Skaarletaa @ 27.01.2026 00:49Paskatities @masloss reelu kamer nav izdzēsis, stāsta par attiecībām ar Annu, lai vai ko viņš stāsta, bet par to ka Anna staigājusi apkārt un viņu krāpusi, tāpēc izšķīrušies. Annai visas 3 meitenes ir kopijas bijušajam vīram. Un tai pat tajā pašā laikā kad Anna gaidija trešo, bijušā vīra mīļākā arī gaidija bēbi, tur nav jābūt ģēnijam lai saprastu kurš gāja pa kreisi, + kur jaunā māmiņa var aiziet pa kreisi ja mājās ir divi nesen dzimuši bērni? Vīram gan tā kā vieglāk?
Skaarletaa @ 27.01.2026 00:49Paskatities @masloss reelu kamer nav izdzēsis, stāsta par attiecībām ar Annu, lai vai ko viņš stāsta, bet par to ka Anna staigājusi apkārt un viņu krāpusi, tāpēc izšķīrušies. Annai visas 3 meitenes ir kopijas bijušajam vīram. Un tai pat tajā pašā laikā kad Anna gaidija trešo, bijušā vīra mīļākā arī gaidija bēbi, tur nav jābūt ģēnijam lai saprastu kurš gāja pa kreisi, + kur jaunā māmiņa var aiziet pa kreisi ja mājās ir divi nesen dzimuši bērni? Vīram gan tā kā vieglāk?
Man draudzene nāk no tās puses kur viņa mīļākā, pats arī pēkšņi bija sācis likt storijus no turienes kad vel bija kopā ar Annu, un meitenei pieteicās bērniņš, kuram ir ļoooti maza starpība ar Annas trešo meitiņu.BellaCiao @ 27.01.2026 08:16Pag, bet vai tā info, ka viņam un mīļākajai ir bērns, ir patiesa? No kurienes tas vispār nāca, te, forumā to kāds ierakstīja, šķiet pati Anna nav neko tādu minējusi.
Un šis jau nesaka, ka Annas bērni nav viņa, bet ka viņa laida pa kreisi. Varbūt pirms palika stāvoklī, nevis pēc.
Bet čalis ar putniem 100%, jebkurā gadījumā.
Skaarletaa @ 27.01.2026 09:36Man draudzene nāk no tās puses kur viņa mīļākā, pats arī pēkšņi bija sācis likt storijus no turienes kad vel bija kopā ar Annu, un meitenei pieteicās bērniņš, kuram ir ļoooti maza starpība ar Annas trešo meitiņu.
Claire @ 26.01.2026 18:05Man ir interese par socmedijiem, stratēģijām, bet pie Lasmanes nevērstos tikai tāpēc, ka galīgi atgruž vizuālais tēls. Tiešām injekcijas un operācijas neko labu nav devušas
loija @ 27.01.2026 10:11
Viņas gadījumā, kāda starpība kā izskatās? Savā jomā viņa ir profesionāle. Aizver acis un komunicē.
Nav_vispar @ 27.01.2026 11:14https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120104169/40-gradu-temperaturas-del-niks-endzins-neieradies-tiesa-apsudziba-paredz-cietumsodu-lidz-15-gadiem
Šis ir interesanti...Kapēc liecināt ieradās Marta ar Burnicki? Labi, saprotu Marta. Bet Burnickim kāds sakars?
Nav_vispar @ 27.01.2026 11:14https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120104169/40-gradu-temperaturas-del-niks-endzins-neieradies-tiesa-apsudziba-paredz-cietumsodu-lidz-15-gadiem
Šis ir interesanti...Kapēc liecināt ieradās Marta ar Burnicki? Labi, saprotu Marta. Bet Burnickim kāds sakars?
smūtijs @ 27.01.2026 12:02
Tāpēc, ka viņš viņai neuzticas, citādāk neredzu iemeslu, kāpēc viņa viena pati nevarētu ierasties. Vai arī morālais atbalsts, lai gan, viņa nav nekāda cietusī, lai tas būtu nepieciešams.
Nav_vispar @ 27.01.2026 12:34Es tik domāju, nu kā tā Bokāne var gribēt veidot attiecības ar narkotiku tirgoni. Sanāk, ka viņai tas liekas normāli. Par Endziņa saistībām ar narkotikām es tiešām nebrīnos, jo nekur nestrādā, bet dzīvo labi.
akul12 @ 27.01.2026 12:45
Maz kuru sievieti uztrauc naudas izcelsme, 90to bandītiem ar sievas pie sāniem bija, galvenais, ka dzīve laba.
Nav_vispar @ 27.01.2026 12:34Es tik domāju, nu kā tā Bokāne var gribēt veidot attiecības ar narkotiku tirgoni. Sanāk, ka viņai tas liekas normāli. Par Endziņa saistībām ar narkotikām es tiešām nebrīnos, jo nekur nestrādā, bet dzīvo labi.
MatildeR @ 27.01.2026 12:03
Es nepaspēju :( kāpēc viņš tādu video filmēja (piedzēries?)? Kādai nav saglabāts?