Dita.D @ 08.10.2025 16:21Ivetasazo ielikusi reklāmu sadarbībā ar euronics, reklamējot bernu novērošanas kameru un kūrortā uzliek, lai ietu peldēties baseinā.
Es jau neko, bet apmaksātā saturā parādīt bezatbildību pret zīdaini nav normāli.
Bērnam ir jābūt pieaugušo uzraudzībā nevis wifi kameras uzraudzībā kamēr peldi baseinā.
Gan jau pēc kādas stundas psihos storijos, ka kāds ir aizrādījis viņai par bērna audzināšanu. Kā tas notiek vienmēr.
cmykk @ 09.10.2025 00:18
Juta ir
tik garlaicīga un apģērba,meikapa un matu krāsošanas stilā absolūti iestrēgusi 2010. gadā
esnez @ 09.10.2025 13:46
viņa ir reti kaitinoša būtne, pazīstu viņu no seniem laikiem. pārāk sakāpis galvā. visa ģimene pilnīgi neandertālieši, labi varbūt izņemot mammu. vispār te daudz ko varētu izstāstīt :D
Merilda @ 09.10.2025 13:33Uz ko liekam likmes, ja Jelinska izšķīrusies vai šķiras ar O?
Kirbitis @ 09.10.2025 14:26Kur strada Baloza sieva? Kads zin? Vinai prof rakstits- “ikdiena stradaju normalu darbu”
Ceru, ka būs uzlabojumi.Maltā gaļa @ 09.10.2025 13:09
Kāpēc tu viņu regulāri skaties un komentē, ja jau viņa tev tik šausmīgi riebjas? Ir tāda poga “block”. Uzspied un tev nebūs sevi jāmoka ar to nepatīkamo zviedzēju. Bet nē, tu mocīsies, skatīsies, lai tikai varētu izspļaut savu nevienam neinteresējošo noname viedokli :) So sick.
kaut kādu min slodzi dzivnieku veiciti - par pardeveju. Uztur vira vecaaki, nopirka vinai ari auto. Dzivo ar vira vecakiem kopa. Virs tikmer sluc pa kreisi un ta majas raud un rij tikai.Kirbitis @ 09.10.2025 14:26Kur strada Baloza sieva? Kads zin? Vinai prof rakstits- “ikdiena stradaju normalu darbu”
Tev viss ok ar galvu? Atkal Juta Tu? Es tādu slimo kā tevi arī nobloķētu.la belle @ 09.10.2025 15:06kaut kādu min slodzi dzivnieku veiciti - par pardeveju. Uztur vira vecaaki, nopirka vinai ari auto. Dzivo ar vira vecakiem kopa. Virs tikmer sluc pa kreisi un ta majas raud un rij tikai.
Vispar virs jau vinu pasutija dirst, bet laikam izlugusies lai atgriezas.
Vispar loti slinka. Tagad tos video taisa, bet mani visur noblokejusi. Laikam censas kaut ko nopelnit. Jo ja virs pametis - tad uz ielas bus. Un kurs tadu resnu negliteni nems?
es tikai taisnību pateicu!angelis @ 09.10.2025 15:16Tev viss ok ar galvu? Atkal Juta Tu? Es tādu slimo kā tevi arī nobloķētu.
Pilgrim @ 08.10.2025 23:18Ar Aneti nav ok. Es vispār brīnos, ja cilvēkam dzīvē viss labi, ko vēl ņemties gar citiem? Lielā taisnības teicēja, bet pati visus bloķē, kas nav pa prātam. Njā, ne visiem vecums nāk ar viedumu.
la belle @ 09.10.2025 15:06kaut kādu min slodzi dzivnieku veiciti - par pardeveju. Uztur vira vecaaki, nopirka vinai ari auto. Dzivo ar vira vecakiem kopa. Virs tikmer sluc pa kreisi un ta majas raud un rij tikai.
Vispar loti slinka. Tagad tos video taisa, bet mani visur noblokejusi. Laikam censas kaut ko nopelnit. Jo ja virs pametis - tad uz ielas bus. Un kurs tadu resnu negliteni nems?
Merilda @ 09.10.2025 13:33Uz ko liekam likmes, ja Jelinska izšķīrusies vai šķiras ar O?
la belle @ 09.10.2025 15:06kaut kādu min slodzi dzivnieku veiciti - par pardeveju. Uztur vira vecaaki, nopirka vinai ari auto. Dzivo ar vira vecakiem kopa. Virs tikmer sluc pa kreisi un ta majas raud un rij tikai.
Sigita11 @ 09.10.2025 19:17
Man gan pēc pāris video nolasījās, ka tas dzīvnieku preču veikals ir ģimenes uzņēmums. Un nelikās arī, ka būtu vienkārši pārdevēja.