Sveiciens @ 29.07.2026 00:03Kas par kašķi starp ar Ābeles, Beitikas un Montas Priedes trio? Izleca Ābeļu “festivāls”, tad pamanīju, ka Priede vairāk nefigurē šajā kompānijā un arī neseko ne Beitikai, ne Ābelei un šīs viņai ar.
BellaCiao @ 28.07.2026 21:37
Vispār jau bija komentārs ka nekāda strīda nebija, mirušais esot vnk garām gājis un pa galvu dabūjis tāpat vien. Un es ticu, esmu tādus gadījumus redzējusi, tie kam patīk kauties, sadzeras un vnk uzbrūk netīšiem garāmgājējiem.
ja, ja, gaida ceturto meitiņuDizzy @ 28.07.2026 13:56Viņai 40. Un Puriņa-Liberte arī
laikam gaida mazuli.
Jā, man arī interesē, kas īsti ir noticis. Ja dienā tiek salikti neskaitāmi storiji ar mājieniem, drāmu un pusvārdiem, bet konkrēti nekas tā arī netiek pateikts, tad kāda vispār ir jēga to visu publicēt? Ja negribas stāstīt, tad nestāsti. Bet šī uzmanības pievēršana ar mājieniem izskatās diezgan dīvaini. Ko ar šo visu grib panākt? Lai cilvēki min, žēlo vai skrien prasīt, kas noticis? 🤷♀️SniegaPaarsla @ 29.07.2026 13:31Vai kāda zin, kas notika ar kristine.brodere bērniņam?
Mi mi @ 29.07.2026 14:06Jā, man arī interesē, kas īsti ir noticis. Ja dienā tiek salikti neskaitāmi storiji ar mājieniem, drāmu un pusvārdiem, bet konkrēti nekas tā arī netiek pateikts, tad kāda vispār ir jēga to visu publicēt? Ja negribas stāstīt, tad nestāsti. Bet šī uzmanības pievēršana ar mājieniem izskatās diezgan dīvaini. Ko ar šo visu grib panākt? Lai cilvēki min, žēlo vai skrien prasīt, kas noticis? 🤷♀️