Dovana @ 26.05.2026 14:31Par Katrīnu Valreri runājot, skaidri var redzēt kā aiziet tā godība un dzīve, skraidelējot pakaļ biezajiem makiem. Iespējams Kristinku sagaida tas pats ap 50 gadiem. Visa dzīve plikām pakaļām un pilnīga atkarība no vīriešiem! Tagad jāvārtās vecai piekautai mūžīgi pa kāpņu telpām ar asarām. Pat Martas centrs nepalīdzēja atdeva atpakaļ Girgenam rokās! Atkarība totāla cik nu Girgens viņu vēl pacietīs, tik ilgi kamēr jaunāku neatradīs!
Dovana @ 26.05.2026 14:31Par Katrīnu Valreri runājot, skaidri var redzēt kā aiziet tā godība un dzīve, skraidelējot pakaļ biezajiem makiem. Iespējams Kristinku sagaida tas pats ap 50 gadiem. Visa dzīve plikām pakaļām un pilnīga atkarība no vīriešiem! Tagad jāvārtās vecai piekautai mūžīgi pa kāpņu telpām ar asarām. Pat Martas centrs nepalīdzēja atdeva atpakaļ Girgenam rokās! Atkarība totāla cik nu Girgens viņu vēl pacietīs, tik ilgi kamēr jaunāku neatradīs!
Par atkarību neko nezinu, bet par līdzatkarību vardarbībā, gan skaidrs Sandis ģirģens viņu sitot un dzenot ārā, jādzīvojās kāpņu telpā. Līdzatkarība jo iet nav kur. Gobzis tā raksta, kam es pilnībā ticu jo sen vairs pa soc tīkliem nezīmējās, jo nav ar ko. Gan jau Signei Valterei arī uz to pusi.Sveiciens @ 26.05.2026 15:47
Katrīnai atkarība?
Palasi Gobzi . Tur ir traki Martas centrā griezusies kur kā noprotu atpakaļ atdeva Ģirgenam. Neviens tak negrib ar ģirgenu cīnīties un pāriet viņam ceļu.gii_star @ 26.05.2026 15:51
Kā zini? Viņa vispār ir instagramā? Nevaru atrast.
Dovana @ 26.05.2026 15:54Palasi Gobzi . Tur ir traki Martas centrā griezusies kur kā noprotu atpakaļ atdeva Ģirgenam. Neviens tak negrib ar ģirgenu cīnīties un pāriet viņam ceļu.
Dovana @ 26.05.2026 18:16Man šodien garīgais paklačoties🤔😉😅 Ja Gobzim var ticēt, Intriša gatava atdot kāzām 18 tkst.? Ja jau tāda vēlme ir lai jau maksā, cerams, ka potenciālajam vīram ir naudiņa, ne pati liks savu vai kredītu ņems🤔 Ja pareizi saprotu īsti pat sava īpašuma nav, es laikam esmu sīkstulis, baigais ekonomists ieguldītājs un krājējs, neredzu tam jēgu vispār. Iespējams, ja pirmās kāzas, tad ir varbūt tāds sapnis. Tie vairāk ir svētki ciemiņiem ne pašiem. Vēlmes jau ir dažādas. Intriša man patīk. Kāzas aizmirstās jau nākamajā dienā, stāstu pēc pieredzes, man divas aiz muguras, bet ekonomiskās. Neesmu es kāzām gatava izlikt lielu naudu, arī vīra naudu kur nu vēl savu. Mans līgavainis tagadējais arī grib kāzas uz 30 tkst., 🙈es to pat klausīties nespēju, kaut kur jau saprotu viņu, kā nekā pirmās un viņa nauda, viņam vismaz ir, bet tik muļķīgi izlikt naudu par Kalnamuižas pili vai Nurmuižu, cerams, ka ne Rūmenes muižu🙏 Mana pārliecība, ka tādos pasākumos visdārgākajiem jābūt tikai gredzeniem, tie ja nepazaudē paliek uz visu dzīvi tomēr. Patika Jutas Kupres mierīgais pasākums, Samantai lielā mīle arī skumji beigusies.
Tad jau viss ir fantastiski👌 lūk tā ir kāzu organizēšana☝️ Lai veicās Intrišai💕🌺🌺🌺Astarte @ 26.05.2026 18:48
Viņai viss vai gandrīz viss esot uz sadarbībām, tāpēc tie 18 tūkstoši ir tā tikai uz papīra. Un tās kāzas tikai ir ģimenes ietvaros (11 cilvēki). To teica raidījumā burku studijā.
Nu, nu dabiski smukajām😳 pirmās krūtis ieliktas, slikta kvalitāte. Seja pāršūta neskaitāmas reizes. Kur Tu redzi dabīgumu?🤔Mathilde @ 26.05.2026 19:11Katrīna ir viena no dabiski smukajām. Pēdējā foto IG 2025 gada. Vēl jau viņai ir dēls pusaudzis, meituks- ASV.
Kas ar to Ģirģenu? Kurš atkarīgs?
Ja nemaldos apprecējās pat ar Ģirģenu, dzīvo kopā. Viņu piekauj un met no dzīvokļa ārā. Raud kāpņu telpā jo nav kur likties, tā es saprotu. Bija Martas centrā, nepalīdzēja atdeva Ģirgenam atpakaļ. Iespējams vēlreiz piekāva. Pēc visa var saprast, ka viņš viņu klapē regulāri😞Mathilde @ 26.05.2026 19:11Katrīna ir viena no dabiski smukajām. Pēdējā foto IG 2025 gada. Vēl jau viņai ir dēls pusaudzis, meituks- ASV.
Kas ar to Ģirģenu? Kurš atkarīgs?
ka vispar Martas centram nav kauna tadu informaciju izplatit?? Ta ir vieta kur cilveki griezas,kad ir izmisumaa un pedejais ko vini noteikti gribētu lai to visu izbazūnē pa pasauli, fui kauns, nekadas konfidencialitatesDovana @ 26.05.2026 20:59Ja nemaldos apprecējās pat ar Ģirģenu, dzīvo kopā. Viņu piekauj un met no dzīvokļa ārā. Raud kāpņu telpā jo nav kur likties, tā es saprotu. Bija Martas centrā, nepalīdzēja atdeva Ģirgenam atpakaļ. Iespējams vēlreiz piekāva. Pēc visa var saprast, ka viņš viņu klapē regulāri😞
Dovana @ 26.05.2026 20:54Nu, nu dabiski smukajām😳 pirmās krūtis ieliktas, slikta kvalitāte. Seja pāršūta neskaitāmas reizes. Kur Tu redzi dabīgumu?🤔
Jā, viņa ir par dabīgo skaistumu, tikai nez kāpēc uztaisīja blefaro, tagad špricējas uz sadarbībiņu rēķina utt.McSara @ 26.05.2026 11:04
Tikmēr pie Daces Bušas iekomentējusi, ka arī vēlas pieaudzēt matus, bet sirmie nekur neesot.
Tā kā nākamreiz Itālijā- visi vīrieši būs viņai ceļos😁
Vai tad viņa nebija par to dabīgo skaistumu...?! Nē nu ja tā padomā, pieaudzēti sirmi mati noteikti ir dabīgais process!😁
Mani tas arī šokē. Gan jau tur visi darbinieki bija jēgu pārmīzuši un nezināja ko darīt! Kurš ta viņam ceļu gribētu šķērsot, tur bez darba daļa paliktu. Tur tak visam jābūt nopietni viņai nepilngadīgs bērns! Dzīvoklis būtu jāapmeklē regulāri sociālajiem darbiniekiem, sākumā jāgatavo dokumenti par aizliegumu tuvoties. Tak bijušais ministrs joprojām neaizskarams un Katrīna izskatās pa visu dzīvi muļķe.kasandra72 @ 26.05.2026 21:14ka vispar Martas centram nav kauna tadu informaciju izplatit?? Ta ir vieta kur cilveki griezas,kad ir izmisumaa un pedejais ko vini noteikti gribētu lai to visu izbazūnē pa pasauli, fui kauns, nekadas konfidencialitates
Dovana @ 26.05.2026 21:43Mani tas arī šokē. Gan jau tur visi darbinieki bija jēgu pārmīzuši un nezināja ko darīt! Kurš ta viņam ceļu gribētu šķērsot, tur bez darba daļa paliktu. Tur tak visam jābūt nopietni viņai nepilngadīgs bērns! Dzīvoklis būtu jāapmeklē regulāri sociālajiem darbiniekiem, sākumā jāgatavo dokumenti par aizliegumu tuvoties. Tak bijušais ministrs joprojām neaizskarams un Katrīna izskatās pa visu dzīvi muļķe.
https://www.apollo.lv/7818181/eksministrs-sandis-girgens-ieskatijies-basketbolista-valtera-bijusaja-sieva šī visa ir gana veca info, bet jau te bildēs Valtere izskatās diezgan palietota dāma😬Mathilde @ 26.05.2026 22:01
kāpēc neaizskarams?
Vienīgi valstī nedarbojās sievietes aizsardzība pret vardarbību ģimenē.