Marta lika neizskatās ka arī Burnickim viegls raksturs, tur noteikti ir tāds ķīselis galvā un rsksturiņā..
Tur vēl Marta nesaprot, kur ielīda...😀
Džinga @ 31.07.2026 10:36
Njā, tik jaunai precēties un ar lielu vecuma starpību super gudri nav.
Skuķis no laukiem. Nav jāsitās pa kojām, jāstudē, jāvergo vakaros Maķītī. Uz visa gatava plus vēl pupi un tačka bonusā, beidziet jel apraudāt.Marta79 @ 31.07.2026 10:23
Bet visiem video ko Marta lika neizskatās ka arī Burnickim viegls raksturs, tur noteikti ir tāds ķīselis galvā un rsksturiņā..
Tur vēl Marta nesaprot, kur ielīda...😀
Dizzy @ 31.07.2026 12:50Skuķis no laukiem. Nav jāsitās pa kojām, jāstudē, jāvergo vakaros Maķītī. Uz visa gatava plus vēl pupi un tačka bonusā, beidziet jel apraudāt.
Skandalalert @ 31.07.2026 14:09Juskai berns piedzimis
BellaCiao @ 31.07.2026 10:16
Man arī toreiz bija pārliecība, ka šis ir gejs. Nu, nekas jau nav mainījies, tikai statuss, geja vaibs nekur nav pazudis. Ar Amunu beidza tusēt uzreiz, kad Marta parādījās🤷🏻♀️
Annar @ 31.07.2026 07:55
Un ja arī kas nesanàca vai nebija pa kabatai - būs tak nākamās (kāzas)😂 Kaut viena tiešām domā un tic, ka viņai ar to veco Pinokio viss līdz mūža galam???😁😂🫣😫😅🤣
Tuana @ 31.07.2026 15:44
Nu, varbūt viņš pa abām frontēm, esmu novērojusi, ka tieši šādi parasti izteikti vēlas sev blakus tādas pārspīlēti sataisītas, šabloniskas beibes uzpūstām krūtīm, lūpām utml. Jūs jau zināt, citi piemēri arī tālu nav jāmeklē.
Mājiens uz Naurīti. Nu tāds fetiš ir tiem geju puikām, lai būtu sieva ar mākslīgo pildījumu. Man jau šķiet, ka tas Jeļas jaunais štucieris ar no šīs sugas.Tuana @ 31.07.2026 15:44
Nu, varbūt viņš pa abām frontēm, esmu novērojusi, ka tieši šādi parasti izteikti vēlas sev blakus tādas pārspīlēti sataisītas, šabloniskas beibes uzpūstām krūtīm, lūpām utml. Jūs jau zināt, citi piemēri arī tālu nav jāmeklē.
LiivijaPiivija @ 31.07.2026 14:44
Nu un tad? Ņemot vērā, ka šāds info nav izlikts ne viņas, ne vīra soc. tīklos, tad pieņemu, ka vai nu tu strādā medicīnas iestādē vai kāda tev pietuvināta persona par šo ir izpļurkstējusies. A tu zini, ka vari šādi pamatīgos sūdos iekulties par personas datu izpaušanu? Pati gribētu, ka internetos izbazūnē, kad tu dzemdē?
LiivijaPiivija @ 31.07.2026 14:44
Nu un tad? Ņemot vērā, ka šāds info nav izlikts ne viņas, ne vīra soc. tīklos, tad pieņemu, ka vai nu tu strādā medicīnas iestādē vai kāda tev pietuvināta persona par šo ir izpļurkstējusies. A tu zini, ka vari šādi pamatīgos sūdos iekulties par personas datu izpaušanu? Pati gribētu, ka internetos izbazūnē, kad tu dzemdē?
Tutta @ 31.07.2026 19:10No kurienes info, ka Martelly nez kāda jauna skuķenīte? Mana friziere apgalvo, ka viņai esot 30+!