amoreamore @ 02.07.2026 18:58Karadžanai vienā video drusku nobrūk filtrs un ak Dievs kā man gribas viņu sasmērēt ar visiem iespējamajiem mitrinošajiem krēmiem
tikai divaini ka viņa izvēlējās runāt pēc diviem gadiem, Timmas dzimšanas dienā un savas dziesmas izdošanas dienā. Viena daļa uzskata ka tikai uzmanibas pievēršana. Tiesas tagad notiek, iespējams tāpēc sākusi runāt. Sekoju viņai sen bet ļoti redzams ka pēc Timmas aiziešanas viņa nav laimīga, alko , tusiņi, vīrieša nav cita. Domāju ka joprojām šis atspēlējas pret viņu…Merilda @ 02.07.2026 21:04Redzējāt Sedakovas storijus? Ārprāts, viņa nav normāla, traka sieviete.
kafijasburka @ 02.07.2026 23:00
Viņas storijos labi redzams Kā Ševkets viņu noskipo🤣 runā un ņemās ar mazo, un uz Jeļu nereaģē. Agrāk storiji abiem bija ar ķīmiju, ka ticējām šim mīlas stāstam, bet tagad kā Ševkets palika more crushy, tā uzreiz var redzēt ka Jeļena viņam nu tak sebja
Dita.D @ 02.07.2026 22:54Pēc pēdējiem storijiem izskatās, ka Rebeka Basina izšķīrusies no vīra
Annie @ 03.07.2026 00:11Kā to meiteni ar ēšanas traucējumiem var atrast Instagram?
Lasa forumu -ir uzsmērēta🤣ko vēl ieteikt?influencere @ 03.07.2026 00:10Tas Karadžanas “waaaaah tik skaisti”-reāli briesmīga un kaitinoša balss.
Gan jau, ka sanāca ar Ševketu kūrorta romāniņš un viņa apzināti ielidoja. Ne viņam viņa patika, ne tagad patīk. Pacieš, jo bērns un ticis uz Franciju strādāt :D
Un Ļena-tāda dāma, bet nejēdz higēnisko uz lūpām uzklāt. Lūpas mūžīgi kā rozīnes.
kafijasburka @ 03.07.2026 00:15Lasa forumu -ir uzsmērēta🤣ko vēl ieteikt?
kafijasburka @ 03.07.2026 00:15Lasa forumu -ir uzsmērēta🤣ko vēl ieteikt?
kafijasburka @ 02.07.2026 23:00
Viņas storijos labi redzams Kā Ševkets viņu noskipo🤣 runā un ņemās ar mazo, un uz Jeļu nereaģē. Agrāk storiji abiem bija ar ķīmiju, ka ticējām šim mīlas stāstam, bet tagad kā Ševkets palika more crushy, tā uzreiz var redzēt ka Jeļena viņam nu tak sebja
VissIrSlikti @ 03.07.2026 07:16Ar tām pašām kurpēm, ar kurām uz kāzām, bradā arī pa jūru?
Zilais Valis @ 03.07.2026 07:35
Pag, pag, kādas muļķības! Pēc kā jūs to spriežat? Tas, ka iet pa priekšu? Nu te jau totāla piekasīšanās. Cik redzēju viņas story, viņš vienmēr skrēja pa priekšu, arī pirms 3 gadiem Jeļena var nepatikt, bet nu izdomāt arī nevajadzētu. Jeļena filmē it visu uz soļa, tas ir skaidrs, ka viņas temps ir lēnāks, un ko viņai teikt, pagaidi pagaidi es te pafilmēšu, a tu pastāvi man klāt? 😃 Skaidrs, ka viņam ir pierasta Jeļenas filmēšana, un vienkārši tur tempu. Un vairākos story ļoti labi redzams, ka viņš viņu gaida. Es gan tieši šajā reizē pretēji, biju nodomājusi,cik tomēr viņš labi izturas. Man palika atmiņā, kā atbrauca uz to meiteņu māju, lai Jeļena jūtas komfortablāk jaunajā vidū. Un ko, tad, kad bija viss zbis, tad it kā neaicināja uz Turkey, bet, kad viss cauri, tad pēkšņi iepazīstina ar saimi? 😃 Nu šī jau totāli ir izdomāšana. Es skatītos uz atsevišķām darbībām nevis uz random nofilmēto ceļā.
kas viņai tais daudzajos koferos tik daudz ir līdzi, ja visu laiku dragā vienās tupeles?Mashka Kakashka @ 03.07.2026 07:40
To pašu nodomāju. Tāda bārbija, bet ar vienām un tām pašām kurpēm ar kurām ceļo, iet uz kāzām, vēl jūrā iebrien. 🤡
qwe @ 03.07.2026 08:23kas viņai tais daudzajos koferos tik daudz ir līdzi, ja visu laiku dragā vienās tupeles?
VissIrSlikti @ 03.07.2026 07:16Ar tām pašām kurpēm, ar kurām uz kāzām, bradā arī pa jūru?
Mia6 @ 02.07.2026 23:09tikai divaini ka viņa izvēlējās runāt pēc diviem gadiem, Timmas dzimšanas dienā un savas dziesmas izdošanas dienā. Viena daļa uzskata ka tikai uzmanibas pievēršana. Tiesas tagad notiek, iespējams tāpēc sākusi runāt. Sekoju viņai sen bet ļoti redzams ka pēc Timmas aiziešanas viņa nav laimīga, alko , tusiņi, vīrieša nav cita. Domāju ka joprojām šis atspēlējas pret viņu…
Oriona @ 03.07.2026 11:22
Acis mežģās lasot kirilicu, bet cik nu ātri pārskrēju pāri viņas storijiem- viņa raksta, ka baidījās no Jāņa, jo viņš viņu sita un bija agresīvs, un tad nākamais storijs:- apsveicu dzimšanas dienā, mana mīlestība.
WTF.