IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 102
Reģ: 13.10.2023
Miljonāra draudzenei ir ļoti nekāds rotaslietu “parks”.
Lai neteiktu pat ka gandriz nekāds. Un tikai nevajag, ka viņa to nerāda. Jeļa butu izrādījusi visu kas vien ir.
Tik daudz gadus būt kopā un nedabut ne to uz ko gāja, ne pietiekošus blakus bonusus.
Saulenes, dažas labākas kleitas, dažas labāku somu standartversijas, nu un kopā ceļojumos pavadīts laiks, ko patiesiba Olegs nopircis sev. Šķidri.
16.11.2025 21:10 |

Reitings 416
Reģ: 31.12.2022
Tora @ 16.11.2025 18:14
Jelinskai ļoti dīvaina loģika, nemāk izšķirties gudri. No vienas puses ieliek bildes ar OF ar paziņojumu, ka atteicības beigušās, OF ieliek to pašu. Te viņai būtu iespēja cieņpilni izbeigt attiecības. Un, ja būtu gudra, ka tad iegūt kaut ko sev - kaut vai to darba līgumu Nurmuižā vai uz dažiem mēnešiem.
Tā vietā tajā pašā dienā liek storijus, ka viņa ir pelnījusi to emerald cut gredzenu utt. storijos izliek OF kā zaudētāju, sevi kā baigo dīvu, kura necietīs kaut ko utt. Tad liek sevi slavinošos storijus, ka viņa ir Nurmuižas dvēsele, turpat liek storijos, ka nu tik viņa visu stāstīs (tiešā tekstā - mazgās netīro veļu publiski), tad liek storiju par līgumu darbam Nurmuižā.
Mīļā sirds, nu stulbi tā ņemšanās izskatās. Pati saprot, ka paliek pliku pakaļu, bet caur storijiem vēl Oļegam kož un draud, tai pat laikā domā, ka varēs saimniekot Nurmuižā.
Pati taču redzēja, cik skandaloza bija OF iepriekšējā šķiršanās, ka pat ex sievai atņēma visu, ko varēja. Iedomājās, ka viņa nu gan viņam parādīs. Daži mēneši paies un nolaidīsies uz zemes.

Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
16.11.2025 22:26 |

Reitings 18236
Reģ: 21.09.2023
Interesanti, cik ilgi Fiļam būs pilns IG ar Jeļu? Ja būs cita sirdsdāma, nāksies visu dzēst. Diez kā tie puikas jūtas. Domāju, ka arī diezgan izsisti no sliedēm par visu šo šķiršanās drāmu.
16.11.2025 22:33 |

Reitings 18236
Ani23 @ 16.11.2025 22:26

Bet tieši tāds jau ir viņas līmenis. Viņa jau to sen ir pierādījusi gan ar iepriekšējā vīra draudzenes ķengāšanu, Santas saukāšana par dzērāju un ar visu pārējo.. viņai nepavelk intelekts saprast to, ko Tu uzrakstīji. Es Tev 100% piekritu- gribi kaut ko dabūt- turi muti, nevis visu laiku spļauj traukā, no kura pēc tam plāno ēst..
Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)
16.11.2025 22:37 |

Reitings 893
Reģ: 16.02.2022
Paskatījos Tiltiņu. Reāla vilšanās- pārbalināti mati un manāmi netonī ietetovētas uzacis. Biju gaidījusi ārēji, ko koptāku un gaumīgāku.
Kikī liktenis nav apskaužams- atdevusi savus labākos dzīves gadus vecam un skopam miljonāram. Bez tam, piedošanu, bet nu Fiļam tikai 51 gads, bet pēc paskata būtu devusi visus 64 gadus 🤦
16.11.2025 22:39 |

10 gadi
Reitings 4968
Reģ: 17.03.2010
Fargerike @ 16.11.2025 22:39
Paskatījos Tiltiņu. Reāla vilšanās- pārbalināti mati un manāmi netonī ietetovētas uzacis. Biju gaidījusi ārēji, ko koptāku un gaumīgāku.
Kikī liktenis nav apskaužams- atdevusi savus labākos dzīves gadus vecam un skopam miljonāram. Bez tam, piedošanu, bet nu Fiļam tikai 51 gads, bet pēc paskata būtu devusi visus 64 gadus ?
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma 🤓
16.11.2025 22:42 |

Reitings 18236
Ani23 @ 16.11.2025 22:26

Tā Santas apsaukāšanu par dzērāju bija diezgan nevietā, ņemot vērā tos šampanieša litrus, ko pati patērē un atrāda( un bail pat iedomāties, cik neatrāda)
Mi mi @ 16.11.2025 22:42
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?
Jā, Tiltiņa ir ļoti provinciāla savā paskatā. Un to, ko raksta pie saviem postiem, liek izjust sveškaunu. Nedomāju, ka Fiļs ar viņu veidos ko nopietnu.
16.11.2025 22:56 |

Reitings 2626
Reģ: 19.05.2022
Man gan patīk tā Tiltiņa. Kāds zin viņas statusu? Exvīri, bērni ir?
Viņa ir no tām sievietēm, kurai ir nestandarta skaistums un to izceļ ar dabiski starojošu maigumu. Piem. es pati nekad neizskatos mīļa un jauka, Jelinska arī nē, tāpēc es pozitīvi apskaužu tās sievietes, kurām Dievs devis mīlīgu izskatu.
Jelinskai vajadzēja konsultēties ar Santu, nevis sanaidoties. Santai ir amerikānietis vīrs, nozagti ļimoni, toties otra raud ar chanel somu un grib bezjēgā strādāt kautkādā muižā.
16.11.2025 23:44 |

Patīk
Reitings 25886
Reģ: 09.12.2015
Mi mi @ 16.11.2025 22:42
man arī Tiltiņa likās diezgan provinciāla paskata dāma ?

Grūti iedomāties Fiļu kopā ar šo sievieti. Negribas teikt prasta, bet pārāk vienkārša. Var jau būt, ka miljonāram piegriezušās kaprīzas cacas un prasās ko piezemētāku, bet, piemēram, Lelde Ceriņa šķistu daudz ticamāka versija, jo viņam parasti blakus tāds sieviešu tips: diezgan pagara auguma, ar garām kājām, ļoti slaidas, pat kalsnas.
17.11.2025 01:29 |

10 gadi
Reitings 9083
Reģ: 17.09.2009
Nu nez nez. Man šķiet Santa bija ļoti līdzīga Sanitai. Un Jeļa arī no sākuma nebija nekāda baigā caca. Uztjūnējās tikai ar O.naudu un sapirkās stilīgas šmotkas. Man šķiet tieši tādas kā Sanita patīk vīriešiem laulībai.
17.11.2025 02:23 |

Reitings 200
Reģ: 23.05.2023
Lasu un mazliet brīnos par to, ka Fiļš tiek nepārtraukti saukts par skopu, nezinu, man tā nešķiet, tie ir skaudīgā Gobzema murgi. Viņš ir racionāls un acīmredzot nekad nepazaudē sajūtu, ka nauda ir jāskaita, tieši tāpēc jau viņš ir tik bagāts, un viņš patiešām ir ļoti, ļoti, ļoti bagāts, nekas tamlīdzīgs Jelinskai vairs dzīvei nedraud. Bet viņš tāds nebūtu kļuvis, ja nebūtu racionāls, ja neprastu skaitīt naudu un tikai šķērdēt, un vēl, ja viņš nebūtu arī ļoti ass, nepiekāpīgs, uzņēmīgs un iespējams- pat cietsirdīgs, citādi cilvēki 90.tajos bagāti nekļuva (un šo derētu atcerēties arī Jelinskai, pirms sāk dirsties), visi, kas te saka "onkuliņš, onkuliņš", lai nu neļaujas pievilties ar izskatu, jūsu priekšā ir ļoti bīstams un gudrs cilvēks. Nepiekritīšu, ka Jelinska nu neko nedabūja šajos gados, tāds dzīvesveids kā viņai bija šos gadus ir ļoti reti kuram, īpaši ceļojumi vienmēr bija acīmredzami dārgākie no dārgākajiem, acīmredzot tā ir lieta, kur Oļega prāt ir vērts ieguldīt, un tāds tas viņai, protams, nekad vairs nebūs, var jau saprast, ka cilvēkam brauc jumtiņš.
17.11.2025 09:23 |

Reitings 1036
Reģ: 29.05.2023
Ariete @ 17.11.2025 02:23
Nu nez nez. Man šķiet Santa bija ļoti līdzīga Sanitai. Un Jeļa arī no sākuma nebija nekāda baigā caca. Uztjūnējās tikai ar O.naudu un sapirkās stilīgas šmotkas. Man šķiet tieši tādas kā Sanita patīk vīriešiem laulībai.

Man Kristīne attiecību sākumā izskatās daudz elegantāka kā tagad, tgd ir par daudz filleru. Turklāt kalsna viņa arī nav bijusi.
17.11.2025 09:30 |

Reitings 102
Reģ: 13.10.2023
Cīlija @ 17.11.2025 09:23
Lasu un mazliet brīnos par to, ka Fiļš tiek nepārtraukti saukts par skopu, nezinu, man tā nešķiet, tie ir skaudīgā Gobzema murgi. Viņš ir racionāls un acīmredzot nekad nepazaudē sajūtu, ka nauda ir jāskaita, tieši tāpēc jau viņš ir tik bagāts, un viņš patiešām ir ļoti, ļoti, ļoti bagāts, nekas tamlīdzīgs Jelinskai vairs dzīvei nedraud. Bet viņš tāds nebūtu kļuvis, ja nebūtu racionāls, ja neprastu skaitīt naudu un tikai šķērdēt, un vēl, ja viņš nebūtu arī ļoti ass, nepiekāpīgs, uzņēmīgs un iespējams- pat cietsirdīgs, citādi cilvēki 90.tajos bagāti nekļuva (un šo derētu atcerēties arī Jelinskai, pirms sāk dirsties), visi, kas te saka "onkuliņš, onkuliņš", lai nu neļaujas pievilties ar izskatu, jūsu priekšā ir ļoti bīstams un gudrs cilvēks. Nepiekritīšu, ka Jelinska nu neko nedabūja šajos gados, tāds dzīvesveids kā viņai bija šos gadus ir ļoti reti kuram, īpaši ceļojumi vienmēr bija acīmredzami dārgākie no dārgākajiem, acīmredzot tā ir lieta, kur Oļega prāt ir vērts ieguldīt, un tāds tas viņai, protams, nekad vairs nebūs, var jau saprast, ka cilvēkam brauc jumtiņš.

Ceļojumus Olegs pirka sev. Un kristine bija to sastāvdaļa. Tas nebija līdzekļu novirzīšana konkreti viņai.
Ok, piekritu, ir bijis forši to izbaudīt, bet tas parāda tikai attieksmi pret sievieti blakus. Nevis ieguldīt viņā, jo mīl, bez nosacījumiem, bet maksāt situācijās, kad izvelies komfortu sev. Tā ir ļoti liela starpība, kad runa par šugarbeibēm.
Un piekrītu, ka nekas tāds viņai tiešām, visticamāk , nespīd.
17.11.2025 10:12 |

Reitings 118
Reģ: 16.07.2021
Cīlija @ 17.11.2025 09:23

Piekrītu. OF vispar liekas ārkārtīgi feins vīrietis. Mēģināju piesekot viņam jau laikā, kad tikko bija pavīdējusi info par Numruižu, attīstību utt, bet viņam bija slēgts profils, un viņš neapstiprināja. Tagad tas ir publiski pieejams, un arī pēc šīs šķiršanās, viņš joprojām šķiet interesants, taču ne ka vīrietis, bet tīri intereses pēc pasekot, kāda ir viņa ikdiena, varbūt padalās ar ko vērtīgu.
+ pamanīju, ka OF storijos burtiski kacina Gobzemu 😃
17.11.2025 11:33 |

Reitings 548
Reģ: 13.02.2024
Jau Kristīne gaudo storijā, ka viņai vairs nav vafeļu pannas. Caur puķītēm “kož Oļegam”, un tas manuprāt ir tikai sākums, jo viņa neatjēdz, kad ir jāapstājas un jāpaklusē. Viņa tiešām ir prasta un stulba. Tas Oļegs principā ir ļoti savaldīgs vīrietis, gadiem pieciest viņas netīrās veļas iznešanu un pusaudzes cienīgus izlēcienus, tur vajag ļoti noturīgu psihi. Psihiski nestabils, kaut kāds kā O.Zeiza vai Kivičs, viņai vienkārši izsistu zobus 😅
17.11.2025 11:54 |

Reitings 2626
Reģ: 19.05.2022
GlorijaGrevcova @ 17.11.2025 11:54
Jau Kristīne gaudo storijā, ka viņai vairs nav vafeļu pannas. Caur puķītēm “kož Oļegam”, un tas manuprāt ir tikai sākums, jo viņa neatjēdz, kad ir jāapstājas un jāpaklusē. Viņa tiešām ir prasta un stulba. Tas Oļegs principā ir ļoti savaldīgs vīrietis, gadiem pieciest viņas netīrās veļas iznešanu un pusaudzes cienīgus izlēcienus, tur vajag ļoti noturīgu psihi. Psihiski nestabils, kaut kāds kā O.Zeiza vai Kivičs, viņai vienkārši izsistu zobus ?

Viņa katru dienu laikam rakstīs, kas viņai vairs nav.
Bet globāli- nu pašķīras, kuram negadās, nav traģēdija.
Lai paskatās uz Porziņģa bijušo, kura ir daudz jaunāka, bet lieliski publiski iznesa šķiršanos no limonāra.
Tā publiskā čīkstēšana un draudēšana, ka drīz visu izstāstīs, šķiet tik prasta un histēriska. Jā, vairs nav šokolāde, bet nekas, dzīvo tālāk.
17.11.2025 12:27 |

Reitings 1036
Reģ: 29.05.2023
GlorijaGrevcova @ 17.11.2025 11:54
Jau Kristīne gaudo storijā, ka viņai vairs nav vafeļu pannas. Caur puķītēm “kož Oļegam”, un tas manuprāt ir tikai sākums, jo viņa neatjēdz, kad ir jāapstājas un jāpaklusē. Viņa tiešām ir prasta un stulba. Tas Oļegs principā ir ļoti savaldīgs vīrietis, gadiem pieciest viņas netīrās veļas iznešanu un pusaudzes cienīgus izlēcienus, tur vajag ļoti noturīgu psihi. Psihiski nestabils, kaut kāds kā O.Zeiza vai Kivičs, viņai vienkārši izsistu zobus ?

Vai ne, bez miljonāra nevar sev vafeļu pannu nopirkt. Wtf, kā viņai nav kauns sevi apkaunot, jo nu ne jau OF viņa apkauno, bet sevi 😄
17.11.2025 12:44 |

Reitings 2676
Reģ: 09.06.2024
Varava @ 17.11.2025 10:12

Ceļojumus Olegs pirka sev. Un kristine bija to sastāvdaļa. Tas nebija līdzekļu novirzīšana konkreti viņai.
Ok, piekritu, ir bijis forši to izbaudīt, bet tas parāda tikai attieksmi pret sievieti blakus. Nevis ieguldīt viņā, jo mīl, bez nosacījumiem, bet maksāt situācijās, kad izvelies komfortu sev. Tā ir ļoti liela starpība, kad runa par šugarbeibēm.
Un piekrītu, ka nekas tāds viņai tiešām, visticamāk , nespīd.
lielā daļā ceļojumu viņa brauca bez Oļega.
17.11.2025 12:57 |

Patīk
Reitings 25886
Reģ: 09.12.2015
Nepārprotiet, dāmas, man nav nekas pret Sanitu, nepazīstu viņu. Noteikti daudz interesantāka sieviete par Kristīni - radoša, gudra un lieliski izskatās 44 gados. (Kiviču Liene varētu pamācīties no viņas.😀) Bet vienkārši grūti iedomāties tik normālu sievieti blakus Fiļam. Viņam tās pēdējās divas dāmītes abas ar kaut kādiem putniem bijušas. Var jau būt, ka cilvēks vnk noguris no tā visa un sailgojies pēc normālas sievietes.
17.11.2025 13:12 |

Reitings 493
Reģ: 03.04.2020
Viena influencere ielikusi story no Bali, kur uz ziloņa muguras stāsta, cik labi tur pret tiem izturas. Zilonis noteikti izbauda, ka uz viņa muguras ir divi paliela auguma cilvēki uz koka/metāla kontrukcijas. ☺ Lai gan nebrīnos, neizskatās pēc spožākās spuldzītes.
17.11.2025 13:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits