vairs neseko viņam 😂 laikam pamanīja šo ierakstu.Ariete @ 24.02.2026 08:23Jeļai jauna IG lapa ? Galvenais ka seko kotjikam, bet kotjiks neseko. ? Domāju ka viņam pilnīgi pie vienas vietas tās vāveres retrīti.
Un vēl meloja visiem ka nepazīst viņa ex sievu. Nu tāda pretekle, fu.
He730 @ 24.02.2026 08:54vai šis “Es ticu maigumam kä spēkam, klusumam kä atbildei..” rēcīgi.
kā to kotiku var atrast IGSveiciens @ 24.02.2026 09:32vairs neseko viņam ? laikam pamanīja šo ierakstu.
Jeļa pati sevi redz citā gaismā. Bez 5 min. svētā. Gluži kā Pakulliene- laba sirds, vieds prāts u.t.t. Tas saucās grandiozitāte jeb Minhauzena sindroms. Neārstējama diagnoze. Bet mums vismaz interesanti pavērot šīs izpausmes.garsigs_persiks @ 24.02.2026 09:32
Es nevaru, tur reāli par katru vārdu gribas skaļi smieties. Arī īstu draudzību Jeļa novērtējot. Kā ta nenovērtēs, ja draudzenēm tādi kotjiki ? Viņa tiešām pati tam visam svēti tic?
Bērnudārzs kaut kādsSveiciens @ 24.02.2026 09:32vairs neseko viņam ? laikam pamanīja šo ierakstu.
Es tak saku, viņa drīz nojūgsies ar to Instagram. Viņai laikam atkarība no šīs sociālās platformas un Insta luxus fake dzīves. Bloķē, atbloķē, pieseko, atseko. Viņa reāli ir slima un Oļegs jau draud ar policiju. Šausmas... Tur noteikti ir smags alkoholisms arī, jo es neticu ka vinu šo var skaidrā sadarīt.Sveiciens @ 24.02.2026 09:32vairs neseko viņam ? laikam pamanīja šo ierakstu.
He730 @ 24.02.2026 08:54vai šis “Es ticu maigumam kä spēkam, klusumam kä atbildei..” rēcīgi.
Jā , pisties ar draudzenes vīru , likt ar viņu ragus Oļegam ir īsta draudzība.garsigs_persiks @ 24.02.2026 09:32
Es nevaru, tur reāli par katru vārdu gribas skaļi smieties. Arī īstu draudzību Jeļa novērtējot. Kā ta nenovērtēs, ja draudzenēm tādi kotjiki ? Viņa tiešām pati tam visam svēti tic?
Dubajā arābu gultāsAriete @ 24.02.2026 08:35Gribas redzēt tās stulbenes kas ies pie šitās netīreles uz retrītu. ? Diez ko viņa var iemācīt? Kā lekt no vienas turīgas gultas otrā bez jebkādas morāles?
IG kontu arī izveidojusi ar visiem sadarbības partnerem kas atbalstīja tikai dēļ Nurmuižas un Fiļa. Viņiem tāda Jelinska nafig nav vajadzīga. Diez kur viņa rīkos retrītu ja viņai pat telpu nav personīgo.
Mc.Queen @ 24.02.2026 10:34Nesaprotu kā simtiem lapu garumā var interesēt Jelinska. Tikai tāpēc, ka viena miljonāra draudzene bijusi. Un viss.
Oļegs jau pats ne labāks, izskatās, ka viņam pašam patīk kašķēties un tiesāties. Ar Santu par kastroļiem, ar Kristīni par Ig kontu.
Tak būtu uztaisījis jaunu kontu, mājaslapu. Miers un Dievs, bet nē. Abi divi ir viens otra vērti. Neaizstavetu ne Jeļu, ne Fiļu.
Ariete @ 24.02.2026 00:48Pavēroju Madaras Feteres (Nurmuižas restorāna priekšnieces) highlaits. 15.februārī raksta ka pavisam drīz tiekamies jaunajā Nurmuižas IG accountā. Arī šodien Madarai aizdomīgs storijs IG.
Nu, super! Lai viss izdodas un lai tā merkantīlā kuce ar likumu netiktu nekad vairs ielaista muižā.
Vispār tā Madara izskatās jauka un vienkārša sieviete, nez vai precēta? Tas tik būtu pavērsies ja ar Fiļu saietu. ?