aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenimMi mi @ 22.03.2026 13:34moška vavilova?
SodaPOP @ 22.03.2026 16:12aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenim
Maltā gaļa @ 22.03.2026 15:04
Vavilova 100%! Stockmann, Korejas kosmētika un anoreksija.
Tutta @ 22.03.2026 16:29Olga ir prasta un vulgāra bāba, neskatoties uz piķi. Ja 50gados sievietei baigais joks un prikols visur būt atplestām kājām, nu ok... un nevajag irst par laipno dabu, jo aptiekā neuzmeta lūpu 😁😁😁 pastāstiet labāk par kaškiem un kautiņiem ar Nurmuižas kaimiņu tantēm.
SodaPOP @ 22.03.2026 16:12aaa jā tiešām! Nu Vavilova tiešām pēdējà laikā izskatās, ka galva pielikta ķermenim
Tas ir riktīgi labs!👌 Kristinka noteikti redzēja! Iespējams vemj zaļu žulti. Tā kāja ar šampi bomba! Dziesma ielikta Olgai perfekta. Lai nu ko, bet viņa Fiļam piestāv! Nobriedusi, dzelteno presi līdzi nevazā kā Mūrniece un Kristinka. Ļoti seksapīla sieviete ar temperamentu. Es šorīt minūtes 20 tranējos Olgas šampim līdzi, mums gan bija plastmas šampja glāze un ūdens, man tik veikli nesanāca bija daudz mēģinājumu un reāli sanāca tikai tad kad glāze uz kreisās kājas un noceļ ar labo. Vislielākais prieks bija kaķim par šovu. Bija jautri. Secinājums man kāja par garu vai roka par īsu😂 rokas man ir garas manam augumam kājas ar nav īsas. Kamēr mēs izboksterējām, ka Olgai kāja tomēr arī nedaudz ieliekta. Man vismaz būs ik rīta vingrošana😉Krizdole @ 22.03.2026 13:35
Un tas storojs ar atvērto logu, divām šampanieša glāzēm un mūziku fonā ar vārdiem "welcome home" 🙈