MinkaMurrrrr @ 30.06.2026 04:55
Īstenībā pat gribētu dzirdēt viņas paskaidrojumu 😀
Astarte @ 30.06.2026 09:02
Domāju, ka ir sabojājusi matus, jo tāds ir rezultāts, ja grib ātri tikt no tumšiem uz blondiem.
Astarte @ 30.06.2026 09:02
Domāju, ka ir sabojājusi matus, jo tāds ir rezultāts, ja grib ātri tikt no tumšiem uz blondiem.
Zilais Valis @ 30.06.2026 09:45
https://failiem.lv/u/yuquauyuqu
31.maijs. Mati savi 100%, un izskatās normāli, nekas tur nav sabojāts. Neticu, ka mazāk kā mēneša laikā izskatās daudz savādāk. Varbūt pašas izvēle, lai būtu vēl garāki un milzīgāki.
es īstenībā biju pārsteigta ,ka tagad ir parūka un apakšā tumši mati .Jo atceros ,ka viņai bija pašai tie baltie mati . Varbūt sāka lūzt Vai kas nu par vainu. Vienu brīdi viņa izskatījās diez gan OK, tagad īsti nevar saprast ,kas tas par mix uz galvas un sejas.Zilais Valis @ 30.06.2026 09:45
31.maijs. Mati savi 100%, un izskatās normāli, nekas tur nav sabojāts. Neticu, ka mazāk kā mēneša laikā izskatās daudz savādāk. Varbūt pašas izvēle, lai būtu vēl garāki un milzīgāki.
krixis3 @ 30.06.2026 10:01es īstenībā biju pārsteigta ,ka tagad ir parūka un apakšā tumši mati .Jo atceros ,ka viņai bija pašai tie baltie mati . Varbūt sāka lūzt Vai kas nu par vainu. Vienu brīdi viņa izskatījās diez gan OK, tagad īsti nevar saprast ,kas tas par mix uz galvas un sejas.
SodaPOP @ 29.06.2026 19:40Ko Zane Milzarāja izdarījusi ar savu seju? Fui
Vai tai meitai maz ir 14 gadi izskatās pēc bērna. Kur ir tas Vasiļevskas fenomens? Figūra ir smuka. Balss nu es nezinu, nu briesmīga. Es teiktu var tikai multenes ierunāt un pasakas. Seja visu laiku uzpūsta, satūkusi. Viņa tā aiz izmisuma tur ņemās vai kas? Tak ar visu Saulieša biedru komandu ņēmās kamēr šis uz laukuma viņa ģērbtuves sūkaja. Ja tic gobzim bija vēl kaut kāda sporta komanda bija apstrādājusi. Vai ir vēl kāds LV sportists, influenceris, puslīdz slavenība ar ko viņa nav gulējusi? Komunikabla ļoti tas pievelk, bet Vai tiešām viņu visi tā gultā grib ievilkt? Vai viņai kaut kādi kompleksi, ka jebkurš vīrietis gultā jāievelk vai jānosūc?Kirbis32 @ 30.06.2026 02:25
Kaču arī purināja Ceriņš😉😁un kaut kāds treneris no GYM. Jaunākā meita Kortnija arī savā vecumā maukojas,Kerija laižas no mauku dzimtas uz ASV prom un pareizi dara!!
tad jau vareja būt Purekles kundze, ne Vasiļevska. Uzvārds atbilstu hobijam. bet varbūt tā izpaužas menopauze... hmmDovana @ 30.06.2026 12:33Vai tai meitai maz ir 14 gadi izskatās pēc bērna. Kur ir tas Vasiļevskas fenomens? Figūra ir smuka. Balss nu es nezinu, nu briesmīga. Es teiktu var tikai multenes ierunāt un pasakas. Seja visu laiku uzpūsta, satūkusi. Viņa tā aiz izmisuma tur ņemās vai kas? Tak ar visu Saulieša biedru komandu ņēmās kamēr šis uz laukuma viņa ģērbtuves sūkaja. Ja tic gobzim bija vēl kaut kāda sporta komanda bija apstrādājusi. Vai ir vēl kāds LV sportists, influenceris, puslīdz slavenība ar ko viņa nav gulējusi? Komunikabla ļoti tas pievelk, bet Vai tiešām viņu visi tā gultā grib ievilkt? Vai viņai kaut kādi kompleksi, ka jebkurš vīrietis gultā jāievelk vai jānosūc?
Ariete @ 28.06.2026 23:02Man liekas turki šokā ieraudzījuši to blondo veco Bārbiju🤣
Tuana @ 30.06.2026 13:44
Vīra radinieces izskatās simpātiskas, jaukas sievietes, viņa tur tā kā klauns pa vidu ar visu to savu parūku, pārspīlētajiem nagiem utml. Iemieso visu to, ko normālas latvietes parasti negrib, lai par viņām domātu un kādā tēlā redzētu ārzemnieki.
Kāpēc tas turks viņu agrāk neveda pie savējiem un netaisīja tradicionālās kāzas ar radiem kā viņiem tur pieņemts, viņa droši var arī izstāstīt, ja jau kāri ķer slavas piecminūti te forumā. Vai tik nebija tā, ka palika stāvoklī no tām pāris tikšanās reizēm un jau ar krietnu vēderu bija uz ātro jāsalaulājas un viņa ģimene īpaši sajūsmā nebija par šo nez kur izrakto krievušku (jā jā, Antālijas kūrortā, i know).
Big Bang Theory @ 30.06.2026 14:20
Šis drusku par skarbu:) Man liekas, viņa mentāli ir palikusi tur, kur kādreiz bija katra meitene, kad tinās aizkaros un iedomājās, ka ir princese. Mēs visas vilkām uz galvas zeķubikses un priecājāmies par garajām bizēm un pirkām visu iespējamo maksājot ar koku lapām.
Daži tanī vecumā aizkavējās nedaudz ilgāk.
Gan jau ka mēs nemaz neesam viņas auditorija, viss šis putaplasta kontents ir meitenēm no 5 līdz 12 gadiem. Viss, samierināmies un ejam tālāk.
kā zini ka sūkaja? Faktus lūdzu. Daudz klačas tik par viņu bet tā īsti nav nekas pierādīts. Nu ceriņu atmaskoja , tāpēc izšķiras bet par kachu un Pēteri daudz klačas tikaiDovana @ 30.06.2026 12:33Vai tai meitai maz ir 14 gadi izskatās pēc bērna. Kur ir tas Vasiļevskas fenomens? Figūra ir smuka. Balss nu es nezinu, nu briesmīga. Es teiktu var tikai multenes ierunāt un pasakas. Seja visu laiku uzpūsta, satūkusi. Viņa tā aiz izmisuma tur ņemās vai kas? Tak ar visu Saulieša biedru komandu ņēmās kamēr šis uz laukuma viņa ģērbtuves sūkaja. Ja tic gobzim bija vēl kaut kāda sporta komanda bija apstrādājusi. Vai ir vēl kāds LV sportists, influenceris, puslīdz slavenība ar ko viņa nav gulējusi? Komunikabla ļoti tas pievelk, bet Vai tiešām viņu visi tā gultā grib ievilkt? Vai viņai kaut kādi kompleksi, ka jebkurš vīrietis gultā jāievelk vai jānosūc?