Es arī nevarētu šo ēdienu ieēst, jo personīgi negaršo. Būtu jādzīvo no maizes un ūdens retrīta laikā. :DGlorijaGrevcova @ 25.04.2026 23:29
Nestrīdēšos, mans vīrs, piemēram, ar sajūsmu stumj iekšā pusjēlas olas, “sarkanu” gaļu un no vistas buljona pa virsu arī neatteiktos. Es un 99% mans sievieškārtas draugu/radu loks gan apvemtos.
Lai gan nedomāju, ka tur kādai ir viedoklis, ja pateikts, ka veselīgs, tad jāštopē iekšā.
krmmm @ 25.04.2026 20:13Eem, man ļoti patīk Mārtiņš Bidiņš, bet intereses pēc uzmetu acis viņa SIA, kam, izrādās, ir 60k eiro parāds 😬 kas no gada sākuma ir tikai audzis. Nepatīkams pārsteigums.
Tā nebūt nav līšana citu makos. Pārbaudīt sava sadarbības partnera, klienta vai piegādātāja finanšu radītājus, apgrūtinājumus un citu info ir pavisam normāla prakse, lai pats pasargātu sevi no riskiem. Jautājums drīzāk par tiem, kuri to nedara - kāpēc tāda viendienīša dzīves filozofija.Paulīne88 @ 26.04.2026 06:29
Kas tā par modi līst citu makos?
Kā vsp varbūt kkāda daļa un nepatika gar citu uzņēmumu un tā finansēm? nu jezu, jezu
aļjo😁
Ļoti normāli jebkurā sociāli atbildīgā sabiedrībā. Norvēģi var redzēt jebkura kaimiņa ienākumus un nodokļus.Paulīne88 @ 26.04.2026 06:29
Kā vsp varbūt kkāda daļa un nepatika gar citu uzņēmumu un tā finansēm? nu jezu, jezu
aļjo😁
Paulīne88 @ 26.04.2026 06:29
aļjo😁
Dizzy @ 26.04.2026 10:45Ļoti normāli jebkurā sociāli atbildīgā sabiedrībā. Norvēģi var redzēt jebkura kaimiņa ienākumus un nodokļus.
Mi mi @ 25.04.2026 21:44bērnu tēmu atmetot...bet kāda izskatās pati Strēle 😒 kas viņai ar mutes zonu?! Šķība, greiza, sapampusi. Tā kā dāmām, kurām rāda neveiksmīgo plastikas operāciju rezultātus
krmmm @ 26.04.2026 10:55
Gribi teikt, ka tu ne darbā, ne privāti neizvērtē cilvēkus un uzņēmumus, no kuriem grasies pirkt preces vai pakalpojumus?
Zanei jauns posts par godu, ka kāds aizrādīja? Viņai 100% vienalga, bet tomēr tas visiem jāpasaka? Protams, ka kļūdīties ir cilvēcīgi. Cerams vismaz atvainojās sadarbības partneriem, jo nu sekotājiem jau nē... Kaut kāda pavirša attieksme gan pret sekotājiem, gan sadarbības partneriem. Tad laikam nevajag pēc tam brīnīties, ka maz laiko reklāmas postus?Sveiciens @ 25.04.2026 18:51Zane Strēle atkal izceļas ar savām reklāmām. Nesen ar jaunajām botām nošāva greizi, bet šodien noreklamēja dvīņu jaunos braucamos un ietagoja nepareizo veikalu. Toysplanet pat bija pārpublicējuši savos storijos…Tagad vakarā Zane jau ielikusi storiju pa jaunu un ietagots Babycitytoycity 😂
Otiiilija @ 26.04.2026 08:36Jełas retrīts tiiiiik boooring. OK, patīkama vieta un labs ēdiens, bet kopumā tur nekā tāda, ko pats nevarētu izdarīt bez svešām babenēm, programma pavirša, bez īstas pievienotās vērtības un viss beidzas ar lētu prosecco😂
Es Tev teicu, ka laukos ir visi bagāti? Ti cilvēki kuri pieturās pie zemes un kaut ko dara tie nedzīvo slikti nekādā gadījumā. Ir dzīvokļu mājas, bet kas tur dzīvo? Kādēļ jādzīvo laukos dzīvoklī. Ja pašā startā pēc definīcijas ja dzīvo laukos Tev ir jābūt mājai un zemei!VistaVita @ 22.04.2026 12:16Beidz murgot! Pat Zilupē esmu bijusi. Visa LV apcelota!
Atver cilvēk acis.Palasi rakstus internetā !
P.S. Atver google maps..var izstaigat visus ( gabdrīz) lauku ciematus. It visur or vairākas daudzdzīvokļu mājas. Daļa lpamestas,bet liela daļa apdzīvotas.Labrīt cilvēk. Palasi ,pameklē rajonu avīzes( zinu lapas)
Nav laukos visi bagāti.
mums pašiem ir milzīga lauku māja, mēs paši dzīvojam pilsētā, bet ir arī nopirkts liels lauku īpašums atpūtai viensēta ar 20 hektāriem zemes. Es stāstu par apkārtējiem kaimiņiem un kā viņi saimnieko savās viensētās. Nevienu nepazīstu kuri dzīvo laukos dzīvokļos. Nezinu kuram ir nosprasts dzīves mērķis dzīvot laukos dzīvoklī, man tas asociējās ar slinkumu un nelabvēlīgu ģimeni kā Burkas šovā bija ģimene ar čupu bērniem un vecis nekur strādāt negāja dzēra un pīpēja plus dāmai vēl zobu nebija. Pat Magonei ir māja kāda nu ir, bet viņa tur viena bez veča dzīvoVistaVita @ 22.04.2026 12:55Mani šokē ka 21 .gadsimtā kāds nav savu dzimteni apceļojis.Kā var nezināt ka katrā pagastā ir daudz daudzdzīvoklu mājas.Pat tālos mini ciematos dziļos laukos tā ir..un liela daļa dzīvo nabadzīgi. Ziņas nekad ,nekad nav ne lasītas ,ne redzētas? Draugi,radi ir neviens nedzīvo laukos?
Interneta lai pameklētu info ari nav? Es tiešām nesaprotu.
109 saimniecības ar apgrozījumu virs miljona uz LV tas nemaz nav maz! Tu parēķini cik daudz ir mazāku turīgu saimniecību. 100 000 - 300 000 tkst arī nav maza nauda, tas būs tas izplatītākais rādītājs, arī līdz miljonam ir ļoti daudz saimniecību. Es taču Tev nesaku, ka visiem pa miljonam gadā iebirstVistaVita @ 22.04.2026 12:58nez vai var ielikt cat gpt atbildi😀
Īsāk sakot ...tur tada pati atbilde.
Ari to tev atbildēs cik konkrēti,un kuri ir bagātākie zemnieki LV .Tie kam pieder ļoti daudz zemes . Tie būs samērā maz.
https://blog.lursoft.lv/2017/09/15/latvijas-vertigakas-zemnieku-saimniecibas/
Pilnīgi manas domas! Kādēļ pēc tam citiem normāliem cilvēkiem būtu jāguļ piemīztā matracī? Šis jau nu gan ir jāzina viesiem ar tūrismu saistītajiem uzņēmumiem, ka nevar tādai dāmai neko izīrēt! Normāls matracis labu naudu maksā, plus vēl dzērumā avāriju uztaisīja, kādēļ lai nepaziņotu, ka tā būtne ir bīstama? Nākamā reizē vēl izdomās gultu piedirst un aizkaros pakaļu noslaucītsokoladeszemene @ 22.04.2026 15:47
Es vispār nesaprotu tos, kas noliek Gobzemu, jo ne jau viņš, atvainojos par izteicienu, bet tos sūdus taisa! Jā, viņš to iznes gaismā, bet ne jau viņš Adrianai vai vēl kādam liek dzert, lietot, krāpt sievu, vīru utt. Katram pašam ir jāatbild par to, ko dara ar savu dzīvi.
Dovana @ 26.04.2026 12:45Es Tev teicu, ka laukos ir visi bagāti? Ti cilvēki kuri pieturās pie zemes un kaut ko dara tie nedzīvo slikti nekādā gadījumā. Ir dzīvokļu mājas, bet kas tur dzīvo? Kādēļ jādzīvo laukos dzīvoklī. Ja pašā startā pēc definīcijas ja dzīvo laukos Tev ir jābūt mājai un zemei!
Dovana @ 26.04.2026 12:45Es Tev teicu, ka laukos ir visi bagāti? Ti cilvēki kuri pieturās pie zemes un kaut ko dara tie nedzīvo slikti nekādā gadījumā. Ir dzīvokļu mājas, bet kas tur dzīvo? Kādēļ jādzīvo laukos dzīvoklī. Ja pašā startā pēc definīcijas ja dzīvo laukos Tev ir jābūt mājai un zemei!
Dovana @ 26.04.2026 13:25Pilnīgi manas domas! Kādēļ pēc tam citiem normāliem cilvēkiem būtu jāguļ piemīztā matracī? Šis jau nu gan ir jāzina viesiem ar tūrismu saistītajiem uzņēmumiem, ka nevar tādai dāmai neko izīrēt! Normāls matracis labu naudu maksā, plus vēl dzērumā avāriju uztaisīja, kādēļ lai nepaziņotu, ka tā būtne ir bīstama? Nākamā reizē vēl izdomās gultu piedirst un aizkaros pakaļu noslaucīt