Melleņkūka @ 08.06.2026 21:52
Uz ielas ar viņu kāds flirtē tikai viņas sapņos.
Astarte @ 09.06.2026 10:10
Bet nu Gobzems arī nav īsti normāls. Vai tad jau pirmajā reizē nesaprata, ka Simsonam nav visi mājās? Bet tāpat vajadzēja pakaitināt, lai atkal uzraksta un ir ko publicēt.
Rumblerx @ 09.06.2026 11:28Ak dieniņās, Simsons 😂 Traķene pēc viņa sauc 😁 Smieklīgi, 40 + vecis 😁 Kaut gan nav smieklīgi, jo tur gan jau ne tikai depresija, bet + kaut kas vēl smagāks.. Kurš vēl no Gobzema slejā pieminētajiem šitā ir plosījies 😁 Īstenībā baigi nolasās, viss, ko piešuj Gobzemam, īstenībā ir par viņu pašu… Šizofrēnija, depresija, neviens viņu nemīl, geju tēma ( jo Simsonam pietrūkst anālās stimulācijas 😁), sieviņa nemīl, gan jau pie bērniem ar šitādu ķerto nelaiž, ienākumi ari paknapi.. Izskatās, ka tiešām psihiatrs un tabletes jāmaina.
Nastja32 @ 09.06.2026 12:50
Katru reizi, skatos kādu bezstilu viņa sev savilkusi mugurā. Mati vēl kopskatu glāba, bet tagad tāds ķēmīgs meitietis.
Melleņkūka @ 08.06.2026 21:52
Uz ielas ar viņu kāds flirtē tikai viņas sapņos.
LabaDabaDa @ 09.06.2026 14:26
Zinkā, mēdz teikt, ka nav nesmuku meiteņu - ir tikai pārak maz alus. Un viņa acīmredzami nevalkā krūšturi. Kādam iereibušam tēviņam ar to pietiks.
akul12 @ 09.06.2026 14:45
Par kuru "meiteni" ir runa? Ja pareizi sapratu, tad Vidauska...
Viņa galīgi neierakstās nesmuko kategorijā un te forumā nesmukākas cildina, kā skaistas sievietes...
gii_star @ 09.06.2026 14:56Manā izpratnē šobrīd viņa ir ultra neglīta, īpaši tajā story kur viebj to degunu. Atbaidoša. Bet tas ir tikai mans redzējums. Gan jau ir daudzi sojas lates dzērāji, kam tāds tipāžs patīk.
akul12 @ 09.06.2026 15:06
Palika interesanti 😁
Kādas sievietes patīk laktozes tolerantajiem?
Džinga @ 09.06.2026 15:18
Acīm redzot gari mati ir skaistuma atslēga. :D
gii_star @ 09.06.2026 14:56Manā izpratnē šobrīd viņa ir ultra neglīta, īpaši tajā story kur viebj to degunu. Atbaidoša. Bet tas ir tikai mans redzējums. Gan jau ir daudzi sojas lates dzērāji, kam tāds tipāžs patīk.
piekritu, galīgi tie mati nepiestāv, padara ļoti neglītu. Ir, kas māk tādus matus iznest, bet ne šis gadījums. Brrgii_star @ 09.06.2026 14:56Manā izpratnē šobrīd viņa ir ultra neglīta, īpaši tajā story kur viebj to degunu. Atbaidoša. Bet tas ir tikai mans redzējums. Gan jau ir daudzi sojas lates dzērāji, kam tāds tipāžs patīk.
es ar aizgāju un paskatījos😁 nu nepievilcīgi. Varbūt ar meikapu būtu okMaltā gaļa @ 09.06.2026 16:21
Nu labi, smukums ir tāda subjektīva lieta. Man arī nepatīk, bet kādam varbūt tie īsie puiku mati un nipeļi šķiet pievilcīgi. Smieklīgi, kā viņa tagad stāsta, cik nenormāli laimīga jūtas dzīvojot viena. Lai gan pirms brīža kārās kaklā un stāstīja par lielo mīlu ar to pēdējo vīrieti, kurš kaut kur pazuda :D Un ierēc par bērniem un mammām, jo pašai nevar būt bērni. Tur visam apakšā nolasās nelaimīgums un vientulība, lai kā viņa censtos iztaisīties par kruto feministi.
Karla04 @ 09.06.2026 17:40Vavilovas pēdējais posts un bildes, manā skatījumā tā ir kā netieša grēksūdze tam, ka ir problēmas…
Lūpas kā pīleiDraudzenīte @ 09.06.2026 17:55
Kāda vēl grēksūdze, viņa taču domā, ka ir sexy skelets https://failiem.lv/u/br55q7e8va
Labu apetīti, ceru ka viņa nepārēdās ostot to kaviāru. Arī aromātā iespējams ir kalorijas!!!!