Upene36 @ 23.03.2026 12:15
Tātad body shaming attiecas tikai uz resnajām un to ir jātolerē, bet tiklīdz ir pretējs "skaistuma standarts", tad nav ētiski, ko spiežam like? Tu domā kāda resnule ir ļoti veselīga? Norīties drīkst, bet badināties nē?
Un te es nesaku, ka labāk būt anoreksiķei, bet gan izgaismoju dubultmorāli un liekulību!
Vai nu tolerēt abas galējības un atļaut, vai aizliegt abām galējībām! Attieksmei jābūt vienlīdzīgai!
Citruss @ 23.03.2026 11:58
Tikai nevajag pļūtīt, ka pašas butu sajūsmā, ja draudzene nostucītu kaut ko jusu draugiem/vīriem 😃 tā draudzenes nedara. Neattaisnoju krāpšanu, bet ja draudzenes stučī, tas ir low, es ari apvainotos 😃
Inelle @ 22.03.2026 17:34
Brrrr, kauli un āda, bail skatīties.
Citruss @ 23.03.2026 11:58
Tikai nevajag pļūtīt, ka pašas butu sajūsmā, ja draudzene nostucītu kaut ko jusu draugiem/vīriem 😃 tā draudzenes nedara. Neattaisnoju krāpšanu, bet ja draudzenes stučī, tas ir low, es ari apvainotos 😃
kur tas redzams? 😀skylie @ 23.03.2026 14:11Jelinska q&a ieskatoties redzams, ka šai 06:44 no rīta rakstījis Porzinģis. Interesanti, ko tad gribēja 😁😁😁
vina ielika video kā tik telefonā bildes no internetveikala un tur redzami arī citi ekransaviniMaddy03 @ 23.03.2026 14:18kur tas redzams? 😀
Vēl diezgan nožēlojams ir teksts Oļegam, ka viņa ir pārliecināta ka neatstās viņu bez darba un mājvietas, jo esot pielīdzināma sievai pēc 7 gadu kopdzīves 😀 Kā atbilde tam, kur viņš saka, ka kamēr šī staigājusi apkārt ar citiem viņš sēdējis ar viņas bērniem. “… vairāku gadu garumā ar vairākiem vīriešiem”skylie @ 23.03.2026 14:11Jelinska q&a ieskatoties redzams, ka šai 06:44 no rīta rakstījis Porzinģis. Interesanti, ko tad gribēja 😁😁😁
skylie @ 23.03.2026 14:19https://failiem.lv/u/nw5msc8rpg
sarakste ar, visticamāk, Oļegu,
vins: “ka Tu vispār vari man kaut ko pārmest - kurš sēdēja ar Taviem bērniem - kamēr Tu staigaji”
KJ: “esmu parliecinata neatstāsi mani bez darba un mājvietas pēc 7 kopīgiem gadiem, kur mēs stradajam kopā, līdz ar to esmu līdzvērtīga sievai”
jā, nevarēju 100% salasīt to rindiņu par tiem citiem vīriešiem, vai tur tiešām tā rakstīts. Muļķe 😀 staigā gadiem apkārt ar citiem un vēl pasaka viņam, ka viņa taču ir pielīdzināma sievai. Zeme, atveries… šitādu bezkaunību.Huppoo @ 23.03.2026 14:25Vēl diezgan nožēlojams ir teksts Oļegam, ka viņa ir pārliecināta ka neatstās viņu bez darba un mājvietas, jo esot pielīdzināma sievai pēc 7 gadu kopdzīves 😀 Kā atbilde tam, kur viņš saka, ka kamēr šī staigājusi apkārt ar citiem viņš sēdējis ar viņas bērniem. “… vairāku gadu garumā ar vairākiem vīriešiem”
Arī tas, ka jāsuta vīrietim links uz lupatām un jāgaida atbilde vai var pirkt ir nožēlojami.
nightjar @ 23.03.2026 13:49
Es uzreiz aizvēru, man sāka fiziski ķermenis sāpēt, kad ieraudzīju, kā viņa izskatās. Esmu 95% pārliecināta, ka spiediens ir no viņas otrās pusītes.
Džinga @ 23.03.2026 13:59Jūs vispār saprotat, ka anoreksija ir nopieta mentāla slimība un no tā, ka jūs kā piektklasnieces sakāt fui pē vē pretīgi, labāk nevienam nepaliks? Vēl labi atceros, ka pirms pāris gadiem šeit aprunāja, ka viņa esot resna.
Bļin sievietes, neviena no laba prāta neizvēlās svērt 40 kg, tā ir reāla mentāla slimība, ko jāarstē.
Tora @ 23.03.2026 14:47
Es saprotu, bet kādai tad vajag būt reakcijai? Izlikties, ka viss ok vai izteikt komplimentus? Jā, tā ir slimība un nevar izlikties to neredzam, jo tas tiešām nepalīdzēs.
Viņai taču ir dzīvesbiedrs, vecāki.
Ņemot vērā, ka viņa ir influencere un saturu tomēr rada sekotājiem, tad sekotāju reakcija, iespējams, viņai var likt ieraudzīt sevi citā gaismā un atzīt problēmu. Nevis atrunāties, ka viņa ir skelets, jo sakārtoja savu miegu un ko tur vēl (neatceros, kā viņa tur bija uzrakstījusi). Kad viņa dažas reizes ir ielikusi, ko pa dienu apēd, es biju pārsteigta, ka viņas ķermenis vispār funkcionē, tur minimālās uzturvielas.
Tora @ 23.03.2026 14:47
Es saprotu, bet kādai tad vajag būt reakcijai? Izlikties, ka viss ok vai izteikt komplimentus? Jā, tā ir slimība un nevar izlikties to neredzam, jo tas tiešām nepalīdzēs.
Viņai taču ir dzīvesbiedrs, vecāki. Viņiem būtu līdz viņas apziņai jātiek, nevis forumietēm te.
Ņemot vērā, ka viņa ir influencere un saturu tomēr rada sekotājiem, tad sekotāju reakcija, iespējams, viņai var likt ieraudzīt sevi citā gaismā un atzīt problēmu. Nevis atrunāties, ka viņa ir skelets, jo sakārtoja savu miegu un ko tur vēl (neatceros, kā viņa tur bija uzrakstījusi). Kad viņa dažas reizes ir ielikusi, ko pa dienu apēd, es biju pārsteigta, ka viņas ķermenis vispār funkcionē, tur minimālās uzturvielas.
skylie @ 23.03.2026 14:33jā, nevarēju 100% salasīt to rindiņu par tiem citiem vīriešiem, vai tur tiešām tā rakstīts. Muļķe 😀 staigā gadiem apkārt ar citiem un vēl pasaka viņam, ka viņa taču ir pielīdzināma sievai. Zeme, atveries… šitādu bezkaunību.