Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
Kā tieši Lelde attīsta sevi? Vadot visus pasākumus, reklamējot visu, nevienam neatsakot?Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
Happyminka @ 09.11.2025 19:29Jūs zinājāt, ka Elīna Andersones vizīte ir blondie mati, un viņa esot vienīgā Latvijā ar tik gariem matiem? ? gandrīz uz d* paliku ?
man uzreiz atmiņā nāk viņas video no TikTok, “kāpēc es mīlu savu vīru”.Queenyy199 @ 10.11.2025 16:39Vai Elīna Zute tiešām pieņemj, ka vīrs viņu visu laiku krāpj vai vnk samierinās?
Merilda @ 10.11.2025 15:55Es neesmu Leldes fans un nesekoju viņai, bet ir ĻOTI liela atšķirība starp šīm divām sievietēm. Lelde tiešām strādā, attīsta sevi, viņai ir vērā ņemami sasniegumi, kamēr Kristīne tikai imitē kaut kādu darbību un svarīgumu.
bet tur nav ko atklāt. Viss jau sen ir zināms un izsecināts tepat Forumā.Mangosaldejums @ 10.11.2025 16:59Gobzis nereti dirš! Neaizmirstam, ka solīja lielo taisnību par Didrihsoniem publicēt, ja savāks noteiktus sekotājus. Un, ko viņš atklāja?? Neko! Ka Naurim sakars ar Karību fondiem? Viens, mazs teikums, kur pierādījumi? Sacēla haipu un neko jaunu nepateica. Fui Gobzim par šo.