IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 438
Reģ: 17.05.2022
Džinga @ 06.07.2026 15:58

man līdzīgas domas. Var jau apspriest, bet apsaukāt liekas stulbi
Man viņa patīk. No sirds mīl meitiņu, rūpējas, strādā algotu darbu. Ok, tie našķi un ļoti rozā dzīvesveids, bet so what? Viņa taču nevienam citam tomēr neuzspiež. Es arī būtu Team Brunete + cits stils. Un diemžēl piekrītu par vīru, viņš šķiet jauks cilvēks, bet izskatās šoreiz ļoti rezervēts tajos kadros. Atkal - pat ja arī novērojumi ir pareizi, Jeļena tiks galā. 100%.
06.07.2026 16:09 |

Reitings 362
Reģ: 22.06.2023
Elsa @ 06.07.2026 15:59
Runājot par turku Jelenu, man mazliet ir žēl un baida tas, kad viņas laulība ar Ševketu beigsies. Viņa škiet tik naiva. Skaidrs, ka vīram vajadzēja Šengenas vīzu, gandrīz nekādas saistības, pāris reizes gadā uz 5-7dienām satikties un attā. Pat jūrnieki tālajos reisos pēc 4-6menesiem uz daudz ilgāku laiku ir mājās. Viņš viņu nav ne reizi uz savu Francijas dzīvesvietu aizvedis. Protams, var aizbildināties ar to, ka negrib ilgi, tālu braukt no Parīzes lidostas uz kādu mazo ciematu, kur mistiski Šavkets mīt, bet nu, ticamība ir 0. Būtībā spermas donors. Neticu, ka vīrietis labākajos gados jau 5 gadus dzīvojot Francijā mīt vienistabas kojās, gan jau sen paralēlā dzīve. Pirmos gadus viņš tiešām skatījās uz Jeļu ar tām acīm, bet nu, šis atpūtas brauciens ir skumjš. Brīžos, kad Jelena noķer Ševketa skatienu savā mobilā, tur ir aukstums.

Un tādēļ aizveda iepazīstināt ar radiniekiem,piedāvāja atpūtu antālijā un nopirka chanel tupeles? Nemīlētu sievieti uzreiz sūtītu mājās, nevis vēl pec tam brauktu ar viņu vēl atpūsties. Vai vispār neaicinqtu uz turciju. Sākumā te kāds prognozēja viņiem tikai gadu.
06.07.2026 16:10 |

Reitings 1872
Reģ: 03.03.2020
Elsa @ 06.07.2026 15:59
Runājot par turku Jelenu, man mazliet ir žēl un baida tas, kad viņas laulība ar Ševketu beigsies. Viņa škiet tik naiva. Skaidrs, ka vīram vajadzēja Šengenas vīzu, gandrīz nekādas saistības, pāris reizes gadā uz 5-7dienām satikties un attā. Pat jūrnieki tālajos reisos pēc 4-6menesiem uz daudz ilgāku laiku ir mājās. Viņš viņu nav ne reizi uz savu Francijas dzīvesvietu aizvedis. Protams, var aizbildināties ar to, ka negrib ilgi, tālu braukt no Parīzes lidostas uz kādu mazo ciematu, kur mistiski Šavkets mīt, bet nu, ticamība ir 0. Būtībā spermas donors. Neticu, ka vīrietis labākajos gados jau 5 gadus dzīvojot Francijā mīt vienistabas kojās, gan jau sen paralēlā dzīve. Pirmos gadus viņš tiešām skatījās uz Jeļu ar tām acīm, bet nu, šis atpūtas brauciens ir skumjš. Brīžos, kad Jelena noķer Ševketa skatienu savā mobilā, tur ir aukstums.

Kokam divi gali. Viņa pati ir publiski izteikusies, ka nemaz negrib dzīvot kopā, otru bērnu kategoriski negrib. Es nedomāju, ka viņa drausmīgi pārdzivotu šķiršanos, viņai šķiet galvenais lai dod naudu bērna uzturēšanai un daudz pa kājām nemaisās.
06.07.2026 16:25 |

10 gadi
Reitings 169
Reģ: 28.05.2013
Merilda @ 06.07.2026 15:54
Man būs nepopulārs viedoklis, neesmu sekojusi Karadžanai, bet zinu kā aptuveni izskatās. Man jau šķiet, ka viņa nav pelnījusi to heitu. Jo man liekas, ka heitu nav pelnījuši cilvēki, kas citiem neko ļaunu nesaka un nevēl. Piemēram, Jelinska man ir black listā un ir pelnījusi visu heitu, jo nievājoši izturas pret citiem un grib būt pārāka. Jeļena sieviete kā sieviete, grib dzīvot labi un lux, bet sanāk kā sanāk.
Pilnīgi piekrītu. Katrs dzīvo kā vēlas. Neko sliktu Karadžana nav nodarījusi. Gan jau tie paši, kuri heito viņu, esot Turcijā iegādājas kādu fake lietu. Un pēc tam lepni nēsā.
06.07.2026 16:36 |

10 gadi
Reitings 3542
Reģ: 20.06.2013
Zilais Valis @ 06.07.2026 16:10

Un tādēļ aizveda iepazīstināt ar radiniekiem,piedāvāja atpūtu antālijā un nopirka chanel tupeles? Nemīlētu sievieti uzreiz sūtītu mājās, nevis vēl pec tam brauktu ar viņu vēl atpūsties. Vai vispār neaicinqtu uz turciju. Sākumā te kāds prognozēja viņiem tikai gadu.
varbut viņš ar meitu grib pavadīt laiku un tā ir vienīgā iespēja?
06.07.2026 16:39 |

Reitings 362
Reģ: 22.06.2023
Un tupeles arī meitai nopirka?
06.07.2026 16:40 |

Reitings 6
Reģ: 06.07.2026
Zilais Valis @ 06.07.2026 16:40
Un tupeles arī meitai nopirka?
kādu laiku jau piesekoju Jeļenai. Nešķiet, ka uz meitas rēķina kāds no viņiem taupa naudu. Ja nenopirka kurpes, tad noteikti nopirka kaut ko citu vai sedza lauvas tiesu ceļojuma izmaksas.
06.07.2026 16:47 |

10 gadi
Reitings 488
Reģ: 29.01.2009
Ej nu sazin, kā tās attiecības viņi būvē 🥱. Jebkurā gadījumā žēl bērna. Izskatās, ka meitai tētis mīļš, žēl, ka nākas tik reti satikt tēti, jo vecāki nemāk, negrib vai nezin, kā sakārtot savas attiecības.
Piekrītu, lai dzīvo savu dzīvi, dažkārt ir interesanti paskatīties uz tik neikdieniškiem cilvēkiem. Vismaz kaut ko strādā, ne kārtējā influencere uz sadarbībām. Visu laiku ņemas ar meitu, ar tādu entuziasmu brīvdienās jau pulksten astoņos tusēt pa Anniņmuižas piemājas bērnu laukuminu ir apbrīnojami, bet katram savs.
06.07.2026 16:50 |

10 gadi
Reitings 3542
Reģ: 20.06.2013
Elsa @ 06.07.2026 16:50
Ej nu sazin, kā tās attiecības viņi būvē 🥱. Jebkurā gadījumā žēl bērna. Izskatās, ka meitai tētis mīļš, žēl, ka nākas tik reti satikt tēti, jo vecāki nemāk, negrib vai nezin, kā sakārtot savas attiecības.
Piekrītu, lai dzīvo savu dzīvi, dažkārt ir interesanti paskatīties uz tik neikdieniškiem cilvēkiem. Vismaz kaut ko strādā, ne kārtējā influencere uz sadarbībām. Visu laiku ņemas ar meitu, ar tādu entuziasmu brīvdienās jau pulksten astoņos tusēt pa Anniņmuižas piemājas bērnu laukuminu ir apbrīnojami, bet katram savs.
protams, apsveicama ir Jeļenas ņemšanas ar meitu,ne katrs vecāks tik daudz darbojas, bet šoreiz bija labi redzams cik izlaista viņa ir, iemeta otrai meitenei sejā bezkaunīgi lupatu un smejas. Izlutināta princese būs izaudzināta
06.07.2026 16:53 |

10 gadi
Reitings 1687
Reģ: 22.10.2009
bet ir tak cilveki,kas nav baigi gimeniskie un ne visiem ari tas sex svarigs.Zinu pari,kur abi ir asexuali.Bet ir berns,preceti un dzivo ka gimene un loti laimigi.
06.07.2026 16:53 |

Patīk
Reitings 15930
Reģ: 12.07.2022
BellaCiao @ 06.07.2026 16:25

Kokam divi gali. Viņa pati ir publiski izteikusies, ka nemaz negrib dzīvot kopā, otru bērnu kategoriski negrib. Es nedomāju, ka viņa drausmīgi pārdzivotu šķiršanos, viņai šķiet galvenais lai dod naudu bērna uzturēšanai un daudz pa kājām nemaisās.

Jā, neticu, ka viņa spētu piekopt savu anorektisko dzīvesveidu, ja vīrietis būtu diendienā blakus.
06.07.2026 17:01 |

Reitings 7260
Reģ: 01.04.2023
HiacinteBurkaa @ 06.07.2026 17:01

Jā, neticu, ka viņa spētu piekopt savu anorektisko dzīvesveidu, ja vīrietis būtu diendienā blakus.

Bet bērnam taču ēst jātaisa, ne? Vai arī viņa atkal dzīvo pie vecākiem un tie pabaro. Nav nekad manīts, ka viņa gatavotu tādas veselīgas pilnvērtīgas maltītes ģimenei. Lai gan cita veida ēdienu (saldumi, saldumi, saldumi…) looooti patīk atrādīt.
Un nevajag fantazēt- tas nav nekāds HEITS, tā ir parasta apspriešana, kas viņai ļoti pat patīk.
06.07.2026 17:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits