kas to lai zina. Man tomēr vienalga pati tādu dzīvi gribēja. Pamata viņai zem kājām tāpat nav, sūdīgi. Tur it kā kaimiņi stāstīja, ka regulāri. Iespējams galva arī beigta no alko. Gan jau arī citas vielasklaciite @ 16.07.2026 11:35
Nezini nianses, nevajag dirst kaa zarinjgovij.. tur viss ir otradi- Valtere ir mentally ill, kurai raadaas lietas, kuras neeksistee.. Gjirgena vienigais minuss, ka loti mil vinu un visados veidos megina ar vinu sadzivot. ne reizi nav vinai iesitis. vieniigaa, kas taisa huinju, ir pati KV, peec kuras jau Sen Tvaikjene raud
baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.Melleņkūka @ 16.07.2026 19:25
Kādi pārgājieni 😅 Tur galvenais hobijs ir lielo porciju ēšana un Pepco shoppings.
Es pievienojos, man tas over-consumptions besī. Kā jau te teica - sūdus pērk, bet remontam kredīts.
McSara @ 16.07.2026 16:18
Par Vavilovu nebija arī Gobzema storijos? Ka principā visa tā ir izrādīšanās, jo pēc tam nes uz veikalu atgriezt!
Tutuvojies @ 16.07.2026 20:31baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.
par šo galīgi nepiekrītu . Man sīkais var diena 5 saldējumus apēst ,bet viņš ir tik aktīvs ,ka tas viss tiek patērēts enerģijā .Tutuvojies @ 16.07.2026 20:31baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.
tas ir par ieradumiem, man liekas, cukurs saldējumā, pelmeņi, makaroni. Bērniem nav liekais svars, kamēr ir. Bet pa lielam vienalga, tak lai ēd pati, viņas bērni, jūsu bērni. Var jau būt, ka no tā satura man vienk ir kaut kāda baigā pretreakcija - tik pērkas, pārtiku, mantas, pārtiku, mantas. Atsekoju jau sen, tagad pēc komentiem šeit apskatīju un kaut kas notrigeroja, redzot, kā stūķē pilnu saldētavu ae cukuru, jo jāatstrādā rimi reklāmaSusurins1536 @ 16.07.2026 21:22
Nav jau arī tik traki. Turklāt, liekais svars ir viņai, ne bērniem. Kāpēc bērni nevarētu ik pa laikam apēst saldējumu? Ne jau uzreiz notiesā visu saldētavas saturu.