Annie @ 26.03.2026 22:46Apskatīju Jelinskas bildes. Manuprāt, ļoti "nesapasīgs" pāris. Fiļs pat savos gados izskatās labāk nekā šis - nekādas vīrišķības. Un šis arī mazāks par viņu. Interesanta gaume viņai! 😁
Nav_vispar @ 26.03.2026 16:05Nez Īrisas draugam nav aplauziens- iepazinās ar simpātisku blondīni, tagad meitene noskuj matus un ir zaudējusi to šarmu, kas bija. Nu manuprāt tur tiešām nav nekā smuka. Izskatās pēc kaut kāda čalīša.
cik tev gadu? 12?loija @ 27.03.2026 01:09
Lai jau meitene sitās kā prot. Kamēr rozā brilles, tikmēr viss čill. Tikai joprojām nav saprotams, kur tās jahtas, Parīze un helikopteri? Jo tieši tas bija tas, ko viņa gribēja, ko Oļegs it kā nedevis. Bet realitāte ir tāda, ka tas viss viņai bija ar Oļegu un jau no paša sākuma. A kas ir ir ar koķiku? OK, labs seksiņš , a kas vēl? Kur ir jahtas? Pat kalni bija tikai Dubaijas angārā. Īstenībā jeļai vajadzētu nolaisties uz zemes un padomāt ko runā intervijās.
Domāju, ka Kotjikam vispār nav domas precēt Kristinku, ja viņš pat divas bērnu mātes nenoprecēja! Priekš kam viņam Kristinka kurai kopdzīvē ar citiem vīriešiem futbola komanda golus starp kājām iesitusi🤔 un vēl varza pāri pārskrējusi! Kaspars jau kādreiz arī bija ieminējies, ka bizoja pa ballītēm un mīcījās ar sportistiem, ne vienu reizi vien puikam ragi bija uzmaukti, pat Oļegu brīdināja😅Piedevām man tomēr šķiet, ka tas kotjiks ir no ebreju šķiras. Tur tikai Kristinka IG liek glupus storijus, pats interesantākais es vispàr nesaprotu priekš kam viņa to dara? Tak visi zina, ka viņa ir nepateicīga profesionāla ragu licēja. Intervijās dzied, ka viņai tikai divi vīrieši kuriem biznesus uztaisījusi un visu nopirkusi🤮 vienīgais ko viņa viņiem ir iedevusi ir ragi un apsmiekls.Varava @ 26.03.2026 13:13Visās Kristīnes bildēs viņa ir stingri sagrābusi to vīrieti, nu ar tādu buldoga kampienu.
Un pēdējā storija- paskatieties, cik zīmīgi sanacis, vai speciali- virs rožu pušķa lampas gluži kā gredzeni😅
Pēc neveiksmes ar Oļegu, šim nav cerību izsprukt.
Es tā noprotu Tev nav sirmi mati. Sirmus ataugušus matus tumšam krāsojumam var labi redzēt jau piektajā dienā. Tad gan izskatās traki nekopti! Ar tiem pūšamajiem vispār briesmas! Man draudzene stāsta, baltās spilvendrānas pakaļā un vēl visu laiku jāčeko ja roku matos ieliec un pieskaries pie sejas tad gadās, mute netīra vai deguns😅Mrs.True @ 26.03.2026 15:19
Nu nav ne vainas tumšmatēm 40+, var ik pa 4 nedēļām krāsot saknes. Ir vēl pūšamie tonētāji, ko starplaikos uzpūst uz saknēm. Nesen skatījos interviju ar Baibu Rubesu, kas 70+, viņai ļoti labi izskatījās nokrāsoti tumši brūni mati. Estētiski.
Bet dabiski sirmi, gari, spuraini, nelīdzeni mati ļoti reti kurai piestāv.
Lai sievietei labi izskatītos sirmi mati, tiem tiešām jābūt ļoti labi sakoptiem, citādi nevīžīgi un raganīgi sanāk.
Ja tik TRAKI cimperligi piesienas,tad lidzigi ir blondīnēm.Tirklāt uz ielas nekoptus matus redz 99% sieviešu.Matu gali nekopti tml.Dovana @ 27.03.2026 06:08Es tā noprotu Tev nav sirmi mati. Sirmus ataugušus matus tumšam krāsojumam var labi redzēt jau piektajā dienā. Tad gan izskatās traki nekopti! Ar tiem pūšamajiem vispār briesmas! Man draudzene stāsta, baltās spilvendrānas pakaļā un vēl visu laiku jāčeko ja roku matos ieliec un pieskaries pie sejas tad gadās, mute netīra vai deguns😅
Dovana @ 27.03.2026 06:08Es tā noprotu Tev nav sirmi mati. Sirmus ataugušus matus tumšam krāsojumam var labi redzēt jau piektajā dienā. Tad gan izskatās traki nekopti! Ar tiem pūšamajiem vispār briesmas! Man draudzene stāsta, baltās spilvendrānas pakaļā un vēl visu laiku jāčeko ja roku matos ieliec un pieskaries pie sejas tad gadās, mute netīra vai deguns😅
loija @ 27.03.2026 01:09
Lai jau meitene sitās kā prot. Kamēr rozā brilles, tikmēr viss čill. Tikai joprojām nav saprotams, kur tās jahtas, Parīze un helikopteri? Jo tieši tas bija tas, ko viņa gribēja, ko Oļegs it kā nedevis. Bet realitāte ir tāda, ka tas viss viņai bija ar Oļegu un jau no paša sākuma. A kas ir ir ar koķiku? OK, labs seksiņš , a kas vēl? Kur ir jahtas? Pat kalni bija tikai Dubaijas angārā. Īstenībā jeļai vajadzētu nolaisties uz zemes un padomāt ko runā intervijās.