VistaVita @ 19.07.2026 12:37Centrs ,vecrīga,āgenskalns,grīziņkalns,voleri ir vēl labāki..
un????😀😀😀😀😀
jo lētais gals, tāpēc arī salasījušies padibenesSigita11 @ 19.07.2026 16:28Pati par sevi Ķengaraga promenāde ir smuka, bet nav bijusi tāda reize, kad es tur ietu un tur nebūtu bomžu vai krasta malā netusētu Ķengaraga zemākais slānis - nemaz nerunājot par kontingentu, ko var redzēt ikdienā uz ielas. Nevienu reizi, tur esot, nav omulīga sajūta. Un, jā, katrā rajonā ir pa kādam tādam cilvēkam, bet Ķengaragā tādu ir daudz.
Sigita11 @ 19.07.2026 16:28Pati par sevi Ķengaraga promenāde ir smuka, bet nav bijusi tāda reize, kad es tur ietu un tur nebūtu bomžu vai krasta malā netusētu Ķengaraga zemākais slānis - nemaz nerunājot par kontingentu, ko var redzēt ikdienā uz ielas. Nevienu reizi, tur esot, nav omulīga sajūta. Un, jā, katrā rajonā ir pa kādam tādam cilvēkam, bet Ķengaragā tādu ir daudz.
Citronpipars @ 19.07.2026 15:46
Man jau šķiet ka te nosauktie ir vienigie patiesi labie, pārējos nekas diži brīnišķīgs nav. Protams, kaut ko smuku jau visur var atrast, bet nu kontingents, bloku mājas.... katram savs
nekad nav tur bomži redzēti.Turklāt vasarā peldvietā ir policija ar laivu!Sigita11 @ 19.07.2026 16:28Pati par sevi Ķengaraga promenāde ir smuka, bet nav bijusi tāda reize, kad es tur ietu un tur nebūtu bomžu vai krasta malā netusētu Ķengaraga zemākais slānis - nemaz nerunājot par kontingentu, ko var redzēt ikdienā uz ielas. Nevienu reizi, tur esot, nav omulīga sajūta. Un, jā, katrā rajonā ir pa kādam tādam cilvēkam, bet Ķengaragā tādu ir daudz.
Sigita11 @ 19.07.2026 16:28Pati par sevi Ķengaraga promenāde ir smuka, bet nav bijusi tāda reize, kad es tur ietu un tur nebūtu bomžu vai krasta malā netusētu Ķengaraga zemākais slānis - nemaz nerunājot par kontingentu, ko var redzēt ikdienā uz ielas. Nevienu reizi, tur esot, nav omulīga sajūta. Un, jā, katrā rajonā ir pa kādam tādam cilvēkam, bet Ķengaragā tādu ir daudz.
Paksijs @ 19.07.2026 18:39Un tagad te ņemsies un pērsies un mēģinās pierādīt,kurai ir taisnība, kurš ir briesmīgāks Rīgas rajons 😀
Susurins1536 @ 19.07.2026 21:30
Jā, tā arī ir! :D
Bet, ja runājam par Burnicki un Martu - patiesībā jau nekas tāds arī nebūtu, ja dzīvotu Ķengaragā, bet kāpēc tad tā jāponto un jātēlo no sevis nez ko?! Vajadzēja televīzijai izlielīties ar savu trīsstāvu māju ;D
Kāzas būs Rūmenes muižā es pareizi saprotu?Susurins1536 @ 19.07.2026 21:30
Jā, tā arī ir! :D
Bet, ja runājam par Burnicki un Martu - patiesībā jau nekas tāds arī nebūtu, ja dzīvotu Ķengaragā, bet kāpēc tad tā jāponto un jātēlo no sevis nez ko?! Vajadzēja televīzijai izlielīties ar savu trīsstāvu māju ;D
MeltedCheese @ 19.07.2026 22:10Cik Martai gadu? Un kāpēc tāda steiga ar kāzām? 🤨
MeltedCheese @ 19.07.2026 22:10Cik Martai gadu? Un kāpēc tāda steiga ar kāzām? 🤨
Angelette @ 20.07.2026 00:29
Man patika kā Ronalds pateica 'ja var, tad lūdzu nedziedi' 🤭 Īstenībā es šo izgrieztu un nepublicētu 😬😂 Laikam tāpēc vēl negrib bērnus, jo tie arī 'dziedās' 24/7 😄