skylie @ 11.07.2026 17:12viņa taču ir teikusi, ka viņam ir īpašs darbs, kura dēļ viņš baigi neapgrozās soctīklos, tai skaitā arī Ditas. Līdz ar to, to, vai viņi ir kopā, zina vien viņi paši un tuvinieki, šeit neko neuzminēsiet 😄
godīgi, es neiebraucu kam viņai vajadzēja to atvainošanos. Un publiskuOtiiilija @ 11.07.2026 17:12Tā Dreimačalkas “atvainošanās” bija pilnīgi fake. Pa visām vīlēm spiedās ārā, ka to izdarīja tikai ķeksīša pēc. Ne grama nožēlas.It kā atvainojas, bet tajā pašā laikā turpina stāstīt, cik es biju tāda un šitāda, un vēl atļaujas mētāties ar tekstiem par to, kādus tēvus bērniem vajag. Liels fuj.
Ar šo viņa tikai parādīja, kāda čūska patiesībā ir. Nekādas patiesas nožēlas tur nebija. Uzcepa maksimāli cringe “atvainošanos”, kurā, starp citu, vairāk attaisnoja sevi nekā patiesi atvainojās. Bezkaunība.
Vārdotāja @ 11.07.2026 18:03Nu ko- Gluzunova būs nākamā, kas atdos suni patversmei vs prom?
Uz skolu suns jāved, nevis jāatdod.
Merilda @ 11.07.2026 12:25Omg, tā Jelinska atkal salikusi kā kko dara, rokas netīras, pušumos, vjek. Pēc tam atkal būs - palīgā, es atdevu viņam visu sevi, pati taisīju remontu, neviens to nenovērtē, tur mans darbs ieguldīts utt.
Bet es saprotu - reāla darba nav, tad nu vajag kaut ko imitēt.
Dod Dievs cilvēkam saprast, ka šobrīd izskatās pēc totāla ķēma. Cerams kad meita pieaugs, spēs mātei palīdzēt nākt pie prāta, jo ir potenciāls arī izskatīties labi.noidea @ 11.07.2026 05:34Nomainīšu tēmu vēl pedējo reizi par Karadžanu.
Ja viņa noņemtu parūku, apgrieztu normāli matus un tiktu vaļā no tām ellīgajām skropstām & apğerbtos zolīdi & noskrubētu to oranžo pastonējošo (& beigtu vemt ārā savas kūkas):